o tak! bardzo prosiemy o wywiad na blogu w formie poradnika pt. jak ze zwykłej modelki stać się szantażystką.Pani Twoja widziała te filmy? Nie to zobaczy.. o i nie tylko ona.
Twoje dzieci sie będą wstydziły ojca kurwiarza? Pokaż gdzie występujesz, oh wait.
_CukierkowaZgrywuska_
-
Re: _CukierkowaZgrywuska_
-
Witam szanowne grono odbiorców!RikPuertorik pisze: ↑śr lut 24, 2021 4:02 pmo tak! bardzo prosiemy o wywiad na blogu w formie poradnika pt. jak ze zwykłej modelki stać się szantażystką.Pani Twoja widziała te filmy? Nie to zobaczy.. o i nie tylko ona.
Twoje dzieci sie będą wstydziły ojca kurwiarza? Pokaż gdzie występujesz, oh wait.
Proszę o dobry wyciąganie słow z kontekstu dla idei robienia zadymy.
Ot co, reszte odsyłam do tematu Majki na forum nieoficjalnym. ;)
Aby moje słowa były zgodne z prawdą.
Ach, jezeli jestem szantażystką, poproszę o dowody, tutaj, na nieoficjalnym lub gdziekolwiek.
Każdy Janusz na showupie, który za monitorem komputera zamienia się w nietoperza, zawsze ma wrażenie jakby był nietykalny. Niestety Panowie, prawda jest taka, że jedyne co możecie to taplać się w bagnie swojej wyimaginowanej rzeczywistości.
Pozdrawiam cieplutko wraz z rodzinką! ;*
-
witamy zadymiarę!_CukierkowaZgrywuska_ pisze: ↑śr lut 24, 2021 6:34 pmWitam szanowne grono odbiorców!
Proszę o dobry wyciąganie słow z kontekstu dla idei robienia zadymy.
Ot co, reszte odsyłam do tematu Majki na forum nieoficjalnym. ;)
Aby moje słowa były zgodne z prawdą.
Ach, jezeli jestem szantażystką, poproszę o dowody, tutaj, na nieoficjalnym lub gdziekolwiek.
Każdy Janusz na showupie, który za monitorem komputera zamienia się w nietoperza, zawsze ma wrażenie jakby był nietykalny. Niestety Panowie, prawda jest taka, że jedyne co możecie to taplać się w bagnie swojej wyimaginowanej rzeczywistości.
Pozdrawiam cieplutko wraz z rodzinką! ;*
każda grażynka na showupie, która za monitorem komputera zamienia się w modelkę, zawsze ma wrażenie jakby nie podlegała krytyce. niestety grażyny, prawda jest taka, że jedyne co możecie to taplać się w bagnie swojej wyimaginowanej rzeczywistości. jeśli nie jesteście w stanie dźwignąć kilku niepozytywnych komentarzy o sobie to lepiej zmieńcie profesję.
zadymami klientów też nie przyciągniecie. żaden logiczny facet nie będzie pakował się w krzywe akcje z grażyną, która po pokazaniu parę razy dupy na su zaczęła gwiazdorzyć.
pozdrawiam cieplutko wraz z macochą! ;*
-
baby to jednak mściwe są :D. gównoforum zawsze było miejscem zbierającym typowe ludzkie guano, ale cukierkowa zgrywuska zrobiła jeszcze większą kupę, a wiemy, że ma potężny odwłok. jeśli dobrze rozumiem, to jakiś tam bolek "modelarz" cisnął majkę "modelkę" i... co ma do tego zgrywuska? chełpi się, że pozyskała dane faceta, wszyscy jej przyklaskują (wstyd, gównoforumowe stulejki), a gdyby sytuacja była odwrotna i to "modelka" zostałaby wystalkowana, to zaraz byłoby oburzenie, kasowanie postów i stado rycerzy broniących jej cnoty. cukierkowa, co akurat tobie zrobił ten koleś, oprócz tego, że napisał o tym, że z twarzy dajesz radę, ale ogólnie to tłuszcz tłuszczem przykrywa twoje cielsko? każdy wie, że wyglądasz jak buka, a to tylko jeden z powodów, dla których wypadłaś z su. trochę więcej samokrytycyzmu. nie możesz wszystkiego usprawiedliwiać traumą po zbliżeniu się z heniem z gostynina. :>
-
To gdzie te dowody, ze jestem szantazystka?
Są, nie ma? Bo nie wiem czy powinnam majtki na przebranie ze sobą nosić. ;)
Swoja droga wlasnie zjadlam tluuuste fryteczki i tluuuusta kielbaske! ;) 21:20 nowa, tłuściutka ja!
Och, zapomnialam, moje bmi jest w normie.
Na dodatek powiem, że z su nie zrezygnowałam, a wchodze rzadziej - oczywiscie powody są znane glownie mi - natomiast niektórzy mają dobrze rozwinięty dar telekinezy.
Mozliwe, ze wejde dzisiaj, abyście mieli nowy (stary) temat.
Pozdrawiam wraz z rodzinką cały kurwidołek.
Są, nie ma? Bo nie wiem czy powinnam majtki na przebranie ze sobą nosić. ;)
Swoja droga wlasnie zjadlam tluuuste fryteczki i tluuuusta kielbaske! ;) 21:20 nowa, tłuściutka ja!
Och, zapomnialam, moje bmi jest w normie.
Na dodatek powiem, że z su nie zrezygnowałam, a wchodze rzadziej - oczywiscie powody są znane glownie mi - natomiast niektórzy mają dobrze rozwinięty dar telekinezy.
Mozliwe, ze wejde dzisiaj, abyście mieli nowy (stary) temat.
Pozdrawiam wraz z rodzinką cały kurwidołek.
-
jeśli według ciebie -groźba- brzmi lepiej, to ok, niech ci będzie.
pozdrowienia dla ciebie i rodzinki od całego kurwidołka.
-
najlepszy jest hard, jeden ze zdrowszych psychicznie userów (żart), piszący o wirtualnej musze która to srała ile wlezie nagle straciła skrzydełka i jedyne co jej pozostanie to zdechnąć w zapomnieniu. sam zapomniał jak gówno wartymi postami zasrywał całe gównoforum.zwykly_padawan pisze: ↑śr lut 24, 2021 8:21 pmpozyskała dane faceta, wszyscy jej przyklaskują (wstyd, gównoforumowe stulejki)
-
pomylilas telepatie z telekineza ale to akurat jest niewazne._CukierkowaZgrywuska_ pisze: ↑śr lut 24, 2021 9:23 pmNa dodatek powiem, że z su nie zrezygnowałam, a wchodze rzadziej - oczywiscie powody są znane glownie mi - natomiast niektórzy mają dobrze rozwinięty dar telekinezy.
bolek swietoszkiem nie jest ale twoja kolezanka wcale nie jest lepsza od niego.
pakuje sie w uklad z zonato-dzieciatym spodziewajac sie bajki?
a kiedy nic z tego nie wychodzi ty pomagasz wyleczyc jej zlamane serduszko grozac zdemaskowaniem niewiernego w oczach jego najblizszej rodziny? ciekawe co zlego zrobila wam jego polowica i niewinne dzieciaczki? a propos - mam nadzieje ze z tego krotkiego acz burzliwego zwiazku bolka i majeczki nie bedzie kolejnych pociech. szkoda by tych smykow bylo.
-
Cocodziamb pisze: ↑czw lut 25, 2021 2:18 ampomylilas telepatie z telekineza ale to akurat jest niewazne._CukierkowaZgrywuska_ pisze: ↑śr lut 24, 2021 9:23 pmNa dodatek powiem, że z su nie zrezygnowałam, a wchodze rzadziej - oczywiscie powody są znane glownie mi - natomiast niektórzy mają dobrze rozwinięty dar telekinezy.
bolek swietoszkiem nie jest ale twoja kolezanka wcale nie jest lepsza od niego.
pakuje sie w uklad z zonato-dzieciatym spodziewajac sie bajki?
a kiedy nic z tego nie wychodzi ty pomagasz wyleczyc jej zlamane serduszko grozac zdemaskowaniem niewiernego w oczach jego najblizszej rodziny? ciekawe co zlego zrobila wam jego polowica i niewinne dzieciaczki? a propos - mam nadzieje ze z tego krotkiego acz burzliwego zwiazku bolka i majeczki nie bedzie kolejnych pociech. szkoda by tych smykow bylo.
Fakt, pomyliłam się.
Tu nie chodzi o złamane serduszko.
Tu chodzi o to, ze od września jako Bolek hejtował ją, a jako Garry występował z nią. Wychodząc od niej, wchodził na forum i znowu.. był Bolkiem.
Sam się odgrażał, wiec to co było napisane w wielu moich postach było ironią, chociaż nie zawsze.
Szanowny bolek czytając miedzy wierszami zapewne o tym wie.
Ja do jego żony nie napisze, w sumie nie mój to interes.
Chociaz gdyby mnie partner zdradzał wolałabym się o tym dowiedzieć.
-
A ja nie będę nikogo oceniał w internecie, ale pozwolę sobię napisać że Cukierkową to bym zerżnął chętnie._CukierkowaZgrywuska_ pisze: ↑czw lut 25, 2021 8:04 amFakt, pomyliłam się.
Tu nie chodzi o złamane serduszko.
Tu chodzi o to, ze od września jako Bolek hejtował ją, a jako Garry występował z nią. Wychodząc od niej, wchodził na forum i znowu.. był Bolkiem.
Sam się odgrażał, wiec to co było napisane w wielu moich postach było ironią, chociaż nie zawsze.
Szanowny bolek czytając miedzy wierszami zapewne o tym wie.
Ja do jego żony nie napisze, w sumie nie mój to interes.
Chociaz gdyby mnie partner zdradzał wolałabym się o tym dowiedzieć.