Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Lipsss

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Awatar użytkownika
GORYL

Re: Lipsss

Post autor: GORYL » pt lis 06, 2020 6:36 pm

Na jakiej podstawie stwierdzasz że lush tam nie chodzi?

Już kiedyś pisali na forum że są podrabiane lush że są jakieś zamienniki że nie działają teorii tego jest pełno na forach co mijaja sie z prawda.

Jak Lipsss osoba z tematu napisze w tej do mnie na prywatną wiadomość w na pewno jej pomoże z lush jeśli ma taki problem.pozdrawiam

Żetony z prywatnych wiadomosci ja oddaje wystarczy czytac forum dział techniczny.

Lubie_lusha

Post autor: Lubie_lusha » pt lis 06, 2020 6:38 pm

Nie mam zamiaru wszystkiego dokumentować, nie jestem taki szalony jak Ty. Kto widział ten wie ;) A jeśli nie pamiętasz takich spraw no to wychodzi na to że faktycznie masz jakiś problem.
Mam wrażenie że mylisz problemy połączenia lusha z apką a potem z su, ze zwykłą ściemą :) Jesteś na tyle toksyczny że mogło Ci się to pomieszać ;)

Zagadkowy_typ89

Post autor: Zagadkowy_typ89 » pt lis 06, 2020 6:54 pm

Chyba jednak nie mi się miesza skoro nagle piszesz o problemach z lushem...
Troszkę się pogubiłeś ale nic nie szkodzi. Razem z Your_Lipsss I tak rzucacie jako jedyni i jeśli robicie to świadomie to co ze mnie za szaleniec... przy was.

Lubie_lusha

Post autor: Lubie_lusha » pt lis 06, 2020 7:02 pm

Zagadkowy_typ89 pisze:
pt lis 06, 2020 6:54 pm
Troszkę się pogubiłeś ale nic nie szkodzi. Razem z Your_Lipsss I tak rzucacie jako jedyni i jeśli robicie to świadomie to co ze mnie za szaleniec... przy was.
Hahaha Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy właśnie że przyznałeś mi racje :D Napisałem że mieszasz problemy połączenia z totalną ściemą :D Zakłócenia w połączeniu to normalna sprawa i występują u większości dziewczyn. Są okresy że jest ich więcej a raz mniej. To zależy od bardzo wielu czynników. Ale zgaduje dlaczego tak bardzo nie lubisz tej zabawki ;) Nieumiejętność posługiwania się nią to nic złego ;) Wystarczy trochę poćwiczyć i posłuchać rad dziewczyn.
Aaa rozumiem. Ty po prostu masz zwykły ból dupy o to że ona nas lubi a Ciebie już nie :) Wystarczyło nie być toksycznym. To że ktoś jej rzuca żetony to sprawa tych osób. To samo tyczy się ilości tych żetonów. Nie wiem po co się tak czepiasz tego

Zagadkowy_typ89

Post autor: Zagadkowy_typ89 » pt lis 06, 2020 7:10 pm

To się lubcie, adorujcie i róbcie co tam jeszcze chcecie z tym nie końca sprawnym lushem. Pozdrawiam

Lubie_lusha

Post autor: Lubie_lusha » pt lis 06, 2020 7:11 pm

Dziękuje! Pozdrawiam również :)

Charizard_

Post autor: Charizard_ » sob lis 07, 2020 7:56 am

Zagadkowy_typ89 pisze:
pt lis 06, 2020 6:54 pm
Właśnie. Na tego lusha nikt jej nie sypie oprócz Your_lipsss który notabene który do niedawna na każdej transmisji u tej panny miał nowy nick. Lush może i działa tylko ciekawe czy ty masz go wogole w cipce a nie w pokoju obok he he

ArChee79

Post autor: ArChee79 » śr lis 25, 2020 7:53 pm

Cudna dziewczyna mmmm ;) mmmrrrrrrrrrrrrrrr

Napalony89xxx

Post autor: Napalony89xxx » pn sty 04, 2021 11:27 pm

Usunęła konto?

IdiotkiNaSu

Post autor: IdiotkiNaSu » pn kwie 05, 2021 9:13 pm

Nadaje na koncie Kesi_si. Ale nadal po staremu. Lush którego nigdy nie widać i chyba panna bardzo wstydzi się swojego ciała bo ma problem z rozebraniem się nawet na priv. Privy nie warte swoich cen.

ODPOWIEDZ