Banowanie
-
Jeśli chodzi o bana, to można dostać bez powodu. Wczoraj pielegniareczka mnie wywaliła za nic. Miałem też sytuację u Marceliny, posiadalem tylko 10 zetonow, zapytałem grzecznie czy jak zaplace, to pokaże piersi. Nazwała mnie jebanym sepem. Nie jestem nim, bo jak nie mam zetonow, to nie wymagam za darmo, jak inni. Tyle, miłego dnia
-
Naucz się ze jak lasce nie sypiesz to ban leci xdddddd puste główki mają i chajs tylko chcą liczyć xdddd
-
Banicja to normalne jak ktoś jest chamem/prostakiem/lub typowym psychopatycznym milczkiem czającym o każdej porze dnia i nocy bez żadnego słowa/żetona sam bym robił selekcję i wypierdalał zbędne modliszki
-
Z psychologii też kiepsko? Psychopaci nigdy nie są milczkami. Wręcz przeciwnie są najaktywniejsi. A na tym portalu wręcz w swoim żywiole100latzamurzynami2020 pisze: ↑czw sty 21, 2021 10:51 pmBanicja to normalne jak ktoś jest chamem/prostakiem/lub typowym psychopatycznym milczkiem czającym o każdej porze dnia i nocy bez żadnego słowa/żetona sam bym robił selekcję i wypierdalał zbędne modliszki