Selena_Selena
-
Re: Selena_Selena UNIKAJCIE JEJ OSZUSTKA
Co za bezczelny typ! Ten człowiek zamiast mózgu ma jakaś papkę. W jego główce umarła ostatnia szara komórka. Wiec ma objawy debilizmy. Niby miał być chirurgiem plastycznym. Po pewnym czasie ten półgłówek sam się do mnie odezwał. W rozmowie przechwalał się, że był dyrektorem banku, potem że siedział w pracy za granicą. A prawda jest taka, że jest zwykłym robolem zarabiającym najniższa krajową. Najśmieszniejsze jest to, że chciał żebym mu zrobiła priva a ten jest goły, i proponuje mi że zapłaci mi jak dostanie wypłatę. To mu napisałam, że jak będzie miał kasę to niech się odezwie. No ale, chłopczyk poczuł się urażony jak by mu ktoś zabrał zabawkę. Czy tak zachowuje się 39 letni facet? To dzieciak. Brzydzę się takimi ludźmi, którzy szantażem próbują coś wymusić. Nie ze mną te numery.
Ostatnio zmieniony pt kwie 02, 2021 12:16 am przez Selena_Selena, łącznie zmieniany 1 raz.
-
To wrzucaj!!!!
wybraliscie droge prania brudów to dawajcie dowody!!!!
rzucanie gnojem nic nie daje. Tylko dowody. Jak ich nie macie to wypad
wybraliscie droge prania brudów to dawajcie dowody!!!!
rzucanie gnojem nic nie daje. Tylko dowody. Jak ich nie macie to wypad
-
Dosłownie człowiek renesansu chirurg,dyrektor banku i jeszcze masz szansę zostać prezydentem bo nim jeszcze nie byłeś.
Ostatnio zmieniony pt kwie 02, 2021 12:16 am przez Selena_Selena, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PACMANN jesli nie dasz screenów które obiecales przegrwasz ta walke.
więc albo ładnie przeproś koleżanke jeśli kłamiesz albo dawaj screeny ale pierwsza opcja jest prawidłowa więc zaczynaj!
więc albo ładnie przeproś koleżanke jeśli kłamiesz albo dawaj screeny ale pierwsza opcja jest prawidłowa więc zaczynaj!
weszlem bende aaaaaaaaaaaahahahaaaafotesin4555 pisze: ↑wt mar 30, 2021 4:03 pmnic udowadnial nie bende poprostu nie chce cie kimpromitowac na oczach innych i psuc tobie kariery bede omijal tylko lukiem takie jak ty osoby
Chirurg plastyczny? Dzbany e-lekcje opuszczacie gracie w gry tam? xddddddddd
-
a Ty jestes wiarygodny pierdoląc ze jestes wszystkim a zarazem nikim xd