pussycat
TestMee - jaka szkoda, że usunęłaś/usunąłeś post, zwłaszcza, że odpowiedziałam na niego:
Eeeee tam, człowiek, to brzmi dumnie, a ja jestem tylko upadłą artystką alkoholiczką i rzekomej sławy modelką, którą można (a nawet trzeba!) mieszać z błotem. Zwłaszcza mogą sobie na to pozwolić tacy dwaj jak tomox i hardaszian. Jeden - boski Apollo, a drugi - piękny Adonis (obaj - najbardziej pożądani przez każdą kobietę mężczyźni na świecie).
Hardaszian lubi o sobie myśleć, że jest lepszy od innych, bo podobno nie obraża kobiet, a tu taki smaczek: "polecam więcej ruchu... lush w cipę i amok po pokoju". No tak, ale ja przecież nie jestem kobietą, tylko "produktem kobiecopodobnym", więc to się nie liczy. Jeszcze coś: "ciekawe czy za żety jest możliwość zmiany skarpet na bardziej sexowne". Hmmm... i kto to pisze... człowiek znany z najbardziej zjebanych sandałków na naszej planecie. Co do tomoxa, który komentuje: "to jest jedna z tych co by więcej zarobiła mając cel - ubieram się". Stary, dzięki za znakomity pomysł, nigdy bym na taki nie wpadła! Zwłaszcza, że żeton to mój największy życiowy fetysz.
Eeeee tam, człowiek, to brzmi dumnie, a ja jestem tylko upadłą artystką alkoholiczką i rzekomej sławy modelką, którą można (a nawet trzeba!) mieszać z błotem. Zwłaszcza mogą sobie na to pozwolić tacy dwaj jak tomox i hardaszian. Jeden - boski Apollo, a drugi - piękny Adonis (obaj - najbardziej pożądani przez każdą kobietę mężczyźni na świecie).
Hardaszian lubi o sobie myśleć, że jest lepszy od innych, bo podobno nie obraża kobiet, a tu taki smaczek: "polecam więcej ruchu... lush w cipę i amok po pokoju". No tak, ale ja przecież nie jestem kobietą, tylko "produktem kobiecopodobnym", więc to się nie liczy. Jeszcze coś: "ciekawe czy za żety jest możliwość zmiany skarpet na bardziej sexowne". Hmmm... i kto to pisze... człowiek znany z najbardziej zjebanych sandałków na naszej planecie. Co do tomoxa, który komentuje: "to jest jedna z tych co by więcej zarobiła mając cel - ubieram się". Stary, dzięki za znakomity pomysł, nigdy bym na taki nie wpadła! Zwłaszcza, że żeton to mój największy życiowy fetysz.
-
Typiara ma ponoc zolte papiery ale nie wiem czy to prawda.. chociaz po zachowaniu jej wiac ze jest cos na rzeczy,
wyjatkowo niemila alkoholiczko histeryczka.
wyjatkowo niemila alkoholiczko histeryczka.
EricHartman - typ ma ponoć wrzody na mózgu, ale nie wiem, czy to jest prawda. Chociaż... po jego zachowaniu widać, że jest coś na rzeczy. Wyjątkowo niemiły narkomański egzaltowany i atencyjny hejter. Krążą też plotki, że to może być zazdrosna i wybitnie zawistna typiara, która nie toleruje wokół siebie kobiet, mających swoje odrębne zdanie i nie wahających się z niego korzystać.
-
pussycat bardzo pozytywna Pani wyrażająca bez ogródek swoje zdanie i opinie o różnych osobach - zwykle trafione co nie zawsze się podoba tym osobom, dlatego podejmowane są próby jej zdyskredytowania oraz ośmieszenia.
Otóż nie do wszystkich, tylko do każdego, kto na to zasługuje.
Monotonna do porzygu? - A rzygaj, skoro zamiast wyjść, siedzisz i się nudzisz. U mnie nikt nikogo na siłę nie trzyma - nie podoba się coś, to fora ze dwora! Nikt za tobą i tobie podobnymi płakał u mnie nie będzie. Dopóki portal nie zastrzeże sobie w regulaminie obowiązku świecenia golizną, to niczego nie pomyliłam, tobie się coś zdecydowanie pokręciło.
Ostatnio zmieniony śr lip 28, 2021 9:48 pm przez pussycat, łącznie zmieniany 1 raz.