Boginiii Gypsy Queen
Re: Boginiii Gypsy Queen
Wchodzę na priva 4min a ona mi pisze żebym chwilę poczekał bo musi siku i nie wróciła, po 4 minutach mnie wywaliło bo byłem na telefonie, priv został zgłoszony
hehehe kiedyś miałem podobną akcje, ustawila grupową 10 min powiedziała poczekajcie ide umyć wibro i nie było jej 6 min, a kiedy wrociła chwile sie wierciła ( i tak więcej sie popisywała jak robiła pokazu)...
Ona doskonale wie że wywala po czasie i nie przedłuży, choc zawsze mówi:
Kochani przedłuże Wam sciemiara! nco jest kłamstwem, cwana jest dobrze kombinuje zeby zarobić a jak najmiej się zarobic.
Spore rozczarowanie, pokazy przecietne w dodatku oszukuje z czasem!!!
_Pumcia_ pisze: ↑czw paź 28, 2021 2:42 pmkolejny przykry wpis o transmitującej ! Człowieku zgłaszam Cię jako hejtrera do prawników ! Szybko dorwą ci się do dupy i tak szybko jak napisałeś obraźliwe komentarze do mnie i innych dziewczyn tak szybko zaczniesz je kasować . Inaczej spotkamy się na drodze sądowej życiowa paskudo. Zenuacharge__wzr4 pisze: ↑czw paź 28, 2021 7:35 amskurwesyn ciapaty moczó nie trzyma zmoczyla cale nowiuskie rajtusy
_Pumcia_ pisze: ↑czw paź 28, 2021 2:43 pm_Pumcia_ pisze: ↑czw paź 28, 2021 2:42 pmkolejny przykry wpis o transmitującej ! Człowieku zgłaszam Cię jako hejtrera do prawników ! Szybko dorwą ci się do dupy i tak szybko jak napisałeś obraźliwe komentarze do mnie i innych dziewczyn tak szybko zaczniesz je kasować . Inaczej spotkamy się na drodze sądowej życiowy nieudaczniku . Ps mamy miejsce u mnie w szpitalu wiec załatwię ci karnet w psychiatryku .charge__wzr4 pisze: ↑czw paź 28, 2021 7:35 amskurwesyn ciapaty moczó nie trzyma zmoczyla cale nowiuskie rajtusy