Pytanie do moderacji
-
Pytanie do moderacji
Dlaczego szanowna moderacjo pozwalasz na zakładanie przez jednego użytkownika wielu kont? Proszę przyjrzeć się tej sprawie. Jest to waszym obowiązkiem aby nie dochodziło do takich sytuacji
-
Żeby mógł zrobić nowe konto i znowu kupić żetony...duzyon1992 pisze: ↑śr mar 17, 2021 1:07 pmDlaczego szanowna moderacjo pozwalasz na zakładanie przez jednego użytkownika wielu kont? Proszę przyjrzeć się tej sprawie. Jest to waszym obowiązkiem aby nie dochodziło do takich sytuacji
A do tego ciężko ustalić, że konto X od razu należy do osobnika Y. Nie wystarczy samo IP - to może należeć do wielu ludzi, takie samo.
-
Hejehe co ty chcesz od moderacji xddddddddddd oni maja wyjebane na to co tu się dzieje xddddddddddd a przez to ten kretyn dextrr ma pozwolenie na pisanie takie xddddddddddd
-
Wiele tu i na kamerkach czytałem/widziałem, ale bardziej głupszego postu to jeszcze nie. Od 2 miesięcy tu jesteś? Widziałeś gdzieś na stronach strimowych albo portalach społecznościowych punkt w regulaminie, że można posiadać na danym portalu tylko jedno konto? bo ja nie. Każdy robi tyle kont na ile ma ochotę, sam przez okres mojej bytności tu zrobiłem kilkaset kont(większość pewnie już nieaktywnych, bo chyba po roku nielogowania się przestają istnieć)duzyon1992 pisze: ↑śr mar 17, 2021 1:07 pmDlaczego szanowna moderacjo pozwalasz na zakładanie przez jednego użytkownika wielu kont? Proszę przyjrzeć się tej sprawie. Jest to waszym obowiązkiem aby nie dochodziło do takich sytuacji
-
rzadne 10 kąt to poprostu cristal swoimi oszukanczymi odbiorami kebapow zslustrowala ludzi i pisza jak pisza
-
I vice versa xD ktos się podrabia podrabia gwiazdeczke ?;D slabe 😅😅