RudaLisiczkaa_
-
Re: RudaLisiczkaa_
Jej to by się przydała twarda ręka co by ją postawiła do pionu !! Może by zmądrzała i zaczęła szanować ludzi wokół siebie co dobrze jej życzą a nie rzucać banami jak jej się podoba pozdro
-
hehe :P łobuz kocha najbardziejsiatafakap pisze: ↑ndz mar 21, 2021 3:25 pmJej to by się przydała twarda ręka co by ją postawiła do pionu !! Może by zmądrzała i zaczęła szanować ludzi wokół siebie co dobrze jej życzą a nie rzucać banami jak jej się podoba pozdro
-
Nie ukrywam że ją bardzo lubie :] I boli mnie to że mnie zbanowała, specjalnie założyłem nowe konto żeby do niej napisać a ona co zrobiła znowu mi bana wlepiła za prawde , przykre :_(
-
Za co niby miałbym cię nienawidzieć ?? Dla mnie zawsze będziesz super kobietą, tylko wyluzowałabyś trochę z tymi banami bo krzywdzisz tym niewinne osoby którym zależy na tobie !!
-
Widzę ze Administracja działa ale nie pod tym kątem co trzeba . Wrzuciłem post i został skasowany
Jeszcze raz napiszę Uważajcie na nią bo to jest jakaś masakra co chwile zmienia nicki
Ciekawe ile jeszcze ludzi naciągnie Wiadomka Administracja nic z tym nie robi bo mają kasę za żetony.
Grupowa ogólnie wygląda tak ze niby wszystko OK około 2min tu rozebrana wstydliwa i w ogóle ale proponuję lodzika i czy gość się zgodzi czy nie a jest po czasie to sie śmieje i wychodzi albo w wogole wychodzi
NIE KUPUJCIE GRUPOWEJ W PROMOCJI TO CO ONA TAM PISZE ZE ZA 100ZET BO JAK WAM PODARUJE BILET TO ADMINSTRACJA NIE BIERZE POD UWAGĘ ZGŁOSZEŃ ZE COS BYŁO CHUJOWO I ONA WAS TAK NACIĄGA
Jeszcze raz napiszę Uważajcie na nią bo to jest jakaś masakra co chwile zmienia nicki
Ciekawe ile jeszcze ludzi naciągnie Wiadomka Administracja nic z tym nie robi bo mają kasę za żetony.
Grupowa ogólnie wygląda tak ze niby wszystko OK około 2min tu rozebrana wstydliwa i w ogóle ale proponuję lodzika i czy gość się zgodzi czy nie a jest po czasie to sie śmieje i wychodzi albo w wogole wychodzi
NIE KUPUJCIE GRUPOWEJ W PROMOCJI TO CO ONA TAM PISZE ZE ZA 100ZET BO JAK WAM PODARUJE BILET TO ADMINSTRACJA NIE BIERZE POD UWAGĘ ZGŁOSZEŃ ZE COS BYŁO CHUJOWO I ONA WAS TAK NACIĄGA
-
Hahaha fajnie masz darmozjadzie , żałuję że tak dlugo cie u sb tolerowałam śmieciu a tfuuu. Pluje na debili prosto w ryj!🤣🤣🤣 Najlepiej za free obejrzeć co za typ przychodzi rzuca a potem zglasza jak wszystko jest Hahaha cwelisko jebane!!!Bojowy_Dziku pisze: ↑ndz mar 21, 2021 7:16 pmWidzę ze Administracja działa ale nie pod tym kątem co trzeba . Wrzuciłem post i został skasowany
-
Panowie wyluzujcie oglądam tą kobiete już dobre pare lat!! I nigdy nikogo nie oszukała!!! Ja wiem że jest ciężki okres teraz bo pandemia i ludzie w stresie żyją , ale dajcie sobie spokój i nie oczerniajcie kogoś bez żadnych podstaw!!! Chill Out guys !!!
-
dobrze piszeszBojowy_Dziku pisze: ↑ndz mar 21, 2021 7:16 pmWidzę ze Administracja działa ale nie pod tym kątem co trzeba . Wrzuciłem post i został skasowany