MlodyBi2001 oszust
Re: MlodyBi2001 oszust
Oj tak, mszczę się, bo bardzo mnie to boli, po prostu nie wiem jak teraz mam żyć, zaraz popadnę w jakąś depresję, bo bana u Ciebie dostałem.
Obudź się człowieku.
Obudź się człowieku.
Młody Bi mnie też oszukałeś. Wziąłeś 75 żetonów i nie zrobiłeś niczego na co się umawialiśmy, i jeszcze chciałeś mnie naciągnąć sprzedając mi żetony po niższej cenie, ciekawe jak byś to zrobił?? przelałbym ci kasę a żetonów nie zobaczył oczywiście o transakcji nie pisał na czacie tylko wyświetlał na telefonie i pokazywał do kamery. powinni cię zbanować. ciekawe ile ludzi już oszukałeś. Może jesteś atrakcyjny, ale to tylko tyle...
Weź się Mlody nie pogrążaj, bo jak widać oszukałeś mnóstwo ludzi. Twoja "kariera" męskiej dziwki jest na SU skończona. Bo jeżeli moderacja, mimo skarg, poradzić sobie z tobą nie chce lub nie może, to zrobimy to my. I nawet zmiana nicków nic ci nie da. Twój ryj jest już znany. Tak więc i ja ostrzegam przed tym typem. Nie dawajcie żetonów, nie wchodźcie na privy, na ufajcie żadnemu słowu - to wszystko ściema!
Hahaha. KŁAMAĆ!!!??? Nie wierzę. Musisz być nieźle zdesperowany, że błagasz swoich jeszcze nieoszukanych widzów, aby pisali tutaj hymny pochwalne na twój temat. Czyli wszyscy się przeciwko tobie zmówili i cię tutaj oczerniają?? Oszukujesz z premedytacją ludzi i to jest FAKT. A jedynym kłamstwem to jesteś ty. Ogarnij się i weź się za jakąś uczciwą robotę.
Kochani, dziękuję Wam za odzew. Trochę się zastanawiałam czy ruszać temat, bo to jednak narażenie się na wyzwiska i, czego doświadczyłam, oczernianie. Ale nie cierpię naciągaczy i oszustów i to zdecydowało. I chyba było warto. Obserwujmy, czy ten cwaniaczek nie wroci pod nowym nickiem i piszmy. Pa!