RudaLisiczkaa_
-
Re: RudaLisiczkaa_
hahhahhahah no własnie nie wiem xD za to ty masz zajebisty avatar xd. Najbrzysza, chujowa i wszystko naj co najgorsze , fajnie zrozumiałam ale po chuj drążyć temat? 🤷♀️🤦♀️
-
Za to ty tomecku vel boski czy tez Przemku jestescie napewno normalni, nie ma co a jacy porządni. Wpierw spójrzcie na siebie dopiero potem zacznijcie oceniać kogoś! Od teraz nie będę odpowiadac deklom!
-
Tu to są lepsi odemnie xdddddd jeden typ pisze z kilku nicków i sam sobie odpowiada xdddddddddd ja jestem jebnięty ale on to przebija wszystkich xdddddddd ale musisz ją kochać jak tylko u niej piszesz xdddddddddd dać ci namiar na lekarza psychiatrę bo ci się przyda xddddddd młody /boski/ tomecek/ tttbbb i chuj wie jakie jeszcze nikixddddddddddd lecz się chory człowieku xdddddddddddddddd
-
Akurat rudejlisiczce wierze jako jedynej.
Bardzo naturalnie podchodzi do sprawy, widac stres, duze ilosci wina przed spotkaniem, ale na grupowej nigdy nie bylem, bo mi szkoda pieniedzy na dziewczyny z komputerka...
Ale to fajna, mila oraz szczera dziewczyna.
Bardzo naturalnie podchodzi do sprawy, widac stres, duze ilosci wina przed spotkaniem, ale na grupowej nigdy nie bylem, bo mi szkoda pieniedzy na dziewczyny z komputerka...
Ale to fajna, mila oraz szczera dziewczyna.
-
hahahahaha
-
Hehehe dupa zarabianie robi z ciebeie doroslą ?? xddddddd twoj przebieg to babcia stara juz jestes xddddddd
-
Nie jest w moim typie... taka pisanka , ale...
Ludzie ktorzy pisza o jakis przebiegach.. ilosci qtasow jestescie poprostu zazdrosnymi zjebami nic innego... Ublizacie lasce/laskom ktora nie dosc ze ma z tego kupe pieniedzy to jeszcze kupe przyjemnosci... Tej przyjemnosci jej jak i kazdej innej lasce/laskom zazdroscicie mozecie tylko wlasnie wyc w internetach z kutasem w rece bo na prawdziwe "mieso" was nie stac... Pisanie o jakis starych chujach czy tam smierdzacych chujach musicie czerpac ze swojego doswiadczenia jedynie... bo skad mozecie wiedziec..albo sie nie myjecie albo od kolegi z lawki w szkole co mu pociagaliscie za papierosa...Jestescie tak zalosnymi waligruchami ze az odechciewa sie wogole czytac to forum... Kiedys sporo mozna sie bylo dowiedziec na temat lasek a teraz mozna sie dowiedziec ilu zjebanych zakompleksionych zazdrosnikow siedzi przed kompami i w ramach swojego zjebanego zycia napierdala bezmyslne posty wylewajac swoja frustracje seksualna pod wszystkimi laskami ze swoim siurkiem w reku i lzami w oczach ze nawet jak wy to nazywacie "parcha" was nie stac ...
To samo jest pod innymi laskami co zarabiaja na su az milo... zazdrosci i frustracja nic innego... Bo wiekszosc by sie spalila ze wstydu i by uciekli albo skonczylo by sie na dwoch ruchach (wsad i wyjscie) jakby jedna czy druga sie wam rozebrala..
Powtorze raz jeszcze jestescie zakompleksionymi frustratami seksualnymi... Dobrze ze wam dali mozliwosc wylewania zali przed kompem bo wasze zycie bylo by tak smutne ze powinniscie sie wyhustac na pępowinach po wyjsciu na ten swiat...
aaa i jeszcze jedno.. zastanawia mnie po co w takim razie wchodzicie do lasek ktore niby tak was obrzydzaja... po co na to patrzycie?? skoro ktos cos was nie pociaga to na jakiego chuja to ogladacie a pozniej komentujecie?? dotyczy sie to kazdej innej laski na tym portalu... juz wan napisze dlaczego... bo nawet takie co wam sie nie podobaja a wrecz was brzydza maja lepsze zycie seksualne niz wasza dziecinna banda adoratorow trzymania reki na kutasie...
Ludzie ktorzy pisza o jakis przebiegach.. ilosci qtasow jestescie poprostu zazdrosnymi zjebami nic innego... Ublizacie lasce/laskom ktora nie dosc ze ma z tego kupe pieniedzy to jeszcze kupe przyjemnosci... Tej przyjemnosci jej jak i kazdej innej lasce/laskom zazdroscicie mozecie tylko wlasnie wyc w internetach z kutasem w rece bo na prawdziwe "mieso" was nie stac... Pisanie o jakis starych chujach czy tam smierdzacych chujach musicie czerpac ze swojego doswiadczenia jedynie... bo skad mozecie wiedziec..albo sie nie myjecie albo od kolegi z lawki w szkole co mu pociagaliscie za papierosa...Jestescie tak zalosnymi waligruchami ze az odechciewa sie wogole czytac to forum... Kiedys sporo mozna sie bylo dowiedziec na temat lasek a teraz mozna sie dowiedziec ilu zjebanych zakompleksionych zazdrosnikow siedzi przed kompami i w ramach swojego zjebanego zycia napierdala bezmyslne posty wylewajac swoja frustracje seksualna pod wszystkimi laskami ze swoim siurkiem w reku i lzami w oczach ze nawet jak wy to nazywacie "parcha" was nie stac ...
To samo jest pod innymi laskami co zarabiaja na su az milo... zazdrosci i frustracja nic innego... Bo wiekszosc by sie spalila ze wstydu i by uciekli albo skonczylo by sie na dwoch ruchach (wsad i wyjscie) jakby jedna czy druga sie wam rozebrala..
Powtorze raz jeszcze jestescie zakompleksionymi frustratami seksualnymi... Dobrze ze wam dali mozliwosc wylewania zali przed kompem bo wasze zycie bylo by tak smutne ze powinniscie sie wyhustac na pępowinach po wyjsciu na ten swiat...
aaa i jeszcze jedno.. zastanawia mnie po co w takim razie wchodzicie do lasek ktore niby tak was obrzydzaja... po co na to patrzycie?? skoro ktos cos was nie pociaga to na jakiego chuja to ogladacie a pozniej komentujecie?? dotyczy sie to kazdej innej laski na tym portalu... juz wan napisze dlaczego... bo nawet takie co wam sie nie podobaja a wrecz was brzydza maja lepsze zycie seksualne niz wasza dziecinna banda adoratorow trzymania reki na kutasie...
-
Ja tylko stek z polędwicy wołowej, średnio wysmażony. ;)
Nie mam nic do Malwinki, ale z tym śmierdzącym chujem, to była autentyczna akcja u niej na transmisji. Widocznie musiało cię coś ominąć.MilosnikPieknosci pisze: ↑śr lut 10, 2021 10:38 amPisanie o jakis starych chujach czy tam smierdzacych chujach musicie czerpac ze swojego doswiadczenia jedynie... bo skad mozecie wiedziec..
Widzisz jak ładnie teraz ty wylałeś/aś swoją frustrację... mam nadzieję, że przynajmniej ci ulżyło. :PMilosnikPieknosci pisze: ↑śr lut 10, 2021 10:38 am- jestescie poprostu zazdrosnymi zjebami nic innego
- Tej przyjemnosci jej jak i kazdej innej lasce/laskom zazdroscicie mozecie tylko wlasnie wyc w internetach z kutasem w rece bo na prawdziwe "mieso" was nie stac
- Pisanie o jakis starych chujach czy tam smierdzacych chujach musicie czerpac ze swojego doswiadczenia jedynie... bo skad mozecie wiedziec..albo sie nie myjecie albo od kolegi z lawki w szkole co mu pociagaliscie za papierosa
- Jestescie tak zalosnymi waligruchami ze az odechciewa sie wogole czytac to forum
- Kiedys sporo mozna sie bylo dowiedziec na temat lasek a teraz mozna sie dowiedziec ilu zjebanych zakompleksionych zazdrosnikow siedzi przed kompami i w ramach swojego zjebanego zycia napierdala bezmyslne posty wylewajac swoja frustracje seksualna pod wszystkimi laskami ze swoim siurkiem w reku i lzami w oczach ze nawet jak wy to nazywacie "parcha" was nie stac
- wiekszosc by sie spalila ze wstydu i by uciekli albo skonczylo by sie na dwoch ruchach (wsad i wyjscie) jakby jedna czy druga sie wam rozebrala
- Powtorze raz jeszcze jestescie zakompleksionymi frustratami seksualnymi
- Dobrze ze wam dali mozliwosc wylewania zali przed kompem bo wasze zycie bylo by tak smutne ze powinniscie sie wyhustac na pępowinach po wyjsciu na ten swiat
- nawet takie co wam sie nie podobaja a wrecz was brzydza maja lepsze zycie seksualne niz wasza dziecinna banda adoratorow trzymania reki na kutasie
Niektórzy nigdy nie uważali SU za źródło fascynujących doznań seksualnych, a inni już dawno przestali je tak postrzegać. Dzisiaj to miejsce (z wielu powodów, o których szkoda nawet gadać, ale również same transmitujące miały/mają w tym niemały udział), odbierane jest bardziej, jako przystań dla przeróżnego rodzaju freaków. Obecnie ten portal stał się groteskowy i jest karykaturą, a więc przez większość widzów, tak właśnie jest traktowany. Dla części z nich nie zasługuje na nic innego, tylko na obśmiewanie i wyszydzanie. A już laski, które za żeton sprzedałyby swoją matkę lub zjadły własne gówno, a uważające się za wielkie artystki; oraz takie, które według samych siebie, za pokazywanie otworów i wypukłości zasługują na ponadprzeciętną estymę i szacunek, są po prostu śmieszne i żałosne zarazem.MilosnikPieknosci pisze: ↑śr lut 10, 2021 10:38 amaaa i jeszcze jedno.. zastanawia mnie po co w takim razie wchodzicie do lasek ktore niby tak was obrzydzaja... po co na to patrzycie?? skoro ktos cos was nie pociaga to na jakiego chuja to ogladacie a pozniej komentujecie??
Żenuła! ;)