BlackMidnightAngel.MokraMisia22 pisze: ↑wt cze 25, 2019 1:41 pmA to nie mozna napisac konkretnie kto dostal pieniadze? Czy to jakas tajemnica? Przeciez wszystkie jedziemy na tym samym wózku.
Płynność wypłat z su
Re: Płynność wypłat z su
Do którego banku dzwoniłaś?MokraMisia22 pisze: ↑wt cze 25, 2019 1:39 pmDodzwonilam sie do ich banku. Do banku spoldzielczego. Nie ma żadnej awarii ani prac modernizacyjnych. Leca z nami w kulki.
-
Bank Polskiej Spoldzielczoscinoczeeesc pisze: ↑wt cze 25, 2019 1:46 pmDo którego banku dzwoniłaś?MokraMisia22 pisze: ↑wt cze 25, 2019 1:39 pmDodzwonilam sie do ich banku. Do banku spoldzielczego. Nie ma żadnej awarii ani prac modernizacyjnych. Leca z nami w kulki.
-
A w jakim banku Ci to powiedzieli. Przeciez oni wysylaja z konta banku spoldzielczego. Mi powiedzieli w banku ze nie ma zadnych opoznien.
Dzwonilam do tego samego. Wczoraj mieli jakies opoznienia, dzis juz nie maja.MokraMisia22 pisze: ↑wt cze 25, 2019 1:53 pmA w jakim banku Ci to powiedzieli. Przeciez oni wysylaja z konta banku spoldzielczego. Mi powiedzieli w banku ze nie ma zadnych opoznien.
-
A na jaki numer dzwonilas?? Bo ja probuje dodzwonic sie na infolinie i mam komunikat ze nie ma takiego numeru. I dodzwonilam sie do oddzialu banku i tam powiedzieli ze nie ma opoznien.