Płynność wypłat z su
Re: Płynność wypłat z su
Showup.tv wypłacał wczoraj o godzinie 12,30 o 13godz już miały na kontach.
Post czysto informacyjny :P
I o to chodzi by takie wiadomości pisały osoby co otrzymują w danym dniu wypłatę. By były wiarygodne dane to jest wasze zadanie nie moje jak mi dziewczyny napiszą. Jak narazie portal wypłaca systematycznie poniedziałek środa piątek.
I o to chodzi by takie wiadomości pisały osoby co otrzymują w danym dniu wypłatę. By były wiarygodne dane to jest wasze zadanie nie moje jak mi dziewczyny napiszą. Jak narazie portal wypłaca systematycznie poniedziałek środa piątek.
Niestety również puściłam dziś przed 1.00 w nocy wypłatę i cisza 🤷🏻♀️. Po ostatnich postach myślałam, że może wejdzie tego samego dnia...Boski_Bogdan pisze: ↑pn mar 08, 2021 12:58 pmKtoś dostał dziś wypłaty? Czy jeszcze wszystko przed nami?
Fajnie byłoby, aby ktoś dał znać czy dostał dziś. Trochę nie rozumiem tego systemu, jedni dostają tego samego dnia, inni czekają 🤷🏻♀️
-
Ja dzisiaj (właściwie wczoraj już - w poniedziałek) dostałam przelew jakoś ok. 14:00, a zlecałam o 8:50 ;)
To jestem ciekawa bardzo jak ten system działa, skoro ja zlecilam 00:58 a Ty o 8:50 i Ty dostałaś, a ja nie 🤷🏻♀️😂 Prawie jak losowanie lotto...sensual_magic pisze: ↑wt mar 09, 2021 12:49 amJa dzisiaj (właściwie wczoraj już - w poniedziałek) dostałam przelew jakoś ok. 14:00, a zlecałam o 8:50 ;)
-
-
Ja tez mam ten problem, zawsze wyplacam co niedziele i przelew mam juz w poniedzialek najpozniej do wieczora. A teraz juz tydzien czekam i nic na koncie nie ma :/ Jestem ciekawa ile to potrwa i czy ten przelew przyjdzie