Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

pussycat

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
pussycat

Re: pussycat

Post autor: pussycat » ndz paź 24, 2021 3:03 am

2021KROLOWAMadd pisze:
ndz paź 24, 2021 2:45 am
sama krolowa M powiedziala zadedykowala i dala swoja stupke tobie do adorowania i czyszczenia pussycat. wiec czyn swojo powinnosc i sloz jej a ty w swoich bamboszach wygladasz komicznie mozesz byc jej wycieraczka
Antagonizować, antagonizować, antagonizować...
Podpuszczać... napuszczać... prowokować...
Kręcić aferkę za aferką...
Dzielić!

Krótka riposta w kwestii adorowania, służenia i wycieraczki:
Dziękuję za ostatni napiwek madd, nie było trzeba, przekaże go innym.

Dłuższa riposta:
Jeśli chodzi o wycieraczkę i komizm, to mnie najbardziej bawi widok podstarzałej modelki, udającej małolatkę (egipskie ciemności panujące na transmisjach), z młotkowatymi paluchami u stóp, podczas alkoholowo-żetonowego amoku, która bardziej przypomina wtedy, brudny i klejący się mop, niż kobietę.

znana9halonka

Post autor: znana9halonka » sob paź 30, 2021 10:47 pm

jakby miala wyglad madii nie musialaby pochlaniac morza alkoholu takie sa fakty

pussycat

Post autor: pussycat » ndz paź 31, 2021 1:36 am

znana9halonka pisze:
sob paź 30, 2021 10:47 pm
jakby miala wyglad madii nie musialaby pochlaniac morza alkoholu takie sa fakty
Ponieważ ja tu nie zarabiam, więc w ogóle nie muszę "mieć wyglądu" - to jest fakt niezaprzeczalny. Jak i ten, że w pochłanianiu OCEANU alkoholu "pani wyglądająca" - m. niczym nie ustępuje pani śpiewającej - Beacie K. ;)

A gdzie błędy ortograficzne? ;)

StryjekMaddie

Post autor: StryjekMaddie » ndz paź 31, 2021 3:38 pm

Powina dobrych manier, zasad, Savoir-vivre, etykiety biznesu oraz kultury osobistej uczyc sie od Maddie takie sa fakty

pussycat

Post autor: pussycat » pn lis 01, 2021 12:27 am

StryjekMaddie pisze:
ndz paź 31, 2021 3:38 pm
Powina dobrych manier, zasad, Savoir-vivre, etykiety biznesu oraz kultury osobistej uczyc sie od Maddie takie sa fakty
Niedźwiedzia przysługa - szkodliwe działanie w dobrej intencji pomocy komuś.
Ja jednak sobie myślę, że ty jesteś bardziej przewrotny/a i twoje intencje wcale nie są dobre (od 11 strony nieustanne machanie mi przed nosem czerwoną płachtą z napisem maddie).
Biedna madd, ona cały czas jest przekonana, że ja jestem jej jedyną antagonistką (nie ma skutku bez przyczyny, no nie kiniuś?).
A tu taki ZONK! :D

Do rzeczy... mnie uczyli, że gołym tyłkiem nie wypada machać na tle ilustracji nagrobków. Wiesz... takie nieodbieranie czci i szacunku tym, którzy już odeszli. Koszmarnie staroświecka jestem pod tym względem i strasznie mi z tego powodu głupio. Poproszę w takim razie madd o korepetycje, jednocześnie sugerując, żeby coś na to moje karygodne zacofanie poradziła. Lekcje z władania wulgaryzmami sobie daruję, bo obie posługujemy się nimi dość biegle. W chlaniu też jedna drugiej nie ustępuje. Natomiast nalegam na gruntowną naukę: zachłanności, narcyzmu, manipulacji, kłamstw i hipokryzji. W tych dziedzinach pani profesor madd jest niedościgniona. Szkoda, żeby taka wiedza oraz wrodzony talent miały się zmarnować i nie pójść dalej w świat. Ja ze swojej strony postaram się być pilną studentką, choć wątpię, że w tym przypadku uczennica przerośnie mistrzynię.

StryjekMaddie

Post autor: StryjekMaddie » wt lis 02, 2021 9:05 am

w 5 minut Maddie tyle zarabia co ona tu przez miesiac takie sa fakty.

pussycat

Post autor: pussycat » wt lis 02, 2021 3:28 pm

StryjekMaddie pisze:
wt lis 02, 2021 9:05 am
w 5 minut Maddie tyle zarabia co ona tu przez miesiac takie sa fakty.
Gdzieś tam w tematach, maddie pisze, że to pajacowanie, a ja już sama nie wiem co to jest. Jeśli nie trolling, to może przekaz podprogowy - coś w rodzaju chytrej reklamy(?) - "Nieważne jak o Tobie mówią, liczy się tylko to, żeby po prostu mówili, a im gorzej mówią, tym korzystniej dla Ciebie."
Modelka ma okazję stać się rzekomą ofiarą pozorowanej nagonki...
Tak tylko sobie dywaguję...

Jeśli zaś chodzi o fakty, to te są dosyć brutalne - gdyby SU było źródłem dochodów "onej", to już dawno bym z głodu zdechła (nie wątpię, że niektórych/niektóre by to bardzo ucieszyło ;)).

StryjekMaddie

Post autor: StryjekMaddie » pt lis 05, 2021 7:05 am

gdyby byla choc odrobinke tak zjawiskowa jak nasza Maddie nikt zlego slowa o niej by nie napisal taka prawda

pussycat

Post autor: pussycat » pt lis 05, 2021 7:31 am

Jak skończę zbierać psie kupy, to tu wpadnę. :*
Pozdrowienia i uściski!

pussycat

Post autor: pussycat » pt lis 05, 2021 8:49 am

Aïe aïe aïe aïe aïe aïe Puerto Rico
Aïe aïe aïe aïe aïe aïe coś mi zniko

Aïe aïe aïe aïe aïe aïe pasiasta stonka
Aïe aïe aïe aïe aïe aïe prysła czcionka

Aïe aïe aïe aïe aïe aïe nocna zmora
ulotnił się stąd tekst, jak kamfora

;)
Ostatnio zmieniony sob lis 06, 2021 8:35 pm przez pussycat, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ