slodkie_serce
-
nie u Juleczki nie jest tak źle
-
co wy od niej chcecie fajna,ładna mała dziewczynka ze smile na twarzy
-
ale co ta twoja wypowiedz ma tutaj do tematu?Blond_myszka pisze: ↑wt maja 11, 2021 7:45 pmDzisiaj pod sklepem widziałam szły dwie dziewczyny, jedna z grubym tyłkiem i miała za krótkie spodenki do tego naciągnięte. Mówię do niej "widać ci dupę w tych spodenkach" a ona na to "wiem" a ja "to zasłoń ją bo się zrzygam". Ogólnie zaczęłam się z niej śmiać było jej głupio i dobrze, powinniście zwracać uwagę takim ludziom a nie tylko się gapić zwłaszcza faceci
-
Ale czemu w tym temacie? Załóż własny XDxDd
Blond_myszka pisze: ↑śr maja 12, 2021 12:33 amGówno cię to obchodzi mogę pisać co chce. Boli cię, że ktoś oprócz trolli siedzących na forum 24 h się wypowiadapawelmlody2 pisze: ↑wt maja 11, 2021 9:44 pmale co ta twoja wypowiedz ma tutaj do tematu?Blond_myszka pisze: ↑wt maja 11, 2021 7:45 pmDzisiaj pod sklepem widziałam szły dwie dziewczyny, jedna z grubym tyłkiem i miała za krótkie spodenki do tego naciągnięte. Mówię do niej "widać ci dupę w tych spodenkach" a ona na to "wiem" a ja "to zasłoń ją bo się zrzygam". Ogólnie zaczęłam się z niej śmiać było jej głupio i dobrze, powinniście zwracać uwagę takim ludziom a nie tylko się gapić zwłaszcza faceci
Masz czelność zwracać komuś uwagę sama będąc ulana ? I pokazując dupsko za darmo , bo napiwków u ciebie brakBlond_myszka pisze: ↑wt maja 11, 2021 7:45 pmDzisiaj pod sklepem widziałam szły dwie dziewczyny, jedna z grubym tyłkiem i miała za krótkie spodenki do tego naciągnięte. Mówię do niej "widać ci dupę w tych spodenkach" a ona na to "wiem" a ja "to zasłoń ją bo się zrzygam". Ogólnie zaczęłam się z niej śmiać było jej głupio i dobrze, powinniście zwracać uwagę takim ludziom a nie tylko się gapić zwłaszcza faceci
-
to się wydarzyło, gdy kicia niunia wracała wściekła do domu po wizycie u dietetyka, który przepisał jej tabletki na odchudzanie. kicia myślała, że ma je połykać, ale on zalecił jej, żeby pięć razy dziennie rozsypywała je na podłogę i podnosiła po jednej. ;)Genesis pisze: ↑śr maja 12, 2021 2:25 pmMasz czelność zwracać komuś uwagę sama będąc ulana ?Blond_myszka pisze: ↑wt maja 11, 2021 7:45 pmszły dwie dziewczyny, jedna z grubym tyłkiem i miała za krótkie spodenki do tego naciągnięte. Mówię do niej "widać ci dupę w tych spodenkach" a ona na to "wiem" a ja "to zasłoń ją bo się zrzygam".
-
a ty jak wystawiasz na awatarze przed moimi oczami swój gigantyczny odwłok oraz spaślate uda, to też mam zacząć cię nagrywać, wrzucić na judupa i ogłosić konkurs na najbardziej obleśną wieśniarę?Blond_myszka pisze: ↑śr maja 12, 2021 4:39 pmNie zwróciłam jej uwagi bo jest gruba tylko dlatego, że nie będzie mi nagą dupą kręcić przed oczami, chyba zacznę nagrywać takie idiotki wrzucę na youtube i wezmą udział w konkursie na najbardziej obleśną wieśniarę