Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Kompleks małego penisa

O wszystkim i o niczym.
wartak23

Re: Kompleks małego penisa

Post autor: wartak23 » wt wrz 14, 2021 7:46 am

No niexle brachu. Dziwię się ,ze ogólnie się na coś takiego zdecydowalęś.Sam czytałem sobie o tych zabiegach powiekszania kwasem hialurnowym ale nie wiem czy bym sie na coś takiego zdecydował. Po prostu obawiałbym sie,ze coś sobie w penisie uszkodzę i że nie bede nic czul. Możesz napisać gdzie powiekszałeś i ile Cię to mniej wiecej kosztowało? Na ile ma sie trzymać efekt?
Sam jestem kilka miesięcy po braniu penilarge. Penis sie powiekszył o 3cm na dlugości. Niby nie jest to wiele ale dziewczyna czuję róznice, poza tym nie zauwazylem aby były jakieś problemy z czuciem. Na początku tylko penis był o wiele bardzieij pobudliwy.

maperrrr

Post autor: maperrrr » pn wrz 20, 2021 1:27 pm

To przy powiększeniu kwasem jest ryzykoże nic nie będzie się czuło ? Weźcie mnie tutaj nie straszcie bo rozmawiałem z lekrzem i jestem umówiony na powiekszanie w przyszłym miesiącu. Jednak licze na o,ze będe czuł tyle samo co wcześniej. Wiem,że jest to jedynie na jakiś czas ale chyba z rok, powinno wytrzymać? Te penilarge to również dają tymczasowe działanie czy stałe?

kpttcs

Post autor: kpttcs » śr wrz 22, 2021 7:30 am

U mnie wyglądało to tak, że 3 miesięczną kurację Penilarge zrobiłem sobie jakieś 2 lata temu. Uzyskałem wtedy dodatkowych 3,5 cm. Z 13 cm w zwodzie mam teraz niecałe 17 (zależy skąd się mierzy). Efekt utrzymuje się cały czas, wszystko jest bez zastrzeżeń :) Mogę więc spokojnie polecić.

wartak23

Post autor: wartak23 » śr wrz 22, 2021 12:12 pm

No widocznie przy pwiększeniu kwasem takie kwiatki się pojawiają czego przykładem jst tutaj wpis kolegi powyżej. Lekarz oczywiscie Ci tego nie powie ponieważ jemu zależy na tym aby taki zabieg wykonać i jedynie zgarnąć kase. Potem TY jak masz problemy z erekcja to radź sobie sam Takie jest niestety bardzo często ich myslenie w tej dziedzinie. Co do penilarge to myślę, że zależy to od osoby ale sam jestem juz jakiś rok po powiekszeniu tabletkami i mi nic sie nie zmniejszyło. Kolega u góry równiez piszeże powiekszał tym prawie 2 lata temu.

pro100000

Post autor: pro100000 » śr wrz 22, 2021 12:42 pm

No ale oprócz tabletek to powiększanie kwasem hialuronowym to w zasadzie jedyna metoda powiekszania penisa na dzień dzisiejszy w Polsce.Orientowałem się w temacie i operacje na powiekszenie to chyba nawet nie są u nas przeprowadzane ale za granicą ( nie sądze abym miał sie na coś takiego zdecydować bo jednak jest to jakieś ryzyko). To już zdecydowanie lepsze są tabletki jak piszecie.

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » pt wrz 24, 2021 2:47 pm

XD
Wasze wypowiedzi są za ładnie napisane... głupek uwierzy, ale ktoś z IQ większym od 100 ogarnie luźno, że jesteście sprzedawcami tego "środku" xd

xxlwawa

Post autor: xxlwawa » sob wrz 25, 2021 5:14 am

niby jak takie tabletki miałyby pomóc? Ja stosuję ćwiczenia rozciągające JELQ. trzeba być systematycznym. Działają bardzo dobrze

ODPOWIEDZ