x_Jeny_x oszustka wziela zetony ZA NIC
-
x_Jeny_x oszustka wziela zetony ZA NIC
czekalem 2 godziny bo obiecala pokazik ale ludzie nie bylo to co ustalone robi po swojemu koniec czasu i nowy frajer oszustka i tyle i nie polecam tej naciagaczki
-
jest to dawna jeny87 stara oszustka z su pod nowym nickiem juz nie jednego oszukala ten su to jest porazka wziela zety nic nie zrobila to ma byc priv kurwa zglosic nie da sie bo albo pisze doliczy a czas mija to jej juz nie ma
-
Hmm, byłem u niej jakiś czas temu i nie było tego problemu.
Owszem, a to nogą kamerę strąciła przy zmianie pozycji, a to ustawiła się niecałkiem jak chciałem, ale czas doliczyła bez problemu. Zamiast 10min wyszło jakoś 12 i to tylko dlatego, że su samo priwa wywaliło. Myśle, że u Anki jest tak, że jak złapie się z nią kontakt i najpierw normalnie pogada, to sama priwa przedłuża i dodaję coś od siebie. Natomiast jak ktoś wchodzi i od razu "płacę - wymagam" to może być niezadowolony.
Owszem, a to nogą kamerę strąciła przy zmianie pozycji, a to ustawiła się niecałkiem jak chciałem, ale czas doliczyła bez problemu. Zamiast 10min wyszło jakoś 12 i to tylko dlatego, że su samo priwa wywaliło. Myśle, że u Anki jest tak, że jak złapie się z nią kontakt i najpierw normalnie pogada, to sama priwa przedłuża i dodaję coś od siebie. Natomiast jak ktoś wchodzi i od razu "płacę - wymagam" to może być niezadowolony.
-
bylem u niej pare razy wszystko robila zajebiscie dobrze,privy profeska ,daje minuty dodatkowe bez doplaty mialem tak pare razy a po priv jeszcze porozmawia..Ja sie niegdy nie zawodlem...ona jest profesjonalna ..Mega laska w skali jeden do 10 daje 100%.Polecam priv u niej