Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Kompleks małego penisa

O wszystkim i o niczym.
Jagerston

Kompleks małego penisa

Post autor: Jagerston » czw sie 12, 2021 8:12 am

Mam małego penisa, jest to mój wielki kompleks. Czy jest możliwośc powiększenia?

telten

Post autor: telten » czw sie 12, 2021 10:12 am

Ok, ale ile w takim razie mierzy twój problem? Bo nie wiadomo, jak do tego podchodzić - czy rzeczywiście istnieją realne podstawy twoich kompleksów, czy przesadzasz, jak większość facetów (nie chcę cię obrazić). I co na to wszystko twoja kobieta?

wartak23

Post autor: wartak23 » czw sie 12, 2021 12:58 pm

A próbowaliście może tabletek ziołowych Penilarge? Moim zdaniem bardzo skuteczne. Sam zauważyłem ich działanie po ok 2 miesiącach. Penis powiększył swoją długość i szerokość. Efekty nie są na samym początku, trzeba trochę na nie poczekać, niemniej skuteczność jest o wiele większa niż w przypadku ćwiczeń albo ekstenderów.

CukierkowyZgrywus

Post autor: CukierkowyZgrywus » czw sie 12, 2021 9:22 pm

Fajna reklama. Konta założone krótko po sobie...

star1111

Post autor: star1111 » pt sie 13, 2021 2:55 pm

Dziś mogę z czystym sumieniem polecić, ponieważ od 2 msc-y jestem na kuracji, biorę te tabletki, o których pisał kolega powyzej przybyło mi jakieś 2,5 cm ;)

pussycat

Post autor: pussycat » pt sie 13, 2021 7:22 pm

Super! Jeszcze 2 lata i będziesz mógł wziąć udział w konkursie na największego (bo mowa jest także o szerokości) zaganiacza na świecie. ;)

maperrrr

Post autor: maperrrr » wt wrz 07, 2021 6:45 am

Czyli polecasz te tabletki ? szukam dobrych suplementów aby trochę powiększyć swojego penisa.. Mam zamiar rozpocząć kurację od następnego miesiąca. Ile najlepiej brać te tabletki? myślałem żeby zacząć od 3 miesięcy i ewentualnie potem przedłużyć jeszcze o dodatkowe.. to zależy od efektów jakie uzyskam. proszę o odpowiedz.

RikPuertorik

Post autor: RikPuertorik » wt wrz 07, 2021 2:49 pm

te wszystkie suplementy diety, to o kant dupy potłuc. jeśli ktoś wierzy, że l-arginina, wyciąg z kozieradki, ekstrakt z owoców palmy sabałowej, buzdyganek naziemny, ekstrakt z owoców cytryńca chińskiego, żeń-szeń koreański panax ginseng, szafran i pieprz czarny, pomoże mu wydłużyć kitę, to serdecznie gratuluję.

jczarn

Post autor: jczarn » śr wrz 08, 2021 8:14 am

Ja mam ten sam problem gdy uprawiałem sex z dziewczynami nic nie czują aktualnie powiększyłem sobie członka poprzez wstrzyknięcie kwasu hialuronowego zobaczymy czy bedzie ok .... A jak w ogóle u Cb jest z seksem ? czuje ona coś czy nie do jedynie skupiłeś się na kompleksie ?

RikPuertorik

Post autor: RikPuertorik » śr wrz 08, 2021 9:22 pm

proponuję nie skupiać się tylko na sobie (kompleks małego), ale spróbować w trakcie stosunku stymulować łechtaczkę partnerki. w sumie do tego w ogóle nie jest potrzebny żaden wacek. poza tym kupcie zestawy sztucznych członków oraz wibratorów, a każda do tej pory niezaspokojona partnerka będzie wam wdzięczna. alleluja i do przodu!
jczarn pisze:
pt wrz 10, 2021 10:21 am
Gdzie to dziewczyny kupujecie? Bo sama się jakiś czas temu zastanawiałam czy nie sprobować działania jakiegoś afrodyzjaku.
jczarn, zdecyduj się wreszcie z czym masz problem, z cipką czy z penisem. ;)

ODPOWIEDZ