Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_CukierkowaZgrywuska_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
zwykly_padawan

Re: _CukierkowaZgrywuska_

Post autor: zwykly_padawan » czw lut 25, 2021 3:41 pm

popielatespodnie pisze:
czw lut 25, 2021 8:45 am
A ja nie będę nikogo oceniał w internecie, ale pozwolę sobię napisać że Cukierkową to bym zerżnął chętnie.
są różne zboczenia, więc nic nam do tego, ale może zrób to telekinetycznie. a jeśli się nie uda, to cukierkowa otworzy słownik i użyje kolejnego określenia, którego nie rozumie. w końcu "modelka" ma przede wszystkim wyglądać. Oh, wait...

normalny18

Post autor: normalny18 » pt lut 26, 2021 12:13 am

wyjatkowo szpetne wiejskie i zarozumiale dziewuszysko , dzis buroki sadzila a teraz drapie pizde

Cocodziamb

Post autor: Cocodziamb » pt lut 26, 2021 12:23 am

_CukierkowaZgrywuska_ pisze:
czw lut 25, 2021 8:04 am
Ja do jego żony nie napisze, w sumie nie mój to interes.
Chociaz gdyby mnie partner zdradzał wolałabym się o tym dowiedzieć.
nie twoj to interes ale nie wiadomo dlaczego to ty glowne skrzypce w nim zagralas. najwyrazniej atencji szukasz i w ten sposob starasz sie zrekompensowac sobie jej braki.
nie jestes jego partnerka i nie wiesz co wolalaby ona dlatego nie jestes upowazniona aby ingerowac w jej zludzenia - ktorymi - jezeli chce i lubi - ma pelne prawo zyc.
popielatespodnie pisze:
czw lut 25, 2021 8:45 am
A ja nie będę nikogo oceniał w internecie, ale pozwolę sobię napisać że Cukierkową to bym zerżnął chętnie.
jako komplement srednio to brzmi. od razu cisnie sie na usta riposta - no tak bo do niczego innego sie nie nadaje co wlasnie udowadnia na transmisji.

SexyHot____24

Post autor: SexyHot____24 » czw kwie 01, 2021 4:50 pm

Ja tam bardzo lubie jej pokazy z woskiem na piersi.. Niesamowite coś innego niz te wszystkie padaczki lushowe albo sexy z dostawcami żarcia 🤣🙈🤣🙈

Cocodziamb

Post autor: Cocodziamb » ndz kwie 25, 2021 12:14 am

fotesin4555 pisze:
sob kwie 24, 2021 11:44 pm
mowila ze heniek z gostynina skrecil jej potylice z zemsty ze go pogonila
można skręcić kark, nogę w kostce etc.
co ty masz z tą potylicą...
potylica jest pod czaszką, można ją uszkodzić tłukąc w jej okolice, co prawdopodobnie w dzieciństwie cię spotkało.

uleglazerzne82

Post autor: uleglazerzne82 » śr maja 05, 2021 12:26 am

taka typowa dziewuszka na farme na podlasiu

sc99at

Post autor: sc99at » ndz cze 06, 2021 3:56 pm

zostawila dziadyge

ZssR2343

Post autor: ZssR2343 » ndz cze 06, 2021 4:04 pm

obleśna pryszczata z cycami do kolan

zwykly_padawan

Post autor: zwykly_padawan » ndz cze 06, 2021 11:28 pm

ZssR2343 pisze:
ndz cze 06, 2021 4:04 pm
niestety, kiedyś chociaż twarz nie odrzucała, teraz jest lipa. w dodatku ten charakter, straszna plotkara i jeszcze przelotno-wylotny romans z heniem z gostynina. to musi być jednak mocno pokrzywdzona dziewczyna. nie zdziwiłbym się, gdyby autorem "sławnej" książki o su był henio, a ona byłaby przepytywana. nie czytałem, ale jeśli język jest kloaczny i książka jest niestrawna, to na pewno henio. w sumie mogli ze sobą zostać, pasują do siebie poziomem zepsucia.

sc99at

Post autor: sc99at » ndz cze 06, 2021 11:37 pm

zwykly_padawan pisze:
ndz cze 06, 2021 11:28 pm
ZssR2343 pisze:
ndz cze 06, 2021 4:04 pm
niestety, kiedyś chociaż twarz nie odrzucała, teraz jest lipa. w dodatku ten charakter, straszna plotkara i jeszcze przelotno-wylotny romans z heniem z gostynina. to musi być jednak mocno pokrzywdzona dziewczyna. nie zdziwiłbym się, gdyby autorem "sławnej" książki o su był henio, a ona byłaby przepytywana. nie czytałem, ale jeśli język jest kloaczny i książka jest niestrawna, to na pewno henio. w sumie mogli ze sobą zostać, pasują do siebie poziomem zepsucia.
nie myslales podac sie leczeniu?

ODPOWIEDZ