Przecież jeśli ona sama wielokrotnie mówiła, że jest tą i tą, pracuje tu i tu, to de facto sama to życie prywatne (nawet wyimaginowane) wywleka na zewnątrz, robiąc to bez żadnego przymusu. Sam nie jestem zwolennikiem wtrącania się do nikogo, ale nie dziwmy się tym którzy po takich wyznaniach zaczynają kwestionować wiarygodność złożonych przez nią "zeznań" (a prawdziwość tego gdzie pracuje i jej stan cywilny najlepiej przemilczeć). Poza tym ja osobiście Laurkę bardzo szanuję i pragnę nadmienić, iż robi bardzo dobrze - nikt przy zdrowych zmysłach nie mówiłby o sobie prawdy na kamerkach internetowych, zdradzając wszystko osobom których się na oczy nie widziało. Tak trzymać Laura!
Laura albo się lubi, albo nienawidzi
Jej "mini wulgarność" jest bardzo spoko
Kto nie lubi takich kobiet niech usunie konto z SU
Poza tym jest bardzo kobieca i zmysłowa :*
Kochane moje kutasy ☺ musicie mnie lubić, pragnąc, nie lubić bądź nienawidzić taką jaką jestem nie zmienię się...mam 32 lata,za stara jestem na zmiany Miłego weekendu
Kochane moje kutasy ☺ musicie mnie lubić, pragnąc, nie lubić bądź nienawidzić taką jaką jestem nie zmienię się...mam 32 lata,za stara jestem na zmiany Miłego weekendu
Niech Pani się nie zmienia. Tylko może pokazy czasem z innego miejsca w domku. Kiedyś był fajny z kuchni jak gotowała Pani coś.
Laurka, ale już z tym mężem nie świruj, obrączka na palcu o niczym nie świadczy. Chyba, że jesteś w związku, a za ścianą (jak niejednokrotnie bywało) siostra, do której przychodzi chłopak . A jeśli nawet jest to prawdą, to poważnie Ci współczuję bycia z jedną z największych dup wołowych, która nawet nie zapewniła osobnego lokum swojej żonie. Pozdrawiam .