Dlaczego chwilę po rozmowie na transmisji o tym że nie jest u niej nic pisane pozytywnego nagle piszesz? ? I oczywiście z błędami.. I spam u innych?? Chłopie udaj się na leczenie.. twoje zachowanie jest bardziej niż dziecinne.. ile jeszcze będziesz się tak bawił?? Szpital psychiatryczny już szykuje dla ciebie miejsce...
RudaLisiczkaa_
-
Re: RudaLisiczkaa_
-
Coś Pani oglądalność spada, niczym sprzedaż gazet drukowanych. Już zazwyczaj trzeci rządek. Marketingowo słabo. Widocznie brak pomysłu na urozmaicenie transmisji, jedynym zrywem jak zawsze "odbiór" czegoś tam. Szkoda, bo potencjał wielki. Co nie znaczy, że nie wróci na top topów- byle tylko wymyśliła coś sensownego. Ilość tatuaży i wystrój lokalu pokazuje, że zmysł estetyczny ma mocno rozwinięty, więc jeśli pójdzie w tym kierunku i przełoży na odpowiednią dla tego portalu scenerię, to kto wie...lata będzie służyć.
nie jeden z was by dal się pokroić żeby zwróciła na was uwagę ale jedyne co wam pozostało to płakanie w Internecie jaka jest zła i nie dobra ojejku XDD. nie podoba się nie oglądaj!! a nie jeszcze bezczelnie obserwujecie jej media społecznościowe żeby mieć o czym gadać , ale musicie mieć nudne życie ze cały czas patrzycie co tam u niej nowego i o czym by tu znowu poplotkować gorzej niż baby ! robi swoje idzie do przodu żyje na poziomie moglibyście jej buty czyścic ! ale najlepiej to się splaczcie znowu ze wyjechała z kimś w góry z kimś kto nie jest wami i to was boli najbardziej. żal !!
-
-
Nawet i 50 par może mieć, ale i tak w nich chodzić nie umie, bo wiecznie jest najebana jak patefon. xd
-
hmmm. nie umie chodzić,pije? a jednak tam zaglądasz i przebywasz na jej transmisjach .... skoro niby tyle wiesz o niej. Czy Cristal dużo piję no nie oczywiście że nie! ! A jeśli już wypije dwa piwka to pije za swoje bo nie sadzę byś był kimś kto rzuca żetonami . Po drugie potrafi się prezentować bardzo dobrze i to co robi robi to profesjonalnie na tle innych wręcz perfekcyjnie!tigerBONZO pisze: ↑śr wrz 22, 2021 10:00 amNawet i 50 par może mieć, ale i tak w nich chodzić nie umie, bo wiecznie jest najebana jak patefon. xd
.#murem za Cristal zawsze!
-
Wyjdź ziomeczku na dwór to zobaczysz jakąś perfekcyjną kobietę. Cristal znana z seksiwa za kasę wygląda jak brudaska z doczepionymi włosami.
Prawda taka, że to zwykła patola a w internetach patologia zarabia najwięcej. Jak pójdziesz do zoo to też więcej czasu spędzisz na oglądaniu małp niż oglądając pawia czy krokodyla
Prawda taka, że to zwykła patola a w internetach patologia zarabia najwięcej. Jak pójdziesz do zoo to też więcej czasu spędzisz na oglądaniu małp niż oglądając pawia czy krokodyla
-
Kolego dziękuje za radę , ale wierz mi w realu znam dziesiątki dziewczyn o przeróżnych charakterach typach urody etc. , nie zrozumiałeś trochę mojego wpisu.Jestem oglądającym na SU więc staram się nie oceniać dziewczyn tutaj w kategoriach takich jak TY. Teraz zabrzmię dla Ciebie jak stulejarz staram się oceniać Cristal to co ma we wnętrzu i widzę wrażliwą dziewczynę z problemami ale widzę tez że walczy jak lwica i daje rade ,to mi imponuje w pewnym sensie ... resztę zostawiam dla siebie.Lary_Podgladacz pisze: ↑śr wrz 22, 2021 4:49 pmWyjdź ziomeczku na dwór to zobaczysz jakąś perfekcyjną kobietę. Cristal znana z seksiwa za kasę wygląda jak brudaska z doczepionymi włosami.
I jeszcze jedno nie wyobrażaj sobie że jestem desperatem ... bo gdybyś mnie tak określi to strzeliłbyś sobie samobója, bo sam tu przebywasz. Pisząc o niej pozytywnie jestem całkowicie szczery i nic z tego nie mam a zarazem nie mam wobec niej żadnych oczekiwań.Rozumiem że kiedyś Cie wkurzyła uderzyła w Twoje ego stąd taka opinia o niej,,,, no cóż trzeba być twardym oglądając Cristal kochać lub nienawidzić ........ Na koniec nie ma tak naprawdę perfekcyjnych kobiet i facetów ... pisałem o jej postawie na SU i podejściu na transmisjach.....
-
to skrajnie oczywiste po to jest ten portal, ale skoro to wiesz , to po co tu jesteś? Przecież każda tak tu robi, czemu akurat wymierzasz działa w jej stronę??Lary_Podgladacz pisze: ↑śr wrz 22, 2021 9:31 pmZapamiętaj, że ona pokazuje i robi to, za co jej zapłacą. Jeśli płacą za orgazm to zrobi orgazm, jeśli więcej dostanie za zrobienie loda, to będzie siorpać dzidę. Jak będą płacić za zły humor i smutek to jak myślisz, wykorzysta to?
To pytania retoryczne .....Poza tym dziewczyny nie robią tego tutaj tylko dla kasy..... przynajmniej niektóre... Bez odbioru
-
Secret_Key, przeciez to ty jestes, ta cala RudaLisiczka dziewczyno. Kogo chcesz oszukac? Twoj styl operowania slowem pisanym, to styl typowy dla kobiet. Do tego uzywasz takich samym zwrotow, ja te na swoich lajwach. Wszystko jasne jak slonce.