Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
_CuteLady_

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: _CuteLady_ » czw gru 10, 2020 10:31 pm

Dajcie spokój z ta baba bo jest jakaś nawiedzona :)

Ps. W poniedziałek odblokują panel :)

DriverWomen

Post autor: DriverWomen » czw gru 10, 2020 11:17 pm

_CuteLady_ pisze:
czw gru 10, 2020 10:31 pm
Dajcie spokój z ta baba bo jest jakaś nawiedzona :)

Ps. W poniedziałek odblokują panel :)
Skąd takie info? Mi nic takiego nie pisali.

_CuteLady_

Post autor: _CuteLady_ » czw gru 10, 2020 11:29 pm

Na nieoficjalnym forum dziewczyna dostała odpowiedz.

Witam

Możliwość zlecania wypłat zostanie odblokowana najpóźniej w najbliższy poniedziałek.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt gru 11, 2020 1:33 am

Panel wypłat jest gotowy jak tylko zejda wszystkie przelewy z listopada panel zostanie otwarty.

Życzę wszystkim by dostali wynagrodzenia na nadchodzące święta.pozdrawiam

Weronika22

Post autor: Weronika22 » pt gru 11, 2020 4:22 am

Przeciez nim ja Ci napisalam ze Oni maja Alior to Ci inne pisaly ze przychodzi z Dotpay przelew. A Dotpay ma bank ING. Wiec chyba jasniej sie nie da. Oni maja spolke na Gibraltarze. To moglaś sama sprawdzic w "google" zamiast obrazac innych. Wystarczylo wpisac "dotpay" - jak Ci One pisaly i bys miala co i jak .
Dotpay- ING
PRZELEWY WYCHODZA Z ALIORA. IDA NA DOTPAY (ING) .

Weronika22

Post autor: Weronika22 » pt gru 11, 2020 4:44 am

Weronika22 pisze:
pt gru 11, 2020 4:22 am
Przeciez nim ja Ci napisalam ze Oni maja Alior to Ci inne pisaly ze przychodzi z Dotpay przelew. A Dotpay ma bank ING. Wiec chyba jasniej sie nie da. Oni maja spolke na Gibraltarze. To moglaś sama sprawdzic w "google" zamiast obrazac innych. Wystarczylo wpisac "dotpay" - jak Ci One pisaly i bys miala co i jak .
Dotpay- ING
PRZELEWY WYCHODZA Z ALIORA. IDA NA DOTPAY (ING) . To czy ING CZY DOTPAY to jeden ch*. Na to samo wychodzi. Wiec Ci dobrze One pisały. Tak czy inaczej główny bank to Alior.

SexyMalutka

Post autor: SexyMalutka » pt gru 11, 2020 3:46 pm

_CuteLady_ pisze:
czw gru 10, 2020 11:29 pm
Na nieoficjalnym forum dziewczyna dostała odpowiedz.

Witam

Możliwość zlecania wypłat zostanie odblokowana najpóźniej w najbliższy poniedziałek.

Pozdrawiam
hii
Do you mean on Monday number 14 yes
thank you

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » ndz gru 13, 2020 8:00 am

Pisałem ze 2-4 tyg temu że wszystko wróci do normy między 7 a 16 i trzymajmy się tego 16, u wszystkich bym na poniedziałek nie liczył z odblokowaniem panelu. Jest tez szansa że zmieni się sam panel, i będą trochę inne zasady wypłat. Ale to nic pewnego wiec bez stresu ( weryfikacja dowodem, wypłaty 2-3 razy w miesiącu ) zobaczymy Ok środy.

Bbk007

Post autor: Bbk007 » ndz gru 13, 2020 8:21 am

jaka weryfikacja?dostarczenie dokumentów?albo jak?

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » ndz gru 13, 2020 8:53 am

tomoxx1 pisze:
ndz gru 13, 2020 8:00 am
Pisałem ze 2-4 tyg temu że wszystko wróci do normy między 7 a 16 i trzymajmy się tego 16, u wszystkich bym na poniedziałek nie liczył z odblokowaniem panelu. Jest tez szansa że zmieni się sam panel, i będą trochę inne zasady wypłat. Ale to nic pewnego wiec bez stresu ( weryfikacja dowodem, wypłaty 2-3 razy w miesiącu ) zobaczymy Ok środy.
Dokładnie zamknięto panel 14 listopada w godz 17do 17,30 i 14grudnia będzie miesiąc od zamknięcia. Każda firma ma swój kapitał i jeśli zmieniają operatora banku to przeniesienie aktywa wraz z środkami finansowymi to trwa to do 30dni. Showup.tv ostatnie dni zaczęto zlecać szybkim tempie i powini ruszyć z tym już na 14, może 15 grudnia. Jak by mieli się nie wyrobić to by nie wprowadzali przelewy natychmiastowe.Z tego co mi wiadomo to chyba wszystkie zalegle osoby co oczekiwały zostały wysłane przelewy.
Showup.tv liczy się z tym że idą święta i że panel jest priorytetem dla tego nie sądzę by podając poniedziałek mogli by zrobić puzniej ale czas pokaże.

ODPOWIEDZ