Kobiety Mafii
-
Re: Kobiety Mafii
One są obie tak oblesne,że strach którąkolwiek byłoby kijem i z daleka tknac...A debile się napalaja i od zet aż żółto....Analfabeci nie czytają forum,nadal dają się naciągac na te lipne dostawy i póki będą płacić, tak długo interes będzie się im kręcił..
-
Hehehehe skąd one biorą tylu kretynów xddddddd na każdej grupie podstawiony koleś xdddddddd może to ich klienci z tygodnia na rok sie xddddddddd oprócz tych murzynów bo tamci nie potrafili ruchac xdddddddddd
-
Dexter ale ty nawet pomagałeś swego czasu w tym procederze xdddddddddfotesin4555 pisze: ↑pt mar 26, 2021 12:06 amzawsze znajda oni mysla ze to nie ostawkaMamut_Manfred pisze: ↑czw mar 25, 2021 11:56 pmHehehehe skąd one biorą tylu kretynów xddddddd na każdej grupie podstawiony koleś xdddddddd może to ich klienci z tygodnia na rok sie xddddddddd oprócz tych murzynów bo tamci nie potrafili ruchac xdddddddddd
-
Heheheh ja mam jedną ulubienicę xdddddddd od dłuższego czasu jedna sądzi że ją lubie i jest moją ulubienicą xdddddddddd głowa ją boli xdddddddddd
-
Źle się wyraziłem, nie chodziło mi konkretnie o te 2 lampucery od odbiorów, ale włażę na forum kilka razy dziennie i 2 strony podbitych wątków, weź się ogarnij :DMamut_Manfred pisze: ↑pn mar 29, 2021 6:30 pmHeheheh ja mam jedną ulubienicę xdddddddd od dłuższego czasu jedna sądzi że ją lubie i jest moją ulubienicą xdddddddddd głowa ją boli xdddddddddd
-
Heheheh przeszkadza ci to?xdddddddddddd a dlaczego nie przeszkadza ci to że koleś zaklada multi konta i pisze o każdej? Xddddddddddd wtedy już jest dobrze jak się pisze z fejków xddddddddddRAMIREZbis pisze: ↑wt mar 30, 2021 12:44 amŹle się wyraziłem, nie chodziło mi konkretnie o te 2 lampucery od odbiorów, ale włażę na forum kilka razy dziennie i 2 strony podbitych wątków, weź się ogarnij :DMamut_Manfred pisze: ↑pn mar 29, 2021 6:30 pmHeheheh ja mam jedną ulubienicę xdddddddd od dłuższego czasu jedna sądzi że ją lubie i jest moją ulubienicą xdddddddddd głowa ją boli xdddddddddd