Ludzie dawali napiwki. Gdy ja dawałem Pani stwierdziła, że zabawka się rozłączyła i będzie ją podłączać. Podłączyła już oczywiście po mninionym czasie lushowania. Jeżeli wplatać tu winę internetu i jego przepustowości to ja nie rozumiem tu sytuacji. W każdym wątku praktycznie jest poruszana sprawa słabego internetu u którejś nadającej. Jak to się dzieje, że wszyscy mają słaby internet w miejscu, gdzie nadają. 80% Pań nadaje z nowoczesnych apartamentów. Tam raczej słabego internetu nie ma,. bo dobre przyłącza były nim budowlańcy postwaili budynek. Proszę więc nie bredzić odnośnie słabego internetu.GORYL pisze: ↑pn cze 15, 2020 12:26 pmTak w Polsce a na czym ta zabawka działa na wodę czy na internet .Ty że masz dobry internet to nie znaczy wszyscy tak mają. Bo bywają spadki i tego nikt nie przewidzi
Po drugie to Operator nam udostępnia internet i taki jaki on udostępni taki mamy.
Specjalnie poszedłem do niej , zobaczy opisany przez ciebie problem i ludzie dawali napiwki i zabawka działała poprawnie.
Rachele87 i jej zabawka
Re: Rachele87 i jej zabawka
-
tehnologia nie zawsze lubi się z suthommy18 pisze: ↑ndz cze 14, 2020 10:04 pmJest sobie na portalu pani o nicku Rachele87. Posiada dowcipną zabawkę lush czy hush to dokładnie nie wiem. Ma ustawiony suwak 40 żet na 20 sekund. Przelewam 40 żet i pani informuje, że zabawka nie działa bo coś tam się rozłączyło i będzie próbowała podłączyć. Tak dziś chyba ze 4 razy. Za każdym razem gdy przelewałem na sterowanie zabawką to ta nie działała. Uważam, że skoro Pani nie działa zabawka, coś się rozłącza lub jest rozładowana to po co ustawiać dostęp do zabawki i suwak ?
niestety na niektore rzeczy dziewzyny nie mają wpływu, a ostatnio na su chyba duzo takich akcji?
gdyby byla nieuczciwa, to sciemiala by ze działa zabawka i udaawała by stęki, a tak chociaż poinformowala cie ze cos nie działa
poza tym zeby stwierdzic ze cos nie działa trzeba cos przetesowac, tak było i w tym przypadku
a zawsze mozesz poprosic o to zeby ci za te zetoniki za free usstawila sterowanie lushem za stracony czas :)
Za to ty widze na tym forum jak reszta same ideały. A ja tam nie widzę starości u niej no chyba że ty szukasz tu nie letnie osoby portal jest dla ludzi pełnoletnich 18+.
To że ma dziewczyna 25+ może przed 30 to jest stara ?.życzę ci żebyś ty tak wyglądał w jej wieku bo ona się pokazała a ty nie.
Sprawa zgłoszona na policję.
Art. 190a. [Uporczywe nękanie.
§ 1.
Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia, poniżenia lub udręczenia lub istotnie narusza jej prywatność,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Screeny wpisów wydrukowane dostarczone na komendę. Widzimy się w sądzie. Żegnam.
Art. 190a. [Uporczywe nękanie.
§ 1.
Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia, poniżenia lub udręczenia lub istotnie narusza jej prywatność,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Screeny wpisów wydrukowane dostarczone na komendę. Widzimy się w sądzie. Żegnam.
Za to ty jesteś doinformowany i piszesz o tym, że mierzyłeś prędkość komuś i wiesz o tym kto ile ma i kiedy. Którym sposobem mierzyłeś i jakie to dało rezultaty. Na tym portalu naciągactwo jest na porządku dziennym. Od strony technicznej można bardzo prosto to rozwiązać. Winien być skrypt mierzący prędkość danego użytkownika, który usiłuje nadawać. Jeśli prędkość jest poniżej danej wartości to nadawanie powinno być uniemożliwione. Tak samo jak systemy w banku jeśli masz 1.000 salda a chcesz przelać 3 tysiące to albo bank da ci kredyt a jeśli nie to nie masz możliwości wykonania przelewu. Tak jak jest teraz to Panie się pytają ludzi co są na transmisji czy zacina. Jeśli ktoś twierdzi, że zacina to Pani i tak nic nie robi poza zbieraniem żetonów. Pisanie każdemu, że ma zbyt wolny internet albo nie ma światłowodu to żenada i raczej nie ma nic wspólnego z tym, że komuś zacina. Stawiam, że to wina przeciążonych serwerów, których nikt nie konserwuje, nieoptymalne i niebezpieczne skrypty (wielokrotnie wykradano komuś żetony), lokacja serwerów gdzieś na końcu świata przez co trasy nie są optymalne. W takim wypadku nawet jeśli bedzie ktoś miał 500 mbit na światłowodzie i tak będzie zacinało. Jest też inny aspekt taki, że wine próbuje się zrzucić na każdego użytkownika tylko nie na administracje showupa. Jeśli żetony się zgadzają to OK.GORYL pisze: ↑pn cze 15, 2020 12:39 pmAlbo ty jesteś nie poinformowany w tym temacie ? albo próbujesz robić z kogoś idiotę byłem 11lat u operatora co nie było 100Mbps i teraz też nie ma. A mam pełno kobiet i znam większość jaka osoba ma jaki internet.
Zanim zaczynam coś robić zaczynam od sprawdzenia podstaw miedzy innymi internet parametry odczyt.
Umowa od operatora , podaje prędkość do 100Mbps i albo jest te 100 albo nie ma. czytaj umowę dokładnie pisze operator zobowiązuje się udostępnić internet o prędkości do 100Mbps/
100Mbps to jest prędkość zbliżona światłowodowa zaczyna się od 120Mbps i nie wszędzie nie wszyscy maja.
Nadal są umowy z operatorem co nie osiągają 100Mbps i takich osób jest tez sporo na showup.tv