Emmaxes
-
Znam kogoś kogo te klimaty interesują xddddddddd gdzie jesteś ty co lubisz Gówno xdddddddd
OSZUSTKA
Już drugi raz byłem świadkiem oszustwa przez Emmaxes. Ustawia grupową za 75 żetonów ale i tak jest wieczna promocja bilet za 35. Czeka do ostatniej chwili i potem wyłącza transmisje znikając z 1500 - 2000 żetonów. Jakieś 5 min temu znowu przekręciła ludzi na 1500 żetonów. Zgłaszałem to do Administracji, próbowałem zawołać moderatora ale wszystko na nic.

Już drugi raz byłem świadkiem oszustwa przez Emmaxes. Ustawia grupową za 75 żetonów ale i tak jest wieczna promocja bilet za 35. Czeka do ostatniej chwili i potem wyłącza transmisje znikając z 1500 - 2000 żetonów. Jakieś 5 min temu znowu przekręciła ludzi na 1500 żetonów. Zgłaszałem to do Administracji, próbowałem zawołać moderatora ale wszystko na nic.

Ten kolega taty już ledwo dycha... Rozłączyli transmisję, po czym znowu weszli i zapomnieli chyba że są online... Gościu krzyczał, że go ta 29-latka wykończy... Ledwo łapał oddech... Widać było jego twarz przez chwilkę... Młodo wyglądał jak na 54 lata ;) Straszne rzeczy się tam dzieją, straszne... Facet jest wykorzystywany ewidentnie...
-
Każdy wie dlaczego na większości grup są "promocje", mało która prostytutka ich nie robiEzekiel69 pisze: ↑pn kwie 12, 2021 1:10 pmOSZUSTKA
![]()
-
Też tak myślę, że partner/mąż, ale "kolega taty" a wcześniej "robotnik" i "sąsiad" bardziej trafia do widzów niż opis grupy np. "sex z mężem" itp. (bo to ciągle ci sami w różnych konfiguracjach, siedzą tu codziennie od kilku lat).
Zgłosiłem na bok@showup.tv i w odpowiedzi dostałem poradę techniczną żeby odświeżyć transmisje przed dołączeniem do grupowej xD
Dziś rano widziałem że znowu ustawiła grupową, więc spróbowałem jeszcze raz i ok 10:20 napisałem maila, że właśnie znowu prowadzi transmisje. I tu zaskoczenie odpisali po 10 minutach, że dziękują i sprawdzą.
Ale nie wiem czy coś zrobili, bo transmisja trwała do ~11:15 i oszustka jak zwykle się zawineła, zgarniając ponad 1200 żetonów.
Mogę się założyć, że dziś popołudniu znowu będzie to samo, jak chcecie to zgłaszajcie, ja już olewam, bo więcej i tak nie mogę zrobić.

Dziś rano widziałem że znowu ustawiła grupową, więc spróbowałem jeszcze raz i ok 10:20 napisałem maila, że właśnie znowu prowadzi transmisje. I tu zaskoczenie odpisali po 10 minutach, że dziękują i sprawdzą.
Ale nie wiem czy coś zrobili, bo transmisja trwała do ~11:15 i oszustka jak zwykle się zawineła, zgarniając ponad 1200 żetonów.
Mogę się założyć, że dziś popołudniu znowu będzie to samo, jak chcecie to zgłaszajcie, ja już olewam, bo więcej i tak nie mogę zrobić.