Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

pussycat

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
TestMee

pussycat

Post autor: TestMee » wt lip 06, 2021 5:33 am

spozywa mocne alkochole w postaci wotki

pussycat

Post autor: pussycat » wt lip 06, 2021 6:00 am

Z największą przyjemnością!
Czego i tobie życzę. :*

pussycat

Post autor: pussycat » wt lip 27, 2021 11:57 pm

TestMee - jaka szkoda, że usunęłaś/usunąłeś post, zwłaszcza, że odpowiedziałam na niego:

Eeeee tam, człowiek, to brzmi dumnie, a ja jestem tylko upadłą artystką alkoholiczką i rzekomej sławy modelką, którą można (a nawet trzeba!) mieszać z błotem. Zwłaszcza mogą sobie na to pozwolić tacy dwaj jak tomox i hardaszian. Jeden - boski Apollo, a drugi - piękny Adonis (obaj - najbardziej pożądani przez każdą kobietę mężczyźni na świecie).
Hardaszian lubi o sobie myśleć, że jest lepszy od innych, bo podobno nie obraża kobiet, a tu taki smaczek: "polecam więcej ruchu... lush w cipę i amok po pokoju". No tak, ale ja przecież nie jestem kobietą, tylko "produktem kobiecopodobnym", więc to się nie liczy. Jeszcze coś: "ciekawe czy za żety jest możliwość zmiany skarpet na bardziej sexowne". Hmmm... i kto to pisze... człowiek znany z najbardziej zjebanych sandałków na naszej planecie. Co do tomoxa, który komentuje: "to jest jedna z tych co by więcej zarobiła mając cel - ubieram się". Stary, dzięki za znakomity pomysł, nigdy bym na taki nie wpadła! Zwłaszcza, że żeton to mój największy życiowy fetysz.

TestMee

Post autor: TestMee » śr lip 28, 2021 12:07 am

czesc akurat ja nic nie osuwalem hyba ze zglosil to kturys z wyzej wymienionych osobnigow i wlodarze usuneli

pussycat

Post autor: pussycat » śr lip 28, 2021 12:57 am

Cześć.
Na pewno mają tu plecy - dwaj najbardziej uznani, w wiadomych kręgach, eksperci od kanonów kobiecej urody. ;)

EricHartman

Post autor: EricHartman » śr lip 28, 2021 5:26 pm

Typiara ma ponoc zolte papiery ale nie wiem czy to prawda.. chociaz po zachowaniu jej wiac ze jest cos na rzeczy,
wyjatkowo niemila alkoholiczko histeryczka.

pussycat

Post autor: pussycat » śr lip 28, 2021 6:15 pm

EricHartman - typ ma ponoć wrzody na mózgu, ale nie wiem, czy to jest prawda. Chociaż... po jego zachowaniu widać, że jest coś na rzeczy. Wyjątkowo niemiły narkomański egzaltowany i atencyjny hejter. Krążą też plotki, że to może być zazdrosna i wybitnie zawistna typiara, która nie toleruje wokół siebie kobiet, mających swoje odrębne zdanie i nie wahających się z niego korzystać.

pixele

Post autor: pixele » śr lip 28, 2021 8:43 pm

Wszyscy widzieli nie jeden raz jak sie babka zachowuje na swoich własnych transmisjach, przepełniona nienawiścią i jadem do wszystkich i monotonna do porzygu.
zdecydowanie pomylila portale z fotka

ibuprom_max

Post autor: ibuprom_max » śr lip 28, 2021 9:38 pm

pussycat bardzo pozytywna Pani wyrażająca bez ogródek swoje zdanie i opinie o różnych osobach - zwykle trafione co nie zawsze się podoba tym osobom, dlatego podejmowane są próby jej zdyskredytowania oraz ośmieszenia.

pussycat

Post autor: pussycat » śr lip 28, 2021 9:40 pm

pixele pisze:
śr lip 28, 2021 8:43 pm
Wszyscy widzieli nie jeden raz jak sie babka zachowuje na swoich własnych transmisjach, przepełniona nienawiścią i jadem do wszystkich i monotonna do porzygu.
zdecydowanie pomylila portale z fotka
Otóż nie do wszystkich, tylko do każdego, kto na to zasługuje.
Monotonna do porzygu? - A rzygaj, skoro zamiast wyjść, siedzisz i się nudzisz. U mnie nikt nikogo na siłę nie trzyma - nie podoba się coś, to fora ze dwora! Nikt za tobą i tobie podobnymi płakał u mnie nie będzie. Dopóki portal nie zastrzeże sobie w regulaminie obowiązku świecenia golizną, to niczego nie pomyliłam, tobie się coś zdecydowanie pokręciło.
Ostatnio zmieniony śr lip 28, 2021 9:48 pm przez pussycat, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ