haha ha zeby to raz na pszyklad ze slynym ogorkiemBlond_myszka pisze: ↑wt maja 11, 2021 8:00 pmKiedy leżałam rozkraczona za darmo? Poza tym jak będę chciała to będę leżała to nie zmienia faktu, że mogłabym za to brać grube tysiące ale akurat chciałam za darmo dla zabawywinatuska91 pisze: ↑wt maja 11, 2021 7:50 pmto czemu nie sprzedasz tylko lezysz rozkraczona za darmo z ogorkiem
pureboomb_
-
Re: pureboomb_
-
pytanie do bardziej zorientowanych, kto to jest blond_myszka (chyba nie nasz 90 kg waleń niuniowaty?) i kiedy u licha ogórek był wkładany nie w ten otwór, do którego jest przeznaczony?
a pureboomb to była jedna z najfajniejszych użytkowniczek tego burdelowiska, może dlatego jej nie ma, że zasługuje w życiu na coś lepszego, nie wiem
a pureboomb to była jedna z najfajniejszych użytkowniczek tego burdelowiska, może dlatego jej nie ma, że zasługuje w życiu na coś lepszego, nie wiem
-
A po co Ci to wiedziec? To juz nie można się wypowiadać? Mammut robi to non stop tyle ze on hentuje XD
zwykly_padawan pisze: ↑wt maja 11, 2021 8:58 pmpytanie do bardziej zorientowanych, kto to jest blond_myszka (chyba nie nasz 90 kg waleń niuniowaty?) i kiedy u licha ogórek był wkładany nie w ten otwór, do którego jest przeznaczony?
-
Stawiam, że to słynna tu na forum(bo trans nigdy nie widziałem) Kicia_niunia w kolejnym ze swoich 945 wcieleń.zwykly_padawan pisze: ↑wt maja 11, 2021 8:58 pmpytanie do bardziej zorientowanych, kto to jest blond_myszka (chyba nie nasz 90 kg waleń niuniowaty?) i kiedy u licha ogórek był wkładany nie w ten otwór, do którego jest przeznaczony?
-
niepowetowana strata! ;)RAMIREZbis pisze: ↑śr maja 12, 2021 8:05 amStawiam, że to słynna tu na forum(bo trans nigdy nie widziałem) Kicia_niunia
-
Widziałem tu albo na nieoficjalnym jej foty i wg moich kryteriów wchodzenia max w drugi rząd a wieczorem, gdy więcej trans i ludzi ewentualnie w trzeci jej figura nie pozwala na bytność w trzecim rzędzie o każdej porze dnia i nocy dlatego pewnie nigdy na nią nie trafiłem.Cocodziamb pisze: ↑śr maja 12, 2021 4:05 pmniepowetowana strata! ;)RAMIREZbis pisze: ↑śr maja 12, 2021 8:05 amStawiam, że to słynna tu na forum(bo trans nigdy nie widziałem) Kicia_niunia
-
To pewnie wynikało z faktu, że tu na forum jesteś bardzo aktywna to i ludzie ciekawi, bo jeśli te foty co latały a pewnie jeszcze latają są Twoje to sorry, ale potencjału na 1 miejsce nie było nawet o 4 nad ranem. Chociaż może i byłaś pierwsza, bo wyroki internetu i tego bajzlu są niezbadane.Blond_myszka pisze: ↑śr maja 12, 2021 4:36 pmZazwyczaj byłam na 1 miejscu zawsze więc się myliszRAMIREZbis pisze: ↑śr maja 12, 2021 4:34 pmWidziałem tu albo na nieoficjalnym jej foty i wg moich kryteriów wchodzenia max w drugi rząd a wieczorem, gdy więcej trans i ludzi ewentualnie w trzeci jej figura nie pozwala na bytność w trzecim rzędzie o każdej porze dnia i nocy dlatego pewnie nigdy na nią nie trafiłem.
-
Fakt, proste, bo dobry awek wystarczy. Ciekawi mnie czym widzów zatrzymałaś, bo figurą przecież nie, intelektem też nie(co udowodniłaś jak odkryłaś to forum pisząc różne filozoficzne przemyślenia swoje lub sąsiada o otaczającym nas świecie).Blond_myszka pisze: ↑śr maja 12, 2021 4:54 pmBycie na 1 miejscu jest bardzo proste wystarczy pokazać cycki albo dupę przynajmniej ja tak mam i odrazu jestem na samej górzeRAMIREZbis pisze: ↑śr maja 12, 2021 4:50 pmTo pewnie wynikało z faktu, że tu na forum jesteś bardzo aktywna to i ludzie ciekawi, bo jeśli te foty co latały a pewnie jeszcze latają są Twoje to sorry, ale potencjału na 1 miejsce nie było nawet o 4 nad ranem. Chociaż może i byłaś pierwsza, bo wyroki internetu i tego bajzlu są niezbadane.
-
kicia, nigdy nie przyszło ci do głowy, że to nie komplementy, a żarty; że ludzie z ciebie po prostu bekę cisną?Blond_myszka pisze: ↑śr maja 12, 2021 5:22 pmJak pokazuję figurę to same komplementy czytam na czacie. Jesteś sfrustrowaną stuleja i nie zaslugujesz żeby ze mną gadać