RudaLisiczkaa_
-
Ważne że u dziewczyny przeważnie akcja jest no i kite stawia i dupy chętnie daje ;P oby więcej takich modelek :P . Nimfomanka łącząca przyjemne z pożytecznym ;P
-
Dexter nie kompromituj sie xdddddddddd a po chuj piszesz z takimi błędami xdddddddd chcesz pokazać że to nie ty xdddddddd i tak każdy wie że to ty zakładasz te konta tak samo jak wczoraj Cristal jebana coś tam xdddddd nie znudziło ci się jeszcze xdddddd długo będziemy oglądać to jak piszesz kłamstwa na jej temat i sie tego wypierasz xddddd dziwne że od czasu kiedy zacząłeś wymyślać te konta to ze swojego przestałeś tutaj pisać xdddddddd
-
Ja też dostałem i co z tego? Mam płakać, żeby mnie odblokowała tak jak Wy? Też dostałem za głupotę, ale nie płacze jej do ucha, żeby mnie odbanowała. Nawet bym teraz po tym jak tu to teraz napisałem, żeby mnie kiedykolwiek odblokowała. Dała bana to dała. Świat mi się jakoś od tego nie zawalił.
-
Od razu mówię ze nie jestem wielkim fanem Malwinki, nie lubie tatuazy i generalnie laska mnie tak strasznie nie kręci ale zapisałem sie na grupe zeby zobaczyc jak to jest z tymi dostawcami.
Byłem na tej konkretnej transmisji. To nieprawda ze oszukiwala. Dostawca był ewidentnie gosciem z realu. To że spękał widząc kamerke to pech bo laska tyłeczek nadstawila do klapsów.
Greyface to niestety kłamca.
a co bylo?
mi sie ona tez nie podoba, ale ciekawi mnie czy oszukuje czy nie, ty piszesz że nie teraz, a tamci wczesniej pisali ze oszukuje.
Nie kupiłem biletu ale ciekawi mnie czy mam żałować? Nie kupiłem bardziej dlatego że nie miałem tyle czasu czekać 40 min ale ciekawi czy cos bylo
mi sie ona tez nie podoba, ale ciekawi mnie czy oszukuje czy nie, ty piszesz że nie teraz, a tamci wczesniej pisali ze oszukuje.
Nie kupiłem biletu ale ciekawi mnie czy mam żałować? Nie kupiłem bardziej dlatego że nie miałem tyle czasu czekać 40 min ale ciekawi czy cos bylo
Nie wiem, czy oszukuje, czy nie - bo nie jestem w stanie znieść tego widoku dłużej niż 46 sek. Może nawet prywatnie jest to bardzo miła osóbka, może nawet nie oszukuje - ale żeby tak wyglądać - to trzeba mieć beret zryty jak ktoś o inteligencji jedwabnika, spurek czy innej lempart....