Dobrze by było xDCayenne pisze: ↑pn sty 04, 2021 3:27 pmW czwartki też $ wypuszczają 😉CatchMeIfYouCan25 pisze: ↑pn sty 04, 2021 3:16 pmSądzę że najwcześniej w piątek.. Bo w środę świętoSexyMalutka pisze: ↑pn sty 04, 2021 2:43 pm
Zamówiłem ponownie teraz i też czekałem. mam nadzieję, że będzie dobrze w ciągu jutra lub środy
Płynność wypłat z su
-
Re: Płynność wypłat z su
-
Jedną z weekenduSexyMalutka pisze: ↑pn sty 04, 2021 3:27 pmZamówiłem przelew 28.12.2020 i datą 4/1/2021 i wszystko zostało anulowane. Zamówiłeś 2 kwoty?CatchMeIfYouCan25 pisze: ↑pn sty 04, 2021 3:16 pmSądzę że najwcześniej w piątek.. Bo w środę świętoSexyMalutka pisze: ↑pn sty 04, 2021 2:43 pm
Zamówiłem ponownie teraz i też czekałem. mam nadzieję, że będzie dobrze w ciągu jutra lub środy
-
Hej tak mi juz anulowali dwa w pierwszym mailu napisali ze numer konta był zły a ja z tego konta od kilku lat wypłcam do PKO BP
nastepnie ja napisałm ze 21 grudnia otrzymałam przlew na to konto i napisałam nr przelewu to mi odpisali ze musi byc imie i nazwisko czyli koniec z wypłcaniem na samo imie .
nastepnie ja napisałm ze 21 grudnia otrzymałam przlew na to konto i napisałam nr przelewu to mi odpisali ze musi byc imie i nazwisko czyli koniec z wypłcaniem na samo imie .
-
No mam nadzieję że tylko o to chodzi bo przy wypłacie wczoraj też wpisałem samo imie i żetony wróciły A przelew anulowano. Dziś zleciłam z imieniem i nazwiskiem..Dagmara617 pisze: ↑pn sty 04, 2021 5:23 pmHej tak mi juz anulowali dwa w pierwszym mailu napisali ze numer konta był zły a ja z tego konta od kilku lat wypłcam do PKO BP
-
słuchaj bank w ktorym mamy konta nie udostepnia naszych danych wiec kazdy przelew z poprawnym numerem powinnien trafic na konto ale ja tez podałam imie i nazwisko skoro to jest wymagane chociaz to tylko widza wysyłajacy przelewy
-
No dziwne też od lat wyplacalam wpisując czasem jedną literke heh.. ale z tego co czytałam w regulaminie to pieniądze zostaną przekazane tylko na konto posiadacza rachunku czyli te dane są już wymagane od nowego roku.
-
znam laski co tu wypłcaja na wymyslone dane od lat i dzis tez dostały przelewy wiec chodzi o pełne dane imie i nazwisko tak jak pisałam wysyłajacy nie ma mozliwosci sprawdzenia czyj jest rachunek
-
Poza tym napisałam do nich zapytanie to oczywiście zero odzewu. Mogliby wprost od ręki napisać o co konkretnie chodzi i po kłopocie, ale nie jak zawsze trzeba wiernie czekać i się domyślać oO 🤔😤
-
Widziałem, jak 4 osoby odpowiadały, że transfer został dzisiaj anulowany. I nie sądzę, żeby było to błędne imię i nazwisko. Ponieważ zrobiłem zdjęcie przed przeniesieniem, wpisałem poprawne imię i nazwisko oraz numer konta.CatchMeIfYouCan25 pisze: ↑pn sty 04, 2021 5:29 pmNo mam nadzieję że tylko o to chodzi bo przy wypłacie wczoraj też wpisałem samo imie i żetony wróciły A przelew anulowano. Dziś zleciłam z imieniem i nazwiskiem..Dagmara617 pisze: ↑pn sty 04, 2021 5:23 pmHej tak mi juz anulowali dwa w pierwszym mailu napisali ze numer konta był zły a ja z tego konta od kilku lat wypłcam do PKO BP
Jak myślisz, co to jest?