Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Koleżanki ze wschodu

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
princep1

Koleżanki ze wschodu

Post autor: princep1 » czw cze 13, 2019 1:06 pm

Co myślicie o rusałkach i ukrainkach siedzących na su?
Mieliście z nimi jakieś śmieszne sytuacje?

Mi przytrafiło się coś takiego z Panią xKarryx, umówiłem się z Nią na privka na którym założyć miała (dogadane po angielsku) "stockings and heels" w moim rozumieniu to pończochy i szpilki.
No i generalnie tańczy wszystko fajnie, zakłada te pończochy, tańczy nadal fajnie i nagle zakłada kalosze... Serio kalosze.. Nie wierzyłem w to że wgl to może przyjść do głowy komuś, że dziewczyna może myśleć że to kogoś podnieci itd. ale spoko, przynajmniej się pośmiałem.

boxhead

Post autor: boxhead » czw cze 13, 2019 1:35 pm

Ogólnie te typiarki ze wschodu próbują jak mogą i jest ich wszędzie pełno nawet na su... bez znajomości języka polskiego co strasznie irytuje w kwestii porozumienia ale to jest nic... były kiedyś dwie ukrainki (być może są do dziś) które jednocześnie nadawały na innym portalu a su było dodatkiem, po rosyjsku gadały do osób z tego drugiego czatu na którym bardziej się skupiały a goście z su mimo iż byli olewani to i tak sypali żetonami xD

Idontcareanyway

Post autor: Idontcareanyway » czw cze 13, 2019 1:48 pm

Akurat co do kilku transmisji na raz to nie jest to wyłącznie u panien ze wschodu - nie będę mówił po nicku, bo te zmienia non-stop przez to że ludzie to szybko wyłapują, ale czasem bawi się tu taka czarna (kolor włosów, nie skóry) pani w okularach która privy z SU normalnie puszcza sobie na ogólnym gdzieś indziej.

Z językiem jeżeli jest opcja komunikacji po angielsku to jeszcze ok, jeżeli mocno łamany angielski i zero polskiego to jednak bez sensu taka transmisja.

Camgirl36

Post autor: Camgirl36 » pt gru 25, 2020 11:54 am

Może gdyby ta Pani w okularach była doceniana na show up i dobrze by zarabiała nie musiałaby siedzieć na innych czatach.

ODPOWIEDZ