Sexytigress777
-
Sexytigress777
No jest po prostu PRZEPIĘKNA. Jak dla mnie ścisłe TOP showupa:)
-
Przepiękna???No teraz to pojechałeś po bandzie...ja bym powiedział,że raczej średnia,przecietna i szału nie robi.A gdyby była w Top SU to byłaby na samej górze i miała oglądalność po 200,300 czy więcej osób.A ona raczej w tych niższych rzędach i widzów raczej słabiutko,patrząc ile faktycznie mają te laski z samej góry...PoCoKomuChamstwo pisze: ↑pn wrz 20, 2021 7:41 pmNo jest po prostu PRZEPIĘKNA. Jak dla mnie ścisłe TOP showupa:)
-
Chyba napisałem wyraźnie - jak dla mnie :) idealnie wpasowuje się w mój kanon piękna. Żadnych wielkich ust, rzęs, śliczne włosy i spojrzenie. A to, czy ktoś jest na samej górze nie świadczy o byciu najlepszym. Często są tam zwykłe frajerki, które za darmo robią show na ogólnym ;-)LORD_VADER88 pisze: ↑wt wrz 21, 2021 6:32 pmPrzepiękna???No teraz to pojechałeś po bandzie...ja bym powiedział,że raczej średnia,przecietna i szału nie robi.A gdyby była w Top SU to byłaby na samej górze i miała oglądalność po 200,300 czy więcej osób.A ona raczej w tych niższych rzędach i widzów raczej słabiutko,patrząc ile faktycznie mają te laski z samej góry...PoCoKomuChamstwo pisze: ↑pn wrz 20, 2021 7:41 pmNo jest po prostu PRZEPIĘKNA. Jak dla mnie ścisłe TOP showupa:)
Nie ma znaczenia czy jest sztuczna, ona ma dobrze wyglądać i wychodzi jej to dobrze...
Ale to, że nie umie jęczeć i tak dalej, to inna sprawa... i że jest "zaradna" i robi chujowe show, bo siedzi na X stronach, to też jej sprawa... niestety.