Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Sexytigress777

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
PoCoKomuChamstwo

Sexytigress777

Post autor: PoCoKomuChamstwo » pn wrz 20, 2021 7:41 pm

No jest po prostu PRZEPIĘKNA. Jak dla mnie ścisłe TOP showupa:)

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » wt wrz 21, 2021 6:32 pm

PoCoKomuChamstwo pisze:
pn wrz 20, 2021 7:41 pm
Przepiękna???No teraz to pojechałeś po bandzie...ja bym powiedział,że raczej średnia,przecietna i szału nie robi.A gdyby była w Top SU to byłaby na samej górze i miała oglądalność po 200,300 czy więcej osób.A ona raczej w tych niższych rzędach i widzów raczej słabiutko,patrząc ile faktycznie mają te laski z samej góry...

PoCoKomuChamstwo

Post autor: PoCoKomuChamstwo » wt wrz 21, 2021 8:14 pm

LORD_VADER88 pisze:
wt wrz 21, 2021 6:32 pm
PoCoKomuChamstwo pisze:
pn wrz 20, 2021 7:41 pm
Przepiękna???No teraz to pojechałeś po bandzie...ja bym powiedział,że raczej średnia,przecietna i szału nie robi.A gdyby była w Top SU to byłaby na samej górze i miała oglądalność po 200,300 czy więcej osób.A ona raczej w tych niższych rzędach i widzów raczej słabiutko,patrząc ile faktycznie mają te laski z samej góry...
Chyba napisałem wyraźnie - jak dla mnie :) idealnie wpasowuje się w mój kanon piękna. Żadnych wielkich ust, rzęs, śliczne włosy i spojrzenie. A to, czy ktoś jest na samej górze nie świadczy o byciu najlepszym. Często są tam zwykłe frajerki, które za darmo robią show na ogólnym ;-)

_Erotica_

Post autor: _Erotica_ » śr wrz 22, 2021 1:05 pm

Ta dziewczyna pracuje na ogromnej ilości stron, ale tutaj zbiera tylko żetony.Jej włosy są sztuczne na spinkach do włosów, widać to jak odwróci się plecami i będziesz bardzo zaskoczony.Fałszywe rzęsy, usta napompowane w gabinecie kosmetyczki

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » pt wrz 24, 2021 2:49 pm

_Erotica_ pisze:
śr wrz 22, 2021 1:05 pm
Ta dziewczyna pracuje na ogromnej ilości stron, ale tutaj zbiera tylko żetony.Jej włosy są sztuczne na spinkach do włosów, widać to jak odwróci się plecami i będziesz bardzo zaskoczony.Fałszywe rzęsy, usta napompowane w gabinecie kosmetyczki
Nie ma znaczenia czy jest sztuczna, ona ma dobrze wyglądać i wychodzi jej to dobrze...
Ale to, że nie umie jęczeć i tak dalej, to inna sprawa... i że jest "zaradna" i robi chujowe show, bo siedzi na X stronach, to też jej sprawa... niestety.

ODPOWIEDZ