Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Pytanie do moderacji

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
duzyon1992

Pytanie do moderacji

Post autor: duzyon1992 » śr mar 17, 2021 1:07 pm

Dlaczego szanowna moderacjo pozwalasz na zakładanie przez jednego użytkownika wielu kont? Proszę przyjrzeć się tej sprawie. Jest to waszym obowiązkiem aby nie dochodziło do takich sytuacji

Pekalski

Post autor: Pekalski » śr mar 17, 2021 1:48 pm

a ja prosze o natychmiastowe skierowanie tego osobnika do osrodka w Choroszczy. Pacjentowi ewidentnie sie pogorszylo

spiker_tejAudycji

Post autor: spiker_tejAudycji » śr mar 17, 2021 1:56 pm

Pekalski pisze:
śr mar 17, 2021 1:48 pm
a ja prosze o natychmiastowe skierowanie tego osobnika do osrodka w Choroszczy. Pacjentowi ewidentnie sie pogorszylo
Tak, i powinni go umiejscowić razem z wojtkiem Nitrodolskim w pokoju, żeby świerze powietrze z reklamówki czasem mieli okazje powąchać

Podofilia

Post autor: Podofilia » śr mar 17, 2021 10:08 pm

duzyon1992 pisze:
śr mar 17, 2021 1:07 pm
Dlaczego szanowna moderacjo pozwalasz na zakładanie przez jednego użytkownika wielu kont? Proszę przyjrzeć się tej sprawie. Jest to waszym obowiązkiem aby nie dochodziło do takich sytuacji
Żeby mógł zrobić nowe konto i znowu kupić żetony...
A do tego ciężko ustalić, że konto X od razu należy do osobnika Y. Nie wystarczy samo IP - to może należeć do wielu ludzi, takie samo.

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » czw mar 18, 2021 12:03 am

Hejehe co ty chcesz od moderacji xddddddddddd oni maja wyjebane na to co tu się dzieje xddddddddddd a przez to ten kretyn dextrr ma pozwolenie na pisanie takie xddddddddddd

RAMIREZbis

Post autor: RAMIREZbis » czw mar 18, 2021 4:55 am

duzyon1992 pisze:
śr mar 17, 2021 1:07 pm
Wiele tu i na kamerkach czytałem/widziałem, ale bardziej głupszego postu to jeszcze nie. Od 2 miesięcy tu jesteś? Widziałeś gdzieś na stronach strimowych albo portalach społecznościowych punkt w regulaminie, że można posiadać na danym portalu tylko jedno konto? bo ja nie. Każdy robi tyle kont na ile ma ochotę, sam przez okres mojej bytności tu zrobiłem kilkaset kont(większość pewnie już nieaktywnych, bo chyba po roku nielogowania się przestają istnieć)

Rencznik

Post autor: Rencznik » czw mar 18, 2021 5:02 am

Cristal ma conajmniej 10 kont z których regularnie nadaje. Upsss...

mistez

Post autor: mistez » czw mar 18, 2021 1:26 pm

Ej, jak ja mam kont około dziesięciu, to pójdę siedzieć? Bo w sumie dwa są żony, dwa kolejne psa, trzy mojej siostry i trzy następne kumpla, którego właściwie nie znam. Hę?

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » czw mar 18, 2021 2:11 pm

rzadne 10 kąt to poprostu cristal swoimi oszukanczymi odbiorami kebapow zslustrowala ludzi i pisza jak pisza

RudaLisiczkaa_

Post autor: RudaLisiczkaa_ » sob mar 20, 2021 11:22 pm

I vice versa xD ktos się podrabia podrabia gwiazdeczke ?;D slabe 😅😅

ODPOWIEDZ