pussycat
Pewnie tak. Domniemam, że ty jesteś ideałem.
-
Gdyby Mickiewicz żył, też by pił! xD
Skoro nie wiek i nie alkohol, to co powoduje twój poziom totalnego skretynienia?
Całymi pętami pochłaniam. I popijam litrami wódki.
Gdy ci wpadnie znowu jakaś "złota myśl", do tego czegoś, co imituje u ciebie głowę, to pisz śmiało. Mój profil będzie dzięki temu jeszcze bardziej znany (z tego, że jest znany), a skądinąd wiem, że niektórych to bardzo uwiera i wkurwia. ;)
Pozdrówka i całuski! :***
Gdy ci wpadnie znowu jakaś "złota myśl", do tego czegoś, co imituje u ciebie głowę, to pisz śmiało. Mój profil będzie dzięki temu jeszcze bardziej znany (z tego, że jest znany), a skądinąd wiem, że niektórych to bardzo uwiera i wkurwia. ;)
Pozdrówka i całuski! :***
-
Pokaż swoją fizjonomię (stan umysłowy jaki jest - każdy widzi), skomentyjemy i ocenimy.
-
Jeśli według ciebie tomoxx zalicza się do ludzi (z niego taki sam człowiek jak z ciebie), to zdecydowanie cię poniosło, a jeżeli jego zdanie na czyjś temat jest dla ciebie wyznacznikiem prawdy, to z tobą jest znacznie gorzej, niż wskazywałyby na to wszystkie twoje komentarze z dupy.Murator-analny pisze: ↑sob wrz 25, 2021 12:56 amludzie sie na tobje poznali to prawda ze piszo ze masz stopiszcza jak orangutan