Płynność wypłat z su
-
Ja zleciłam w nocy ale po 12 anulowano moją wypłatę.. ktoś wie może dlaczego? Miał ktoś tak kiedyś? Bo pierwszy raz mam taką akcję.
Może coś się zawiesiło na stronie, bo np. u mnie od rana nie pokazuje panelu wypłat 🤔 Też tak macie?CatchMeIfYouCan25 pisze: ↑pn sty 04, 2021 1:06 pmJa zleciłam w nocy ale po 12 anulowano moją wypłatę.. ktoś wie może dlaczego? Miał ktoś tak kiedyś? Bo pierwszy raz mam taką akcję.
-
Witam, zostałem dzisiaj przeniesiony, został przeniesiony, przelew również został anulowany.CatchMeIfYouCan25 pisze: ↑pn sty 04, 2021 1:06 pmJa zleciłam w nocy ale po 12 anulowano moją wypłatę.. ktoś wie może dlaczego? Miał ktoś tak kiedyś? Bo pierwszy raz mam taką akcję.
-
Dziwna sytuacja napisałam wiadomość do nich zobaczymy co odpiszą..
Jak przeniesiony? 😄 ech te Wasze translatory 🙈SexyMalutka pisze: ↑pn sty 04, 2021 1:20 pmWitam, zostałem dzisiaj przeniesiony, został przeniesiony, przelew również został anulowany.CatchMeIfYouCan25 pisze: ↑pn sty 04, 2021 1:06 pmJa zleciłam w nocy ale po 12 anulowano moją wypłatę.. ktoś wie może dlaczego? Miał ktoś tak kiedyś? Bo pierwszy raz mam taką akcję.
-
Hej, Ja wczoraj zlecilam przelew o 22 i widnieje w niezrealizowanych.
-
No mi po 12 wróciły żetony na konto a przy przelewie jest napisane "anulowany " więc zleciłam jeszcze raz.. I czekam na odpowiedź o co chodzi xD
-
HiCayenne pisze: ↑pn sty 04, 2021 1:33 pmJak przeniesiony? 😄 ech te Wasze translatory 🙈SexyMalutka pisze: ↑pn sty 04, 2021 1:20 pmWitam, zostałem dzisiaj przeniesiony, został przeniesiony, przelew również został anulowany.CatchMeIfYouCan25 pisze: ↑pn sty 04, 2021 1:06 pmJa zleciłam w nocy ale po 12 anulowano moją wypłatę.. ktoś wie może dlaczego? Miał ktoś tak kiedyś? Bo pierwszy raz mam taką akcję.
Yes lol i use translator its showed that to me wrong
Sorry for that 😆
I just get also after ordered and its say Cancel
Dont know why . Text email to them already and waiting they reply .