Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Quintessence

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
dupek20

Re: Quintessence

Post autor: dupek20 » wt maja 11, 2021 1:13 am

Agentura, burdel, itp. Bardzo popularne na zagranicznych kamerkach internetowych, gdzie np. cała rzesza prostytutek należących do tej samej grupy przestępczej nadaje. U nas też już były/są panie ze wschodu, które czasami nawet pokazywały się razem. Kiedy nie mają klientów włączają kamery i tak zarabiają. Czas to pieniądz :). Przykre że tak młode(przynajmniej tak się wydaje) kurwy są zwerbowane.

q-q-rychu

Post autor: q-q-rychu » wt maja 11, 2021 1:28 am

Właśnie miałem ubaw po pachy u tej najładniejszej - nie ma to jak zdrowa rozrywka wieczorową porą😃."Umiejętność na cycki" za 500 złotych polskich (po denominacji) ... Bardzo mnie intrygowało co to takiego - no ale nikt się nie dowiedział, bo panna wraz ze 100 GBP zniknęła, by 80 % oddać swojemu alfowi. Ale mi przynajmniej humor przed snem poprawili na SU. LOL 😃

PanKomin

Post autor: PanKomin » wt maja 11, 2021 1:58 am

q-q-rychu pisze:
wt maja 11, 2021 1:28 am
Właśnie miałem ubaw po pachy u tej najładniejszej - nie ma to jak zdrowa rozrywka wieczorową porą😃."Umiejętność na cycki" za 500 złotych polskich (po denominacji) ... Bardzo mnie intrygowało co to takiego - no ale nikt się nie dowiedział, bo panna wraz ze 100 GBP zniknęła, by 80 % oddać swojemu alfowi. Ale mi przynajmniej humor przed snem poprawili na SU. LOL 😃
Wiele mu nie oddala zwazywszy ze ponad 4000 z tych 5000 szanowny Pan alfons wpierdolil osobiscie., ale fakt smiesznie bylo ;)
Ok, posmialsmy sie, teraz mam nadzieje ze cala te oszukancza agenture su wypierdoli w kosmos na zawsze.

q-q-rychu

Post autor: q-q-rychu » wt maja 11, 2021 2:17 am

Nie licz na to. Wbrew pretensjom stulejek na czacie ... nie są w stanie udowodnić, że nie wykonała celu. Bowiem "umiejętność na cycki" to może być absolutnie wszystko 😃. Poza tym, przymykanie oka na przekręty topowych e-kurewek leży w interesie właścicieli tego kurwidołka - będzie jeszcze gorzej. ALE BARDZO DOBRZE! Niech matoły płacą - niech jelenie będą dojone. PS. Nooo.... oczywista rzecz, że całą wpłatę alfa /texasa/ musiała mu oddać i pocałować w dupę - ale tych 100 zł to może nawet i 20 zł zatrzymała dla siebie😃

Mamut_Manrfed

Post autor: Mamut_Manrfed » wt maja 11, 2021 3:07 am

Hehehe kto się daje nabrać ten płaci xddddddd hhehehe alfons nagania kasę w ten sposób bo na żywo to lata i starszy pięścią xdddddd prymityw xdddd opis dojebała taki żeby nikt się nie mogl doejebac że czzegos nie zrobiła xddddddddd teraz inne laski tez beda tak robić z opisem żeby nie się nie przypierdalal xdddddddddd

Ksiadzmateo

Post autor: Ksiadzmateo » śr maja 12, 2021 3:09 pm

Obrazek

winatuska91

Post autor: winatuska91 » śr maja 12, 2021 3:10 pm

piekne i sympatyczne panie a zgrywuske hyba juz dupka piecze ze nie moze nic wyzebrac haha ha

Ksiadzmateo

Post autor: Ksiadzmateo » śr maja 12, 2021 3:24 pm

winatuska91 pisze:
śr maja 12, 2021 3:10 pm
piekne i sympatyczne panie a zgrywuske hyba juz dupka piecze ze nie moze nic wyzebrac haha ha

Utrzymujecie alfonsa tych ruskich e-kurw ,bo one może mają z tego jakieś 20 procent, bo muszą opłacić studio itp. resztę zgarnia alfons. I pamiętna transmisja jak DollKiss ustawiła cel "umiejętność na cycki" a po zebraniu odpowiedniej sumy ( jej alfons rzucił niejaki Texas86, czyli zrobił lewy obieg) wyszła z transmisji , jak wróciła po kilku minutach pokazała wszystkim środkowy palec.

Cocodziamb

Post autor: Cocodziamb » śr maja 12, 2021 4:03 pm

Ksiadzmateo pisze:
śr maja 12, 2021 3:24 pm
Utrzymujecie alfonsa tych ruskich e-kurw
tu większość nadających pań ma swoich partnerów, którzy chętnie rozwalają kasę zarobioną na frajerach przez ich partnerki.
co za różnica:
ruski alfons, czy polski adaś? ;)

Cocodziamb

Post autor: Cocodziamb » śr maja 12, 2021 4:55 pm

Blond_myszka pisze:
śr maja 12, 2021 4:43 pm
Nawet jak zarabiałam po kilka tysięcy dziennie
buehehehehehehehehehehehehehehehehehehheehehehehehehehehehheeheheheheheheheheheh

Obrazek

ODPOWIEDZ