To sa dwie kolezanki a nie mamusie hehe na innym portalu tez nadawaja to sa juz mama z corka hehe i mama ma 22 lata a corka tez 22 hehe ludzie ich tam dobrze znaja ze jedna na laptopie nadaje na showup a druga na innym jednoczesnie hehe sciemniary jakich malo hehe
tak wiec panowie nie nabierzcie sie
Uwaga na nick dwiemamusie-oszustki i sciemniary
-
Ty,weź chłopczyku powtórz sobie lepiej lekcje na jutro do szkoły,bo śmieszny jesteś z tymi postami...Pycio pisze: ↑czw wrz 30, 2021 10:12 amTo sa dwie kolezanki a nie mamusie hehe na innym portalu tez nadawaja to sa juz mama z corka hehe i mama ma 22 lata a corka tez 22 hehe ludzie ich tam dobrze znaja ze jedna na laptopie nadaje na showup a druga na innym jednoczesnie hehe sciemniary jakich malo hehe
Ty chyba jeszcze chopczyk jestes i do szkoly jeszcze chodzisz,ja juz dawno po szkole jestem i kirownikiem firmy jestem,mogbys moim pieskiem na posylki zostac tylko! i buty mi czyscicCukiernik88 pisze: ↑czw wrz 30, 2021 5:54 pmTy,weź chłopczyku powtórz sobie lepiej lekcje na jutro do szkoły,bo śmieszny jesteś z tymi postami...Pycio pisze: ↑czw wrz 30, 2021 10:12 amTo sa dwie kolezanki a nie mamusie hehe na innym portalu tez nadawaja to sa juz mama z corka hehe i mama ma 22 lata a corka tez 22 hehe ludzie ich tam dobrze znaja ze jedna na laptopie nadaje na showup a druga na innym jednoczesnie hehe sciemniary jakich malo hehe