Płynność wypłat z su
-
Re: Płynność wypłat z su
Boże babo czy ty jesteś jakaś nawiedzona czy co?! Dziewczyna Ci napisała skąd dostała przelew a ty swoje. Napisz do dotpay może ci powiedzą 😂
-
poza dotpay masz nazwę banku i numer konta z którego otrzymałaś przelew i nie obrażaj skoro nie masz racji ..czy wy dziewczyny jesteście takie mało ogarnięte ... same wystawiacie wizytówkę kto tu nadaje , ja się potem nie dziwie ze obrażają nadające ....serio
-
proste pytanie o DANE PŁATNIKA, NIE JEST NIM DOTPAY!!!!!!! ZLITUJCIE SIĘ !!!!!! CZEKAM NA INFO A NIE BAJKI I PITU PITU KONKRETY
-
Napisz list do Mikołaja może dostaniesz więcej rozumku i kultury ...Nic nie wiesz to po co się odzywasz. Ty nie ogarniasz nic ani czym jest dotpay, ani kim jest płatnik .......wejdz na stare przelewy su ty nawiedzona babo... i sama sprawdź co jest napisane NAD DOTPAY ....na takie pustaki nie ma rady i jeszcze najgłośniej szczekasz_CuteLady_ pisze: ↑czw gru 10, 2020 7:31 pmBoże babo czy ty jesteś jakaś nawiedzona czy co?! Dziewczyna Ci napisała skąd dostała przelew a ty swoje. Napisz do dotpay może ci powiedzą 😂
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2020 7:42 pm przez RudaNieChuda, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy Ty jestes jakas nienormalna? Od dluzszego czasu jako nadawca jest Dotpay a w tytule sa jakies pierdu pierdu numerki. To sie nazywa PRZELEW ANONIMOWY. Zeby nie bylo jak kiedys, ze nadawca byl M cos tam i wpisywalas w google i Ci szolap wyskakiwal.RudaNieChuda pisze: ↑czw gru 10, 2020 7:36 pmproste pytanie o DANE PŁATNIKA, NIE JEST NIM DOTPAY!!!!!!! ZLITUJCIE SIĘ !!!!!! CZEKAM NA INFO A NIE BAJKI I PITU PITU KONKRETY
-
kolejny tłuczek ...... sprawdź stary przelew od su kiedy wy się idiotki nauczycie czytać ze zrozumieniem, wstyd mi za was. ANONIMOWY TO JEST TWÓJ MÓZG W TRYBIE UTAJONYM, ZACZYNAM MYŚLEĆ, ŻE WY JESTEŚCIE PO PROSTU ZA GŁUPIE ŻEBY WEJŚĆ W HISTORIE PRZELEWU I ODCZYTAĆ DANE ....UTAJONY PRZELEW NO ......PŁASKOZIEMIE MASAKRALove111 pisze: ↑czw gru 10, 2020 7:41 pmCzy Ty jestes jakas nienormalna? Od dluzszego czasu jako nadawca jest Dotpay a w tytule sa jakies pierdu pierdu numerki. To sie nazywa PRZELEW ANONIMOWY. Zeby nie bylo jak kiedys, ze nadawca byl M cos tam i wpisywalas w google i Ci szolap wyskakiwal.RudaNieChuda pisze: ↑czw gru 10, 2020 7:36 pmproste pytanie o DANE PŁATNIKA, NIE JEST NIM DOTPAY!!!!!!! ZLITUJCIE SIĘ !!!!!! CZEKAM NA INFO A NIE BAJKI I PITU PITU KONKRETY
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2020 7:48 pm przez RudaNieChuda, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ale screna nikt nie wrzuci ......okaże się jak wypłaca oficjalnie wszystkim czy to Alior bank
Ej, nowa na su jestes?? Bo ja od 5 lat zawsze mam w przelewie dotpay, ulice i miasto. To jest przelew anonimowy jesli wiesz ze jest cos takiego. Poczytaj regulamin. Masz napisane ze przelew nie przychodzi z żadnymi innymi danymi xd a jak nie wierzysz i przyszłaś robić szopki to se czekaj na przelew aż Ci przyjdzie i przekonasz sie sama skoro nie rozumiesz co Ci piszemyRudaNieChuda pisze: ↑czw gru 10, 2020 7:44 pmkolejny tłuczek ...... sprawdź stary przelew od su kiedy wy się idiotki nauczycie czytać ze zrozumieniem, wstyd mi za wasLove111 pisze: ↑czw gru 10, 2020 7:41 pmCzy Ty jestes jakas nienormalna? Od dluzszego czasu jako nadawca jest Dotpay a w tytule sa jakies pierdu pierdu numerki. To sie nazywa PRZELEW ANONIMOWY. Zeby nie bylo jak kiedys, ze nadawca byl M cos tam i wpisywalas w google i Ci szolap wyskakiwal.RudaNieChuda pisze: ↑czw gru 10, 2020 7:36 pmproste pytanie o DANE PŁATNIKA, NIE JEST NIM DOTPAY!!!!!!! ZLITUJCIE SIĘ !!!!!! CZEKAM NA INFO A NIE BAJKI I PITU PITU KONKRETY