Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Oletka

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Delfinek

Oletka

Post autor: Delfinek » sob maja 01, 2021 10:04 pm

Niestety będzie to negatywna opinia ponieważ zostałem wyrzucony z transmisji, a gdy powróciłem spytać co się stało, żeby dowiedzieć się co takiego zrobiłem to dostałem odpowiedz, "domyśl się". Chciałbym również zaznaczyć, że dopiero wszedłem na tą transmisję i byłem na niej niecałe 10 min. Nie polecam tej użytkowniczki. To moja subiektywna opinia, nie namawiam do hejtu.

Mamut_Manrfed

Post autor: Mamut_Manrfed » śr maja 05, 2021 7:55 pm

Delfinek pisze:
sob maja 01, 2021 10:04 pm
Niestety będzie to negatywna opinia ponieważ zostałem wyrzucony z transmisji, a gdy powróciłem spytać co się stało, żeby dowiedzieć się co takiego zrobiłem to dostałem odpowiedz, "domyśl się". Chciałbym również zaznaczyć, że dopiero wszedłem na tą transmisję i byłem na niej niecałe 10 min. Nie polecam tej użytkowniczki. To moja subiektywna opinia, nie namawiam do hejtu.
Hehhehehe odpowiedz każdej kobiety xddddddd hehehehe masz sie domyśleć xdddddd huj że nic nie zrobiłeś ale kara musi byc xddddddddd

irrito_clitoris

Post autor: irrito_clitoris » wt gru 21, 2021 1:06 am

Ona często to robi i wywala wszystkich... Żetoniary tak mają i szlag je trafia, gdy ktoś patrzy za free ! Z kolei dziewczyny z góry listy na głównej nie mają z tym problemu i mają dużą oglądalność i po kilkaset żetonów za sesję... Trzeba przyznać, że od pasa w dół jest idealna i może uzależnić. Nie lubię dziar i siliconu...

ODPOWIEDZ