Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MlodyBi2001 oszust

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Panów.
Tcheinava

Re: MlodyBi2001 oszust

Post autor: Tcheinava » ndz lip 04, 2021 12:02 am

Oj tak, mszczę się, bo bardzo mnie to boli, po prostu nie wiem jak teraz mam żyć, zaraz popadnę w jakąś depresję, bo bana u Ciebie dostałem.
Obudź się człowieku.

MlodyBi2001

Post autor: MlodyBi2001 » ndz lip 04, 2021 12:04 am

żal mi CIe

Julieta97

Post autor: Julieta97 » ndz lip 04, 2021 12:55 am

Są tu przynajmniej 3 osoby, które twierdzą, że po cwaniacku wyciągasz żetony i nie wypelniasz tego, co ustawiłeś na priv. To raczej nie jest przypadek.
PS. Nie rób ze mnie faceta :D

Meister95

Post autor: Meister95 » ndz lip 04, 2021 12:31 pm

Młody Bi mnie też oszukałeś. Wziąłeś 75 żetonów i nie zrobiłeś niczego na co się umawialiśmy, i jeszcze chciałeś mnie naciągnąć sprzedając mi żetony po niższej cenie, ciekawe jak byś to zrobił?? przelałbym ci kasę a żetonów nie zobaczył oczywiście o transakcji nie pisał na czacie tylko wyświetlał na telefonie i pokazywał do kamery. powinni cię zbanować. ciekawe ile ludzi już oszukałeś. Może jesteś atrakcyjny, ale to tylko tyle...

PatrykHap

Post autor: PatrykHap » ndz lip 04, 2021 1:46 pm

Weź się Mlody nie pogrążaj, bo jak widać oszukałeś mnóstwo ludzi. Twoja "kariera" męskiej dziwki jest na SU skończona. Bo jeżeli moderacja, mimo skarg, poradzić sobie z tobą nie chce lub nie może, to zrobimy to my. I nawet zmiana nicków nic ci nie da. Twój ryj jest już znany. Tak więc i ja ostrzegam przed tym typem. Nie dawajcie żetonów, nie wchodźcie na privy, na ufajcie żadnemu słowu - to wszystko ściema!

MlodyBi2001

Post autor: MlodyBi2001 » ndz lip 04, 2021 1:54 pm

Patryk jedyne co mozesz to popoisac anonimowy i kłamać

PatrykHap

Post autor: PatrykHap » ndz lip 04, 2021 3:28 pm

Hahaha. KŁAMAĆ!!!??? Nie wierzę. Musisz być nieźle zdesperowany, że błagasz swoich jeszcze nieoszukanych widzów, aby pisali tutaj hymny pochwalne na twój temat. Czyli wszyscy się przeciwko tobie zmówili i cię tutaj oczerniają?? Oszukujesz z premedytacją ludzi i to jest FAKT. A jedynym kłamstwem to jesteś ty. Ogarnij się i weź się za jakąś uczciwą robotę.

Julieta97

Post autor: Julieta97 » pn lip 05, 2021 11:17 pm

Kochani, dziękuję Wam za odzew. Trochę się zastanawiałam czy ruszać temat, bo to jednak narażenie się na wyzwiska i, czego doświadczyłam, oczernianie. Ale nie cierpię naciągaczy i oszustów i to zdecydowało. I chyba było warto. Obserwujmy, czy ten cwaniaczek nie wroci pod nowym nickiem i piszmy. Pa!

Julieta97

Post autor: Julieta97 » ndz lip 18, 2021 12:42 am

.

ODPOWIEDZ