Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
SexsownyKutasNapalony

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: SexsownyKutasNapalony » ndz lis 15, 2020 7:05 pm

Witajcie nie ma co się denerwować wypłacą każdemu nie czytacie co napisali SU na waszym histori jak wypłacacie zobaczcie sami! W wyniku zmiany umów między operatorami zlecone wypłaty zostaną zrealizowane z opóźnieniem. Przepraszamy za niedogodności. to co napisali każdemu pozdrawiam

GloriaX

Post autor: GloriaX » ndz lis 15, 2020 9:54 pm

Ja też nie mam teraz nawet możliwości zlecić przelew. Widnieje niebieski napis z informacją o opóźnieniu

emazing_lady

Post autor: emazing_lady » ndz lis 15, 2020 10:35 pm

Ktoś wie ile to może potrwać?

Ssslodka89

Post autor: Ssslodka89 » pn lis 16, 2020 12:30 am

emazing_lady pisze:
ndz lis 15, 2020 10:35 pm
Ktoś wie ile to może potrwać?
Ja nie mam pojęcia naprawdę tylko mam nadzieję, ze do końca miesiąca listopada się to unormuje. Bo gdzie to czekać tyle za własnymi pieniędzmi jakby nie było.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn lis 16, 2020 1:40 am

Tu z Showup.tv nie napisze nikt konkretnie o co chodzi i ile to potrwa.
Co do nowych wypłat już nie ma możliwość zlecenia opcja ta nie działa.
Trzeba czekać oni nie podadzą terminu dokładnie bo to urzędowe sprawy.
Taki komunikat powinien być w październiku to by się większość przygotowała na to.
Większość kobiet z su żyje płaci rachunki ważne jak czynsz mieszkania i to jest zrozumiałe że są nerwowe osoby pytają ile to będzie itd.Mam nadzieję że w miarę szybko to załatwia bo showup.tv zostawił ich w trudnej sytuacji a one showup.tv nie zostawiły pracują dzielnie jak by nic się nie stało za to wielki szacunek.
Bo co będzie dalej tego nikt nie wie, czekamy na odpowiedź może jakaś wiadomość obwieszczenie baneru itd.

zumba_girl

Post autor: zumba_girl » pn lis 16, 2020 8:58 am

A co ma byc dalej? Ja wiem. WYPLACA pieniądze każda się ucieszy humor się poprawi:D trzeba czekać i tyle więcej niż 2 ,3 tyg to nie potrwa napewno nie 2 miesiące

MOKRA_MISIA22

Post autor: MOKRA_MISIA22 » pn lis 16, 2020 9:19 am

zumba_girl pisze:
pn lis 16, 2020 8:58 am
A co ma byc dalej? Ja wiem. WYPLACA pieniądze każda się ucieszy humor się poprawi:D trzeba czekać i tyle więcej niż 2 ,3 tyg to nie potrwa napewno nie 2 miesiące
Dokładnie dziewczyny. Oni to zrobili dla Naszego dobra:) chcą żebyśmy uzbierały więcej kasy i przed świętami puszcza przelewy, a my wtedy pokażemy jak się wydaje kaskę. Jak wpadniemy po choinki to nie będziemy odpowiadały na pytania"która zapakować?" Tylko "ile sztuk?" A my wtedy powiemy pakuj pan 10 a co kur....wa stać mnie🤪 będzie dobrze:)

Ssslodka89

Post autor: Ssslodka89 » pn lis 16, 2020 10:45 am

zumba_girl pisze:
Kiedyś chyba w 2019 roku jakoś 2 miesiące nie można było wypłacić... wiec nie wiem sama ile teraz może potrwać , z tego komunikatu wynika, ze przeprowadzają zmiany mierzy operatorami wiec nikt nie wie ile to u nich trwa. Ale fakt, mogli uprzedzić wcześniej, ze takie coś będzie miało miejsce.

zumba_girl

Post autor: zumba_girl » pn lis 16, 2020 11:43 am

Ssslodka89 pisze:
pn lis 16, 2020 10:45 am
zumba_girl pisze:
Kiedyś chyba w 2019 roku jakoś 2 miesiące nie można było wypłacić... wiec nie wiem sama ile teraz może potrwać , z tego komunikatu wynika, ze przeprowadzają zmiany mierzy operatorami wiec nikt nie wie ile to u nich trwa. Ale fakt, mogli uprzedzić wcześniej, ze takie coś będzie miało miejsce.

Tak trwalo 2 miesiące i nie powiem ciężko było Ale jak już wypłacił to się śmiałam że za cholerę bym nie dołożyła tych pieniędzy :D haha oszczędzać się nauczyłam hah

Ssslodka89

Post autor: Ssslodka89 » pn lis 16, 2020 12:01 pm

no niestety, ale kto powiedzial, ze tym razem tez nie bedzie tyle trwalo? przeciez zmiany miedzy operatorami to jedno a przelewy moga wykonywac dalej, a pomyslcie sobie o tych osobach, ktore nie mają innego źródla dochodu to wtedy juz w ogole muszą się denerwować :D ja tam się zdziwiłam tydzień temu jak przelew wisiał 2 dni do realizacji bo zawsze robią to od razu i nie ma z tym problemu. No cóż, oby się unormowało do końca listopada tak obstawiam czyli 2 tygodnie jeszcze, a Wy jak myślicie? Robmy głosowanie haha :D

ODPOWIEDZ