Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

RudaLisiczkaa_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
harubin

Re: RudaLisiczkaa_

Post autor: harubin » wt paź 26, 2021 4:16 pm

lbnnavigator pisze:
ndz paź 24, 2021 8:56 pm
Uwazajcie dzisiaj kolejna ustawka jej fagas przyjechal jest czarne Audi S4 EL jest pod blokiem na gu 36 xd
A co Cię to obchodzi?Chwalisz czy żalisz się, że siedzisz pod cudzym mieszkaniem i stalkujesz? Powinno mi cię być żal, ale jakoś nie jest, daj jej spokój wszystkim ulży.

_Pumcia_

Post autor: _Pumcia_ » sob paź 30, 2021 6:49 am

EricHartman pisze:
ndz paź 03, 2021 3:58 am
cristal to jest chyba obecnie jedna z najśmieszniejszych postaci jaką znam od 2015 roku na showup. W dupie jej sie poprzewracalo, a jeszcze nie dawno wyglądała jak zwykły szczurek albo jak kto woli pół dupy za krzaka, teraz zarobiła i wielka dama......
jak ja takimi gardze.

fuj.człowieku Ty sam siebie nie lubisz wiec jakbyś mógł obcego Ci człowieka z szacunkiem odbierać co ? Pilnuj swojego ogródka i widać to na wylot ze wszystkich w domu kurwa brakuje !

Ojciec_Maddie

Post autor: Ojciec_Maddie » sob paź 30, 2021 10:24 pm

NIgdy nie bedzie miala tak czystej poscieli jak Maddie, taka prawda.

StryjekMaddie

Post autor: StryjekMaddie » śr lis 03, 2021 2:37 pm

Powinna zrezygnowac lub byc taka jak jest Maddie taka prawda

Maddie

Post autor: Maddie » śr lis 03, 2021 3:24 pm

Wbrew pozorom, bycie hejterem to prawdziwa sztuka – to nie jest coś, co potrafi każdy przeciętny pan Zdzisiek. Do tego trzeba mieć odpowiednie umiejętności, duży tupet i pewien rodzaj talentu.

StryjekMaddie, OjciecMaddie, lekcja1

Zawsze miej pod ręką pakiet standardowych tekstów
Jeżeli wstajesz rano i czujesz, że zamiast kawy wolisz kogoś zhejtować, ale nie do końca jesteś pewny za co – skorzystaj z gotowych szablonów, dzięki którym każdy hejterski komentarz będzie tak łatwy, jak posmarowanie kanapki masłem. Pamiętaj, to nic złego – nie zawsze jesteśmy na tyle kreatywni, żeby wymyślić odpowiednio ciekawy hejt, warto więc korzystać ze standardów, które sprawdzają się w każdej okazji.

Marc3kPl

Post autor: Marc3kPl » pn lis 08, 2021 11:52 pm

przeklina

wiernyleszek

Post autor: wiernyleszek » pt lis 12, 2021 6:44 am

ta informacja mna wstrzasnela

ChceOgldadactwojenogi

Post autor: ChceOgldadactwojenogi » pt lis 19, 2021 9:59 pm

Jakiś majster jej właśnie przelał 30 000 kredytów. Albo zarzutka, albo ktoś ma za dużo kasy

pixele

Post autor: pixele » pt lis 19, 2021 10:17 pm

kurwa mać jak czytam tego prymitywnego chłopca tomoxx na nieoficjalnym to az mi sie noz w kieszeni otwiera , skad on sie tam wzial tak wogole? on powininen sie juz dawno usunac w cien bo nie pasuje do calosci totalnie, typowa bufon. Ten komin tez ladnie dupke podlizuje malwinie ale jemu mozna wybaczyc bo chlop stary.

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » pt lis 19, 2021 10:23 pm

pixele pisze:
pt lis 19, 2021 10:17 pm
kurwa mać jak czytam tego prymitywnego chłopca tomoxx na nieoficjalnym to az mi sie noz w kieszeni otwiera , skad on sie tam wzial tak wogole? on powininen sie juz dawno usunac w cien bo nie pasuje do calosci totalnie, typowa bufon. Ten komin tez ladnie dupke podlizuje malwinie ale jemu mozna wybaczyc bo chlop stary.
Dam Ci darmową radę, nie czytaj :) a chuj dostaniesz nawet 10 żetonów żebyś mógł pisać u dziewczyn

ODPOWIEDZ