są różne zboczenia, więc nic nam do tego, ale może zrób to telekinetycznie. a jeśli się nie uda, to cukierkowa otworzy słownik i użyje kolejnego określenia, którego nie rozumie. w końcu "modelka" ma przede wszystkim wyglądać. Oh, wait...popielatespodnie pisze: ↑czw lut 25, 2021 8:45 amA ja nie będę nikogo oceniał w internecie, ale pozwolę sobię napisać że Cukierkową to bym zerżnął chętnie.
_CukierkowaZgrywuska_
-
Re: _CukierkowaZgrywuska_
-
wyjatkowo szpetne wiejskie i zarozumiale dziewuszysko , dzis buroki sadzila a teraz drapie pizde
-
nie twoj to interes ale nie wiadomo dlaczego to ty glowne skrzypce w nim zagralas. najwyrazniej atencji szukasz i w ten sposob starasz sie zrekompensowac sobie jej braki._CukierkowaZgrywuska_ pisze: ↑czw lut 25, 2021 8:04 amJa do jego żony nie napisze, w sumie nie mój to interes.
Chociaz gdyby mnie partner zdradzał wolałabym się o tym dowiedzieć.
nie jestes jego partnerka i nie wiesz co wolalaby ona dlatego nie jestes upowazniona aby ingerowac w jej zludzenia - ktorymi - jezeli chce i lubi - ma pelne prawo zyc.
jako komplement srednio to brzmi. od razu cisnie sie na usta riposta - no tak bo do niczego innego sie nie nadaje co wlasnie udowadnia na transmisji.popielatespodnie pisze: ↑czw lut 25, 2021 8:45 amA ja nie będę nikogo oceniał w internecie, ale pozwolę sobię napisać że Cukierkową to bym zerżnął chętnie.
-
Ja tam bardzo lubie jej pokazy z woskiem na piersi.. Niesamowite coś innego niz te wszystkie padaczki lushowe albo sexy z dostawcami żarcia 🤣🙈🤣🙈
-
można skręcić kark, nogę w kostce etc.fotesin4555 pisze: ↑sob kwie 24, 2021 11:44 pmmowila ze heniek z gostynina skrecil jej potylice z zemsty ze go pogonila
co ty masz z tą potylicą...
potylica jest pod czaszką, można ją uszkodzić tłukąc w jej okolice, co prawdopodobnie w dzieciństwie cię spotkało.
-
niestety, kiedyś chociaż twarz nie odrzucała, teraz jest lipa. w dodatku ten charakter, straszna plotkara i jeszcze przelotno-wylotny romans z heniem z gostynina. to musi być jednak mocno pokrzywdzona dziewczyna. nie zdziwiłbym się, gdyby autorem "sławnej" książki o su był henio, a ona byłaby przepytywana. nie czytałem, ale jeśli język jest kloaczny i książka jest niestrawna, to na pewno henio. w sumie mogli ze sobą zostać, pasują do siebie poziomem zepsucia.
nie myslales podac sie leczeniu?zwykly_padawan pisze: ↑ndz cze 06, 2021 11:28 pmniestety, kiedyś chociaż twarz nie odrzucała, teraz jest lipa. w dodatku ten charakter, straszna plotkara i jeszcze przelotno-wylotny romans z heniem z gostynina. to musi być jednak mocno pokrzywdzona dziewczyna. nie zdziwiłbym się, gdyby autorem "sławnej" książki o su był henio, a ona byłaby przepytywana. nie czytałem, ale jeśli język jest kloaczny i książka jest niestrawna, to na pewno henio. w sumie mogli ze sobą zostać, pasują do siebie poziomem zepsucia.