slodkie_serce
-
Po pierwsze mnie inni nie obchodzą licze się ja a po drugie za nieudacznika to możesz uznać swoją osobę przecież transmitować i co było zero zainteresowania su wypluło się jak zużytą gumęBlond_myszka pisze: ↑ndz maja 16, 2021 11:50 pmTo wy stulejki urządziliscie sobie pamiętnik z forum, nieudacznikipawelmlody2 pisze: ↑sob maja 15, 2021 2:09 pmA i jeszcze taki pomysł jak chcesz się żalić nie masz wokół siebie nikogo to Paweł da ci rady sympatyczną kup sobie pamiętnik i przelej te żale na papier ulży cipawelmlody2 pisze: ↑sob maja 15, 2021 2:07 pm
jakie twoje życie musi być smutne że przychodzisz tu i wylewasz takie tu pomyje,głupoty tak to jest jak się jest ciągle samemu
-
Dobra lalunia jak wzbudzasz takie ogromne zainteresowanie to wbijasz na su masz tydzień tik tok tik tok zobaczymy te zainteresowanie jak nie to chuj ci na łebBlond_myszka pisze: ↑wt maja 18, 2021 1:37 pmJesteś nieudacznikiem jak wszyscy samce z forum. A jeśli chodzi o transmisje to ich nie robię bo nie chce a nie, że nie ma zainteresowania bo jest ogromne. Właśnie o tym mówię, przegrywy od lat dorabiają sobie chore teorie nie mające nic wspólnego z prawdą żeby się lepiej poczuć w swoim nędznym życiupawelmlody2 pisze: ↑pn maja 17, 2021 9:19 pmPo pierwsze mnie inni nie obchodzą licze się ja a po drugie za nieudacznika to możesz uznać swoją osobę przecież transmitować i co było zero zainteresowania su wypluło się jak zużytą gumęBlond_myszka pisze: ↑ndz maja 16, 2021 11:50 pm
To wy stulejki urządziliscie sobie pamiętnik z forum, nieudaczniki
-
tak się właśnie przyglądam twoim poczynaniom na forum i zastanawiam nad tym, czym musiał być zajęty twój ojciec...Blond_myszka pisze: ↑śr maja 26, 2021 12:33 pmMoże ojciec był zajęty kochankami zamiast wychowaniem córki
-
jakbyś przy tym była! :*