CichodajkaPL / Abstyfuka
-
Re: CichodajkaPL / Abstyfuka
Dziekuje bardzo za kolejne opinie.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ostatnia, rymawana opinia. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na moich/naszych kolejnych transmisjach.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ostatnia, rymawana opinia. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na moich/naszych kolejnych transmisjach.
-
Uwaga! Moi drodzy parafianie, mam dla Was nowe.. showupowe kazanie!
Już niedługo w ShowUpowym Menu - Nowe smaczki!
Dołączy do mnie pewna Lady!
A wraz z Nią pewne nowości w Naszym wykonaniu, między innymi:
-masaż tantryczny Lingam
-Instrukcja walenia konia!: JOI w Naszym wykonaniu spowoduje dreszcze.. nie tylko na Twoim przyjacielu!
-Dominacja wirtualna, które nie będzie polegała tylko na ostrych słówkach - spowodujemy, że zawładniemy Twoim ciałem, a przede wszystkim umysłem!
Już niedługo w ShowUpowym Menu - Nowe smaczki!
Dołączy do mnie pewna Lady!
A wraz z Nią pewne nowości w Naszym wykonaniu, między innymi:
-masaż tantryczny Lingam
-Instrukcja walenia konia!: JOI w Naszym wykonaniu spowoduje dreszcze.. nie tylko na Twoim przyjacielu!
-Dominacja wirtualna, które nie będzie polegała tylko na ostrych słówkach - spowodujemy, że zawładniemy Twoim ciałem, a przede wszystkim umysłem!
Japierdolę ! W takim razie idę do stodoły po siekierę, żeby odciąć kabel sieciowy i zakładam podwójną prezerwatywę na komputer.CichodajkaPL pisze: ↑sob kwie 04, 2020 8:17 pmspowodujemy, że zawładniemy Twoim ciałem, a przede wszystkim umysłem!
Nie pozwolę zawładnąć moim umysłem, bo skończy się tak, że zrobię na was przelew pokaźnej kwoty.
O nie ! ;)
PS. A w sprawie tego sadystycznego znęcania się nad zwierzętami (instrukcja walenia konia, która rzekomo ma przyprawić konia o dreszcze) wysłałem już stosowny donos do TOZ.
XXI wiek, a wciąż tyle brutalnej przemocy ! Instrukcja, której sam widok wywołuje w ofierze dreszcze przerażenia. Skandal !
Przyjdzie do was kontrola i zabiorą wam bobry !
Sam widziałem jak je kiedyś maltretowałyście i nawet klapsy dostawały, biedactwa !
Hipisi 50 lat temu wołali "make love not war!"
;-)
-
-
To jak się tak Mano dobrze domyślasz że on jest ładnym chłopakiem, to może od razu zapytaj w prost czy zostanie Twoim chłopakiem, a nie podchody robisz. to ze cie zadna nie chce to kazdy wie ;d podobno jestes starym zgredem z internetu, nic dziwnego ze do chłopcow zacząłęś mówić "aleś ty ładny, domyślam sie"kierownik_piwnicy pisze: ↑ndz cze 14, 2020 10:29 pmDomyślam się, że ty wyglądasz idealnie, piękny młodzieniec niczym model z żurnala. xDjakietochoreheh pisze: ↑ndz cze 14, 2020 2:26 amgdyby pryszcze z dupy znikły, obwisłe cycki, i było by z 10kg mniej, to bym się zgodził że wydaje się fajna.
-
Co oznacza ten debilny nick xdddddddddddd jest tak samo paskudny jak ty xddddddddddddddd