RudaLisiczkaa_
-
Heheheh mikro nie wylaczyla i słychać było że umawia się z kimś jak ma wchodzić i jak się zachowywać xdddddd ustawka na bank xdddddd tamten jeszcze się pytał czy nie będzie go widać a ona żeby się nie obrażał xddddddddd idę oglądać ten kabaret xddddddddd kto dziś kupi bilet to debil xdddddd
-
Hehehe chodź zobacz jaka ustawka teraz u niej xdddddd nie wyciszyła Micro xdddddddddmisiek021 pisze: ↑ndz maja 09, 2021 10:05 pmMasakra dała mi bana a co jest najlpesze ze nadal widze transmisje za free tak działa ta strona xD hahaha
Ban za prawdę myśle ze za parę lat jak dorośniesz z tego dzieciństwa to zmądrzejesz albo czekaj chyba juz jest za późno lepiej robić gałe każdemu do okoła
-
Hehehe łapę bylo mu widac I jego tekst że go rozpoznają xddddddd hehehehe nawet Micro nie potrafi wyłączyć xddddd I na 100% od razu się zgodzi I zostanie na następna grupę sex xdddddddd heheheh ale debilka i debil xdddddd hehehe nawet dla lipy nie zadzwoniła tak jak to zawsze robi xdddddd hehehe nawet ustawki nie potrafi zrobić xdddd
-
Heheheh chwilę przed grupową wyciszyła i odkręciła kamerkę xddddd ta jak wcześniej gadali xddddx heheheh ale sie daliście jej nabrać xdddddx szkoda mi was xddddd
-
Hehehe to prawda xdddd ale kurr ja go gdzieś widziałem xdddd tylko nie wiem skąd go kojarzę xddddddddd heheheh pewnie był już kiedyś u niej ale ona tyłu przyjmuje że nie da rady spamiętać xddddddddd a wielu chłopów jest u kilku i nie idzie się połapać xddddddd