Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Dziewczynka_18- NIE POLECAM

Podziel się swoją opinią o prywatnych transmisjach Pań.
DarthRevan09

Dziewczynka_18- NIE POLECAM

Post autor: DarthRevan09 » sob lip 06, 2019 10:50 pm

Nie polecam transmisji grupowej u tej pani, wykupiłem 4 min za 100 żetonów- w opisie "Mega Orgazm". Cały priv spędziła gadając, po przedłużeniu wyszła z transmisji nie wypełniając celu wyznaczonego w privie.

Awatar użytkownika
fejspalm

Post autor: fejspalm » ndz lip 07, 2019 12:23 am

DarthRevan09 pisze:
sob lip 06, 2019 10:50 pm
Nie polecam transmisji grupowej u tej pani, wykupiłem 4 min za 100 żetonów- w opisie "Mega Orgazm". Cały priv spędziła gadając, po przedłużeniu wyszła z transmisji nie wypełniając celu wyznaczonego w privie.
Może orgazm osiąga przez rozmowę, a nie jak wszyscy... :roll:
btw ktoś już o niej wspominał w tym temacie viewtopic.php?f=16&t=1039

WulkanizatorPochw

Post autor: WulkanizatorPochw » wt lip 09, 2019 11:14 am

To czemu nie zgłaszacie tych priwów bo nie kumam :idea: :?: Po to jest ta opcja. Ogólnie laska jest doskonale znana z oszustw, szczególnie na grupowych. Zanim tu przyszła była znana na innych portalach gdzie skończyła już dawno z banem. Tu ma chyba jakiś immunitet :lol:

foktulfdntdajna6u0s

Post autor: foktulfdntdajna6u0s » wt lip 09, 2019 9:02 pm

WulkanizatorPochw pisze:
wt lip 09, 2019 11:14 am
To czemu nie zgłaszacie tych priwów bo nie kumam :idea: :?: Po to jest ta opcja. Ogólnie laska jest doskonale znana z oszustw, szczególnie na grupowych. Zanim tu przyszła była znana na innych portalach gdzie skończyła już dawno z banem. Tu ma chyba jakiś immunitet :lol:
Grupówka wymaga 30%. Po czasie nie można zgłosić.
Czasami dopiero po czasie okazuje się, że nie jest zrealizowana całość...

WulkanizatorPochw

Post autor: WulkanizatorPochw » śr lip 10, 2019 9:09 am

no to jeśli to prawda to jest to jakaś mega głupota. Jeśli np. na grupowej jest 50 osób i 10 osób a więc sporo zgłosi uwagi do tej grupowej to nic to nie da? Przecież na tej zasadzie to nigdy nie poleci zgłoszenie bo część osób nawet nie wie że taka opcja jest, część machnie ręką bo im się nie chce itd itd. Nie zdziwię się jak ona o tym wie i po prostu to wykorzystuje :lol:

elemele1

Post autor: elemele1 » pt lip 12, 2019 4:52 pm

Potwierdzam, bylem na jej trans grupowej, z jej celem niewiele bylo wspolnego, ciagle tylko mowila, ze jak chcemy zobaczyc cos wiecej to 100zet itp. Nie dajcie sie naciagnac.

-sponsor-

Post autor: -sponsor- » ndz lip 21, 2019 7:33 pm

Właśnie dlatego one wybierają grupowe - bo potrzeba 30% osób, żeby zgłoszenie poszło :lol: :lol: :lol:

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » wt lip 30, 2019 4:30 pm

kolejny nick tym razem Dziewczynkaa_18, lub dziewczoonka, dlaczego SU nie robi nic z takimi oszustkami, przecież to niszowa dziewczyna, robiąca privy po 2 złote tylko Wam robi zły PR
Ostatnio zmieniony pn sie 19, 2019 6:55 am przez tomoxx1, łącznie zmieniany 1 raz.

xpdeus

Post autor: xpdeus » wt sie 13, 2019 9:32 am

To zwykła cwaniara, gdzieś na innych kamerkach widziałem ją, ale dostała bana to wylądowała tutaj Obrazek

WulkanizatorPochw

Post autor: WulkanizatorPochw » pt sie 23, 2019 9:31 am

Potwierdzam to wszystko co piszą inni!! ABSOLUTNIE NIE POLECAM!
Byłem dwukrotnie na tej grupowej i dwukrotnie zgłaszałem transmisję grupową. Bez żadnego odzewu więc napisałem @ Też mnie olali.
Skoro forum jest moderowane to ktoś z moderacji wypowie się dlaczego TAK PODŁE OSZUSTWA, OD TAK DŁUGIEGO OKRESU CZASU są tolerowane? Wymagane 30% zgłaszających to jest po prostu żart! Co mnie obchodzi że inni nie zgłoszą transmisji? Nie chce im się itd? Gówno mnie to obchodzi, chciałbym zwrot żetonów!!
I nie chodzi tu o zasrane 20 żetonów!! Chodzi o jebane zasady!! Tolerujecie tą oszustkę od dłuższego czasu!! Nie trzeba wchodzić nawet na tą grupową by przekonać się że oszukuje. Cały czas namawia na bilety, obiecuje orgazm, nagość na klatce, na balkonie mimo że opis grupowej ma inny! Już na wstępie celowo wprowadza w błąd! Tworzy też drugi opis transmisji który nie jest opisem grupowej gdzie wymienia rzeczy których i tak nie zrobi! Przechodzisz na grupową a tam gówno! Nie robi nawet rzeczy z opisu grupowej! Przykładowo za anal który jest w opisie grupowej każe sobie dopłacać, wyjście na balkon? Wyjdę jak dopłacicie! Każde zwrócenie jej uwagi że nie realizuje celu = WYZWISKA-GROŹBY + BAN. Ile jeszcze trzeba tego typu zgłoszeń żeby MODERACJA zareagowała? JESZCZE RAZ PYTAM MODERACJI?? UMYWACIE RĘCE? UDAJECIE ŻE NIE WIDZICIE? Każda jej transmisja tak wygląda, wiele osób co chwilę piszę ostrzeżenia by uważać bo oszukuje, ale to na nic bo wszyscy kończą z banem. Proszę o ustosunkowanie się do tego problemu.

ODPOWIEDZ