RudaLisiczkaa_
-
Re: RudaLisiczkaa_
Dziary spoko, mnie kręcą.
Szkoda tylko ze wiecznie grupowe z odbiorem, nie moj klimat, wolałbym zwykły priv.
Ale co jak co, laska zajebista.
Szkoda tylko ze wiecznie grupowe z odbiorem, nie moj klimat, wolałbym zwykły priv.
Ale co jak co, laska zajebista.
-
Uwazajcie dzisiaj kolejna ustawka jej fagas przyjechal jest czarne Audi S4 EL jest pod blokiem na gu 36 xd
-
Człowieku tobie się to nie znudziło jeszcze?? Jeszcze łez nie otarłeś?? Daj tej dziewczynie wreszcie spokój..
-
aty co stary idiodoAnanasikkutasik pisze: ↑pn paź 25, 2021 12:04 amCzłowieku tobie się to nie znudziło jeszcze?? Jeszcze łez nie otarłeś?? Daj tej dziewczynie wreszcie spokój..
-
Nie sądzę abym był starszy od ciebie.. iloraz inteligencji też mam większy od ciebie.. to widać na pierwszy rzut oka.. sądziłem że byles już u specjalisty i pomógł ci z twoim problemem lecz się przeliczyłem..AkrappDepp- pisze: ↑pn paź 25, 2021 12:09 amaty co stary idiodoAnanasikkutasik pisze: ↑pn paź 25, 2021 12:04 amCzłowieku tobie się to nie znudziło jeszcze?? Jeszcze łez nie otarłeś?? Daj tej dziewczynie wreszcie spokój..
-
Ile jeszcze nowych kont założysz?? Nie nudzi cie to?? Ładna pogoda to zamiast zakładać kolejne konta , pospaceruj, zagadaj do jakiejś laski..
gosicu masz łeb zryty już dawno powinni te wszystkie twoje lewe konta usunąc