Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Atomicgirl omijajcie

Podziel się swoją opinią o prywatnych transmisjach Panów.
ODPOWIEDZ
viper1292

Atomicgirl omijajcie

Post autor: viper1292 » pt paź 22, 2021 1:14 pm

Ze względu na to iż ciężko określić płeć osobnika zostawię to też tu. Byłem u tego czegoś pierwszy i ostatni raz strata czasu i pieniędzy. Mieszka na jakimś wygwizdowiu gdzie Internet ledwo dociera. Jak jej pisałem że nie widzę to zero reakcji. Specjalnie czekała aż czas się skończy żeby tylko wyrwać kasę. Ponad to nie wykonuje tego co było umówione na priv. Panowie jeśli nie chcecie się naciąć jak ja omijanie ją szerokim kołem. Baba z brodą to przy tym miss świata

atomicgirl

Post autor: atomicgirl » pt paź 22, 2021 1:30 pm

viper ciebie juz do reszty bydlaku porypalo wogle slyszysz ty sie wogle co ty bredzisz gdzie i kiedy byles u mnie na priv bo ja sobie jakos tego nie przypominam zebysmy byli razem na priv pierdolisz juz takie glupoty ze szok normalnie wez ty sie chlopie lepiej ogarnij a nie lazisz i pierdolisz brednie na forum myslisz ze w te bzdury i klamstwa ktos ci uwierzy no uważaj ciezko okreslic plec osobnika ty jestes juz beszczelny lecz sie na nogi bo z gowka juz dawno psycholu za puzno to cos to jestes ty mendo i dla twojej informacji marny pionku iludziku zawsze wykonuje wszystko to co mam opisane w privie jestem uczciwa osoba a nie dakim bydlakiem nie wyobrazalnym jak ty zegnam

viper1292

Post autor: viper1292 » pt paź 22, 2021 1:41 pm

Hahahaha podstawa ortografii się kłania w pas ;) hmmm nie pamiętasz? Też wolałbym zapomnieć. Bleee

atomicgirl

Post autor: atomicgirl » pt paź 22, 2021 1:47 pm

ty nie pamietasz typie ja nie pamietam rachunek jest prosty zadnego priva nie mielismy nigdy razem

ODPOWIEDZ