Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
tomoxx1

Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1

Post autor: tomoxx1 » pt cze 28, 2019 10:00 am

Robi grupy po 15 zet więc cudów się nie spodziewajcie, generalnie opinie ma takie że :

- przedłuża rozpoczęcie grupy do maksimum (odlicza od 10, potem przy 3 mówi co będzie, do tego jeszcze to napisze) i znowu odlicza od 10
- jak ktoś się pyta czemu tak długo to mówi że to ona decyduje (powinna decydować godzina na grupie ustawiona)
- mówi że jak ktoś nie chce czekać to niech wyjdzie i SU zwróci pieniądze (co nie jest prawdą)
- mówi że zostały np jeszcze tylko 3 bilety (nie ma maksymalnej puli biletów,)
- orgazm na klatce kończy się na otwarciu drzwi na 5 sekund
- orgazm na balkonie tak samo

i co mnie zastanawia, ona dzień w dzień jest w tych samych ciuchach.

nie polcam,
niestety zablokowała możliwość komentowania i oceny bo miała słabe opinie. zmienia bardzo często nicki.

KiciKici69

Post autor: KiciKici69 » pt cze 28, 2019 10:55 am

Twój temat pewnie zaraz wyląduję w koszu. Wywali go moderator który robi tak za każdym razem. Dlaczego? Dlatego że to co piszą tutaj ludzie o niej jest dla showup niewygodną prawdą. Ona oszukuje na tym portalu od bardzo dawna i jest jakby chroniona przez ShowUp. Mimo że miala tu juz kilka razy temat w którym wszyscy potwierdzali jej oszustwa za każdym razem temat był kasowany przez moderatorów.Nniestety laska mimo że oszukuje nie jest banowana bo jakby nie bylo dla nich zarabia. Nie ważne jak Nieważne że oszukuje żetony lecą.Ja bylem na dwóch grupowych i za każdym razem scenariusz ten sam, nie realizuje tego co miało być a orgazmy na klatce na balkonie to jedna wielka ściema. Grupowa tania bo tylko 20 żetonów ale powinna być zgodna z opisem!!!! To co robi showup to parodia. Takim podejsciem nie pociagna dlugo. Ahaa zglaszalem dwukrotnie nieprawidlowosci co do priwa i za kazdym razem mnie olali.

PitBull2000

Post autor: PitBull2000 » pt cze 28, 2019 4:22 pm

A może nie chodzi o to, że ona jest codziennie w tych samych ubraniach tylko, że to jest nagranie odtwarzane uimejętnie każdego dnia?

No nie wiem. Kto ubierałby się w te same ciuchy codziennie... a zwłaszcza dziewczyna! :geek:

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » pn lip 01, 2019 11:32 am

Nagranie to nie jest, ona odpowiada na pytania itp na żywo, co do ubrania to wg mnie, ona przychodzi nadawać do jakiegoś wynajętego pokoju/mieszkania i tam się przebiera w te ciuchy które ma tam trzyma cały czas w sensie jak kostium, taką ma teorię.

Ponetnakim2

Post autor: Ponetnakim2 » śr lip 03, 2019 2:33 pm

Uwielbiam to twoje "Szanujmy Się " .... na transmisji . Że jeszcze się tobą moderator nie zają to się dziwię 😤😤

KiciKici69

Post autor: KiciKici69 » śr lip 03, 2019 2:45 pm

Grupowe już dzisiaj po 30 zet. Wyszła przed blok zrobila awatar na huśtawce i dala opis grupowa nago na placu zabaw. Szybko z dworu zawinela się do domu ale zapewniała ze tylko podladowac baterie a grupowa bedzie na dworzu. Co ciekawe do momentu kiedy grupowa się rozpoczela kilkanaście osob pisalo zeby uważać bo oszukuje ale to niewiele dało bo 95% zapaleńców zajaranych. z tej grupy wróciła i co?Placz i lament że oszukuje 😂 Chwile wczesnie nikt nie chciał słuchać innych. Szkoda że nie można tu wstawiać zdjęcia.

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » śr lip 03, 2019 7:27 pm

też mnie to dziwi, że robi takie wały w koło i nikt sobie z tego nic nie robi.

MareczekPo40

Post autor: MareczekPo40 » pt lip 05, 2019 12:14 pm

Dorzucę i ja swoje 3 grosze. Moja relacja z wczorajszej transmisji grupowej z centrum handlowego za 30 żet
Dzisiaj robi identyczną z różnicą że za 40 żet.
Ona twierdzi że jest w WC męskim, że obok chodzą ludzie itd. To jest jej pierwsze kłamstwo bo jak ktoś trafnie zwrócił uwagę jest oddzielne pomieszczenie zamykane od wewnątrz WC dla Inwalidów. No ale to jest najmniej ważne. Grupowa 8 minut a przez pierwsze 3 min laska nie robi praktycznie nic, kto jej na to zwraca uwagę jest wyzywany, jeśli ponawia swoje uwagi leci bez ostrzeżenia ban. W 4 minucie grupowej zaczyna się głaskać po cipce i to z przerwami na pisanie na czacie. 6.7 minuta a ona nawet w tą cipkę nie włożyła palca! Przypomnę że opis to MOKRA PALCÓWECZKA, ORGAZM, ANAL. Kiedy do końca zostaje minuta a ona nie wykonała 90% rzeczy z tej grupowej ludzie upominają się o swoje. Lecą znowu bany i cytuje co mówi " ZAMKNĄĆ RYJE CHUJE WSZYSTKO BĘDZIE " Śmiem wątpić skoro przez 7 z 8 minut pokazała tylko cipkę. Oczywiście do końca nie zmienia się nic. Zgłaszam transmisję na 10 sek przed końcem i czekam na rozstrzygnięcie SU ale jak na razie cisza. Podsumowanie jest takie że dziewczynie nie należy w ogóle ufać. Bez skrupułów kłamie i oszukuje. Powinna być bezpowrotnie zbanowana. Pytanie czemu jej na to pozwalają? Może to jakaś znajoma moderatorów?

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » pt lip 05, 2019 12:42 pm

chyba wie ze aby zwóricili żetony to trzeba ok 30% zgłoszeń mieć, a za 3 zlote to ma dużo ludzi na trans i nie każdemu się chcę potem w zgłaszanie bawić.

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » pt lip 12, 2019 3:34 pm

grupa orgazm na klatce polega na tym że na początku otwiera drzwi na klatkę i na sekundę w nich stoi.
Jedna z największych oszustek na su

ODPOWIEDZ