Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

pureboomb_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Corus19

pureboomb_

Post autor: Corus19 » ndz maja 09, 2021 9:45 pm

Co się dzieje z pureboomb_?
Znalazła jakiegoś sponsora, bo raczej pokazując tutaj twarz nie może liczyć na pracę równie dobrze opłacalną?
Czasem coś wrzuci na socjal media ale tutaj już się nie pojawia.

Fifol771

Post autor: Fifol771 » ndz maja 09, 2021 10:15 pm

Skoro ma sociale, to ją zapytaj?
A nie gdybaj w sposób szkodliwy.

Corus19

Post autor: Corus19 » pn maja 10, 2021 12:09 am

Fifol771 pisze:
ndz maja 09, 2021 10:15 pm
Skoro ma sociale, to ją zapytaj?
A nie gdybaj w sposób szkodliwy.
Te dziewczyny bez rzucenia kasą nawet tam Ci nie odpiszą więc pisanie nie ma sensu, bo i tak ma pewnie spam. Może tutaj odpisze ale też wątpię.

BLOOW

Post autor: BLOOW » pn maja 10, 2021 11:00 am

Corus19 pisze:
ndz maja 09, 2021 9:45 pm
Co się dzieje z pureboomb_?
Znalazła jakiegoś sponsora, bo raczej pokazując tutaj twarz nie może liczyć na pracę równie dobrze opłacalną?
Czasem coś wrzuci na socjal media ale tutaj już się nie pojawia.
Słoneczko, musze zmienić twoj światopogląd, ale oglądanie su to nie jest obywatelski obowiązek 😅. Pokazuje twarz, mam normalną pracę i nigdy nikt mnie nie poznał. Spotykałam się 8 miesięcy z chłopakiem, który nie wiedział nawet czym jest showup. Przestan straszyć dziewczyny, że nie znajdą "normalnej" pracy to zajebiscie szkodliwe jest 🤮🤮

Corus19

Post autor: Corus19 » pn maja 10, 2021 11:58 pm

Pokazuje twarz, mam normalną pracę
Każdy ma inne spostrzeżenie 'normalnej pracy' mi osobiście przeglądali wszystkie socjal media...
Spotykałam się 8 miesięcy z chłopakiem, który nie wiedział nawet czym jest showup. Przestan straszyć dziewczyny, że nie znajdą "normalnej" pracy to zajebiscie szkodliwe jest 🤮🤮
Pytanie było do pureboomb_, a nie do Ciebie

Cukiernik2

Post autor: Cukiernik2 » wt maja 11, 2021 12:22 am

Corus19 pisze:
pn maja 10, 2021 11:58 pm
Każdy ma inne spostrzeżenie 'normalnej pracy' mi osobiście przeglądali wszystkie socjal media...
aha czyli konto tu tez ci przygladali? to dziwne ze dostales te prace, bo jestes jednym z wiekszych przyjebów tutaj. no chyba ze szukali testerów Mercitronu to wtedy ok.

Corus19

Post autor: Corus19 » wt maja 11, 2021 1:01 am

Cukiernik2 pisze:
wt maja 11, 2021 12:22 am
aha czyli konto tu tez ci przygladali? to dziwne ze dostales te prace, bo jestes jednym z wiekszych przyjebów tutaj. no chyba ze szukali testerów Mercitronu to wtedy ok.
Jak się zesrałeś białorycerzyku xD
Ostatnio zmieniony wt lip 13, 2021 10:55 pm przez Corus19, łącznie zmieniany 1 raz.

Mamut_Manrfed

Post autor: Mamut_Manrfed » wt maja 11, 2021 3:29 am

Heheheh znalazła sponsora który ją od czasu do czasu jak mu stanie to ją wyrucha xdddddd większość lasek jak ich jakiś czas nie ma to łapią takiego debila sponsora i zarabiają dając mu dupy xddddddd jak sponsor nie chce płacić to wracają na su xdddddd już sporo takich akcji było od kad tu jestem a jestem od +/- pół roku xdddddd a teraz czas na urlop i wakacje xdddddd nie będzie mnie z wami jakiś czas ale wszystko da się nadrobić xdddddddddd

RAMIREZbis

Post autor: RAMIREZbis » wt maja 11, 2021 5:52 pm

Blond_myszka pisze:
wt maja 11, 2021 10:20 am
Mamut_Manrfed pisze:
wt maja 11, 2021 3:29 am
Heheheh znalazła sponsora który ją od czasu do czasu jak mu stanie to ją wyrucha xdddddd większość lasek jak ich jakiś czas nie ma to łapią takiego debila sponsora i zarabiają dając mu dupy xddddddd jak sponsor nie chce płacić to wracają na su xdddddd już sporo takich akcji było od kad tu jestem a jestem od +/- pół roku xdddddd a teraz czas na urlop i wakacje xdddddd nie będzie mnie z wami jakiś czas ale wszystko da się nadrobić xdddddddddd

Irytujące jest to, że dla was jedyny powód nie robienia transmisji na su to jakiś sponsor a laskom się po prostu nudzi i zmieniają pracę. Poza tym na su nie opłaca się siedzieć to znaczy kasę zarabia się tu dużą ale lepiej sprzedawać zdjęcia i filmy. Jak masz kilku stałych fanów to od każdego wpadnie 200 zł za zdjęcie i masz już np. 1000 zł albo 2000 zł (w zależności ile masz chętnych) w 10 minut a wiem, że tyle płacą bo sama sprzedawałam, często też dostawałam 500 zł od tak, prawie co drugi dzień trafiał się duży napiwek, nie trzeba siedzieć na su żeby zarabiać
Niezłym dzbanem trzeba być żeby 200zł na fotkę płacić skoro 75% a może i więcej internetu zawalone jest fotami xxx. Chociaż kupowanie fotek to jeszcze w miarę normalne w porównaniu do tych, co kupują używane majtki, rajstopy, pończochy itd. Ale jak jest na to popyt to i jest podaż. I jak się złapie chętnego to faktycznie bez sensu tu siedzieć, no chyba, że panna X ma duże wydatki.

winatuska91

Post autor: winatuska91 » wt maja 11, 2021 7:50 pm

to czemu nie sprzedasz tylko lezysz rozkraczona za darmo z ogorkiem

ODPOWIEDZ