Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Kokainka23

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
zulik

Re: Kokainka23

Post autor: zulik » śr lip 29, 2020 4:06 pm

Kiedyś była bardziej atrakcyjna ale odkąd przytyła, cyce jej obwisły i nie przypomina już dawnej princesski.

FOREX

Post autor: FOREX » sob sie 08, 2020 5:00 pm

zulik pisze:
śr lip 29, 2020 4:06 pm
Kiedyś była bardziej atrakcyjna ale odkąd przytyła, cyce jej obwisły i nie przypomina już dawnej princesski.
Ona nigdy nie była urodziwa, a kg jej nie służą, to prawda.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob sie 08, 2020 8:47 pm

Tak wam parę kg więcej to odrazu dramat, ciekawe jak to wygląda u was przyrośnięte dupy do fotela? No ja za nią nie przepadam bo nasze relacje są jak by chłodne. Ale wygląd ma jeszcze naturalny nie robi z siebie dziwadła itd. Wygląd jej to wasze czepialstwo wszyscy łapią kg gubią to normalne.

NIKCZEMNYpan

Post autor: NIKCZEMNYpan » czw paź 29, 2020 1:40 pm

Ostrzegam przed nią, zapytałem na czacie czy anal robi, powiedziała żebym wszedł na dany priv, po czym jak powiedziałem zeby pokazala to co chciałem, to z ona ze nie lubi jak sie ją popedza i ze przedluza zawsze privki wiec na spokojnie, 5min lezala, wypinala sie, a jak juz miala przejść do tego o co prosiłem to się rozłączyła, szkoda zet na nią marnowac bardzo NIE POLECAM!

dasboot

Post autor: dasboot » pt paź 30, 2020 3:54 pm

NIKCZEMNYpan pisze:
czw paź 29, 2020 1:40 pm
Ostrzegam przed nią, zapytałem na czacie czy anal robi, powiedziała żebym wszedł na dany priv, po czym jak powiedziałem zeby pokazala to co chciałem, to z ona ze nie lubi jak sie ją popedza i ze przedluza zawsze privki wiec na spokojnie, 5min lezala, wypinala sie, a jak juz miala przejść do tego o co prosiłem to się rozłączyła, szkoda zet na nią marnowac bardzo NIE POLECAM!
Potwierdzam !!! Laska oszukuje widzów. Dziś byłem świadkiem ja jeden widzów rzucił na losy 200żet czyli powinien dostać 6 losów ( 100żet - 3 losy)
Ona jak sama ustaliła wylosowała najpierw 3 losy a kolejne miały być później po wylosowaniu 3 losów wykonała co tam było i uciekła na priv. Po privie jak wróciła to widza który dał 200żet i miał jakieś pretensje po prostu go zbanowała i tych 3 zaległych losów już nie zrobiła. Nie dość że jest opryskliwa dla widzów to na dodatek zaczyna odszukiwać a jak ktoś się upomni o swoje to banuje. Może czas aby i administracja ja zbanował na jakiś czas i żeby nie była za cwana to oba konta Prinsesss24 i Kokainka23
Laska twierdzi że ma jedno konto a ewidentnie widać ze to jedna i ta sama osoba a ona rżnie głupa. To że ona ma chyba jakieś braki w mózgu to nie znaczy że widzowie to idioci!?

Charizard_

Post autor: Charizard_ » sob lis 07, 2020 7:47 am

Szkoda na nią żetonów

Diablica41

Post autor: Diablica41 » śr mar 10, 2021 2:13 pm

Ja ją doskonale pamiętam sprzed kilku lat i jej jazdy z łysym niezła idiotkę z siebie robiła. Potem kazdego kto jej przypominal nick Princeska banowała.

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » pn mar 15, 2021 10:13 pm

Hehehhehee głupia xddddddd kiedyś świrowała a teraz się nie przyznaje xddddddddddddddd

ODPOWIEDZ