Wydaje mi się że widzimy zmiany po przestoju będziemy sobie teraz czekać 7 dni ja pierd... Le interes po chu.. U
Płynność wypłat z su
Re: Płynność wypłat z su
Oby inaczej traci to sens wyczekiwanie na pieniądze irytujące i żenujące są osoby które długo muszą czekać aż dobija do 1000 zł a później czekanie na przelew 7 dni mija się z celem
-
niech wybiorą albo 100 złotych i czekanie 7 dni albo 1000 i kasa odrau
ta strona upadnie jak tak będzie traktowało się dziewczyny
ta strona upadnie jak tak będzie traktowało się dziewczyny
-
Mi dzisiaj mija dokładnie 7 dni od kiedy zleciłam przelew i pieniądze nawet nie wyszły z su. Wciąż przelew oczekuję na realizację i zapewne dzisiaj już nie przejdzie bo żaden bank już raczej o tej porze nie dokonuje transakcji :)
-
Zuzanna__30 pisze: ↑pn gru 28, 2020 6:25 pmMi dzisiaj mija dokładnie 7 dni od kiedy zleciłam przelew i pieniądze nawet nie wyszły z su. Wciąż przelew oczekuję na realizację i zapewne dzisiaj już nie przejdzie bo żaden bank już raczej o tej porze nie dokonuje transakcji :)
Którego dnia zlecałas przelew?
-
Ja zlecałam 21.12.malablondin pisze: ↑pn gru 28, 2020 9:20 pmZuzanna__30 pisze: ↑pn gru 28, 2020 6:25 pmMi dzisiaj mija dokładnie 7 dni od kiedy zleciłam przelew i pieniądze nawet nie wyszły z su. Wciąż przelew oczekuję na realizację i zapewne dzisiaj już nie przejdzie bo żaden bank już raczej o tej porze nie dokonuje transakcji :)
Którego dnia zlecałas przelew?