Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

RudaLisiczkaa_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
RudaLisiczkaa_

Re: RudaLisiczkaa_

Post autor: RudaLisiczkaa_ » wt mar 23, 2021 5:57 am

q-q-rychu pisze:
wt mar 23, 2021 4:34 am
Nie wiem, czy oszukuje, czy nie - bo nie jestem w stanie znieść tego widoku dłużej niż 46 sek. Może nawet prywatnie jest to bardzo miła osóbka, może nawet nie oszukuje - ale żeby tak wyglądać - to trzeba mieć beret zryty jak ktoś o inteligencji jedwabnika, spurek czy innej lempart....
Hahaha 🤣🤣 jestem zdania że nie podobam się to nie marnuj czasu i darujmy sb cenny czas i nerwy;). Jest tyle dziewczyn tutaj do wyboru do koloru, jest w czym wybierać;). Po co na siłę siedzieć? I nie udolnie obrażać? Bezsens . Chyba, że ktoś ma taki pojebany fetysz lub nudne życie. ;D Bo mi jak sie ktoś nie podoba to wejde raz z ciekawości a nie wchodzę non stop;D. A to jak wyglądam to jest moja sprawa i nikomu nic do tego ! Moje ciało, moje pieniądze;). Niech każdy spojrzy lepiej na siebie ;). A dla kogoś nie mam zamiaru się zmieniać ;) niech każdy wyglada tak jak chce i się jemu podoba;). Polecam wszystkim mniej pluć jadem i życie od razu staje się piękniejsze 🤗 pozdrawiam ❤

Bojowy_Dziku

Post autor: Bojowy_Dziku » wt mar 23, 2021 4:18 pm

uważajcie bo dziś znów grupowa 23.03.2021 godzina 16:15

Rozpoczęcie pokazu: 2021-3-23 17:40
odbiór pizzy nago , pytam o lodzika, i siarczaste klapsy;D oby sie zgodzil jak sie nie zgodzi to bedzie mila rekompensata;p
8 min.200 żetonów

Standardowo opis odbiór pizzy nago, bilety za 100zet do 16.40

jak kupicie bilety za 100zet i ona wam je podaruje administracja nie bierze pod uwage ze zgłosicie jej grupową kompletnie was oleją

Grupowa wygląda tak ze niby sie wstydzi niby nie czeka kulturalnie jak mija czas po czym czy sie gośc zgodzi czy nie na tego loda to wychodzi oczywiście j
czas grupowej juz minął przez co mówi ze zrobiła swoje i nara a tak naprawdę nie zrobiła nic

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » wt mar 23, 2021 4:38 pm

Bojowy_Dziku pisze:
wt mar 23, 2021 4:18 pm
uważajcie bo dziś znów grupowa 23.03.2021 godzina 16:15

Rozpoczęcie pokazu: 2021-3-23 17:40
odbiór pizzy nago , pytam o lodzika, i siarczaste klapsy;D oby sie zgodzil jak sie nie zgodzi to bedzie mila rekompensata;p
8 min.200 żetonów

Standardowo opis odbiór pizzy nago, bilety za 100zet do 16.40

jak kupicie bilety za 100zet i ona wam je podaruje administracja nie bierze pod uwage ze zgłosicie jej grupową kompletnie was oleją

Grupowa wygląda tak ze niby sie wstydzi niby nie czeka kulturalnie jak mija czas po czym czy sie gośc zgodzi czy nie na tego loda to wychodzi oczywiście j
czas grupowej juz minął przez co mówi ze zrobiła swoje i nara a tak naprawdę nie zrobiła nic
o toto to som te jej metody i na tym jedzie od lat , zeby splonela w piekle

SexyHot____24

Post autor: SexyHot____24 » śr mar 24, 2021 3:33 am

🤣🤣🤣

q-q-rychu

Post autor: q-q-rychu » śr mar 24, 2021 8:24 pm

RudaLisiczkaa_ pisze:
wt mar 23, 2021 5:57 am
q-q-rychu pisze:
wt mar 23, 2021 4:34 am
Nie wiem, czy oszukuje, czy nie - bo nie jestem w stanie znieść tego widoku dłużej niż 46 sek. Może nawet prywatnie jest to bardzo miła osóbka, może nawet nie oszukuje - ale żeby tak wyglądać - to trzeba mieć beret zryty jak ktoś o inteligencji jedwabnika, spurek czy innej lempart....
Hahaha 🤣🤣 jestem zdania że nie podobam się to nie marnuj czasu i darujmy sb cenny czas i nerwy;). Jest tyle dziewczyn tutaj do wyboru do koloru, jest w czym wybierać;). Po co na siłę siedzieć? I nie udolnie obrażać? Bezsens . Chyba, że ktoś ma taki pojebany fetysz lub nudne życie. ;D Bo mi jak sie ktoś nie podoba to wejde raz z ciekawości a nie wchodzę non stop;D. A to jak wyglądam to jest moja sprawa i nikomu nic do tego ! Moje ciało, moje pieniądze;). Niech każdy spojrzy lepiej na siebie ;). A dla kogoś nie mam zamiaru się zmieniać ;) niech każdy wyglada tak jak chce i się jemu podoba;). Polecam wszystkim mniej pluć jadem i życie od razu staje się piękniejsze 🤗 pozdrawiam ❤
Całkowicie się z Tobą zgadzam :D. Z tym jednym zastrzeżeniem, że ja do Ciebie nie tylko nie wchodzę "cały czas" ale wręcz... w ogóle - tylko że .... widzę Cię w okienku głównym niemal co dzień. ("46 sek". to była hiperbola [zwana przesadnią] :P) Stąd moja opinia co do wyglądu. I oczywiście masz rację - nie jesteś moją żoną, córką ani dziewczyną i nie musisz brać pod rozwagę moich upodobań. PS. "nieudolnie" piszemy łącznie. Pozdrawiam.

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » śr mar 24, 2021 8:32 pm

uwarzajcie na nio

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » śr mar 24, 2021 10:24 pm

jusz jej nie bronisz hahahaha coza gnojek smierdzoncy

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » śr mar 24, 2021 11:27 pm

coza dzbanica tenpa

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » czw mar 25, 2021 12:20 am

wsiela karton ot piccy ze smietnika i wmawia ze zamowila rzenada

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » czw mar 25, 2021 10:52 pm

fotesin4555 pisze:
czw mar 25, 2021 2:36 pm
uwaga na nia a mamut juz posty posuwales hahahaha dekiel
To nie ja usunąłem a moderacja tępa pało xdddddddd konfident po chuj mnie zgłaszasz xdddddddddd może dla ciebie ban za fejk konta? Xddddddddd

ODPOWIEDZ