Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Genesis

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: Genesis » czw gru 10, 2020 8:26 pm

RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 8:18 pm
lekcja z dziś , nie ma anonimowych przelewów , oraz jak czegoś nie wiesz.....to najlepiej się nie udzielaj. Także drogie panie nauczyłyście się czegoś nowego, brawo!! a teraz dalej smarujcie te swoje brednie teorie i inne bzdety nic nie warte
Lekcja na dzis to zachowuj sie jak na kobiete przystalo , nie jak wiejska wsiura, nie pozdrawiam

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 8:26 pm

nycBlack pisze:
czw gru 10, 2020 8:21 pm
Weronika22 pisze:
czw gru 10, 2020 8:17 pm
Ale to jest adres DOTPAY i ich bank ING. Co moglas sama sprawdzic bo to nie sa poufne dane tylko widoczne na przelewie .
No już laski od początku jej to tłumaczyły to chyba oczekiwała danych płatnika typu Jan Kowalski xd bo trudno sobie samej sprawdzić. dostala odpowiedź to nawet nie podziekowała tylko dalej swoje i obraża jak zbuntowana nastolatka xd szkoda czasu na takie coś ;)
ej to przelew anonimowy to ty nawet nie podziekowałas bo uswiadomiłam ci ze otrzymujac przelew za posrednictwem dotpay masz rowniez dane płatnika , a ty dalej jak osił przelew anonimowy no wazon hahah brełas w swoje zaparta a nie miałas racji hahah

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 8:27 pm

ale nie dziękuj ogarnij się bo siara....teraz geniusze piszecie ze jednak eureka jest jakis bank ing - bo wam powiedziałam, wejdz na stary przelew.....hahah jeszcze alior zamieszany w to wszystko wy sie nigdy nie ogarniecie
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2020 8:29 pm przez RudaNieChuda, łącznie zmieniany 1 raz.

nycBlack

Post autor: nycBlack » czw gru 10, 2020 8:28 pm

RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 8:26 pm
nycBlack pisze:
czw gru 10, 2020 8:21 pm
Weronika22 pisze:
czw gru 10, 2020 8:17 pm
Ale to jest adres DOTPAY i ich bank ING. Co moglas sama sprawdzic bo to nie sa poufne dane tylko widoczne na przelewie .
No już laski od początku jej to tłumaczyły to chyba oczekiwała danych płatnika typu Jan Kowalski xd bo trudno sobie samej sprawdzić. dostala odpowiedź to nawet nie podziekowała tylko dalej swoje i obraża jak zbuntowana nastolatka xd szkoda czasu na takie coś ;)
ej to przelew anonimowy to ty nawet nie podziekowałas bo uswiadomiłam ci ze otrzymujac przelew za posrednictwem dotpay masz rowniez dane płatnika , a ty dalej jak osił przelew anonimowy no wazon hahah brełas w swoje zaparta a nie miałas racji hahah
wazon ? xd czyli gimbusiara. nie powinnas nawet byc na tej stronie. papa :)
wazon xdddd nie moge

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 8:30 pm

masz racje to idealne miejsce dla ciebie ta strona, pasujesz tu aż za bardzo , tu się zgadzam. Powinnaś wiedzieć ze nie ma już gimnazjów

nycBlack

Post autor: nycBlack » czw gru 10, 2020 8:34 pm

RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 8:30 pm
masz racje to idealne miejsce dla ciebie ta strona, pasujesz tu aż za bardzo , tu się zgadzam. Powinnaś wiedzieć ze nie ma już gimnazjów
wow, uwazasz ze tego nie wiedziałam? xd na tej stronie moze byc kazdy, ale jak ktoś jest wieśniarą to nie warto się tym tak afiszować ;) Twoje słowa i obrażalskie wpisy powiedziały o Tobie juz za duzo.

dalej pisz sama ze sobą :)
skonczylam :)

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 8:36 pm

nie nie proszę nie kończ chce się dowiedzieć więcej o tych ANONIMOWYCH PRZELEWACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONIECZNIE PROSZE

RudaNieChuda

Post autor: RudaNieChuda » czw gru 10, 2020 8:40 pm

nycBlack pisze:
czw gru 10, 2020 8:34 pm
RudaNieChuda pisze:
czw gru 10, 2020 8:30 pm
wow, uwazasz ze tego nie wiedziałam? xd na tej stronie moze byc kazdy, ale jak ktoś jest wieśniarą to nie warto się tym tak afiszować ;) Twoje słowa i obrażalskie wpisy powiedziały o Tobie juz za duzo.

dalej pisz sama ze sobą :)
skonczylam :)
TO MOŻE SIĘ TAK NIE AFISZUJ BO WYJDZIE ŻE JESTES WIESNIARĄ , no ale jak chcesz ;-)

zumba_girl

Post autor: zumba_girl » czw gru 10, 2020 9:08 pm

A co mnie obchodzi skąd i jak ważne że kasiurka sie zgadza :D niech już wszystkim wyplaca to się żadna spinac nie będzie, A z drugiej strony fajnie wiedzieć że na su są mile laseczki pozdro :*

_Malina_

Post autor: _Malina_ » czw gru 10, 2020 9:47 pm

Witam , moj przelew z 08.11 tez zostal dzis zrealizwoany i pieniadze sa juz na koncie:))

ODPOWIEDZ