Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Arianna_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
lerryciapa

Re: _Arianna_

Post autor: lerryciapa » śr paź 28, 2020 3:34 pm

,,,,,,,,,;d;d;d tobie kazdy stalker albo ta sama osoba jak ktos was tylko rozpracuje i pozna sie na calym procederze !
mialem sie juz nie wypowiadac w tym temacie ale jak wywolujesz do tablicy,,,,,,
niech ludzie sami zatrzymaja sie na transmisji i wypowiedza jak jest zdziwisz sie ze nie wszyscy sa tak naiwini jak sadzisz ! ! !
nie kazdemu chce sie o tym pisac olewaja ida dalej tylko inni nieswiadomi czy nowi ludzie sa poszkodowani waszymi przekretami traca zetony pod teatrzyk
i przestan zakraplac kazda transmisje alkoholem chyba nie potrafisz inaczej ?

Milla

Post autor: Milla » śr paź 28, 2020 3:57 pm

lerryciapa pisze:
śr paź 28, 2020 3:34 pm
,,,,,,,,,;d;d;d tobie kazdy stalker albo ta sama osoba jak ktos was tylko rozpracuje i pozna sie na calym procederze !
mialem sie juz nie wypowiadac w tym temacie ale jak wywolujesz do tablicy,,,,,,
niech ludzie sami zatrzymaja sie na transmisji i wypowiedza jak jest zdziwisz sie ze nie wszyscy sa tak naiwini jak sadzisz ! ! !
nie kazdemu chce sie o tym pisac olewaja ida dalej tylko inni nieswiadomi czy nowi ludzie sa poszkodowani waszymi przekretami traca zetony pod teatrzyk
i przestan zakraplac kazda transmisje alkoholem chyba nie potrafisz inaczej ?
Jakim procederze? O czym ty mówisz? Dlaczego zrównujesz mnie z jakimiś osobami, nie znając mnie. Rozmawiałeś ze mną kiedyś? Zamiast mnie obrażać i wypisywać teorie spiskowe. Podaj przykłady tego o czym piszesz, nicki poszkodowanych.

Kocicaaa_996

Post autor: Kocicaaa_996 » śr paź 28, 2020 4:45 pm

Moi Kochani, wystarczy trochę logiki. Zadajmy sobie pytanie gdzie jest ten Stalker? Gdyby Pani na prawdę była tak biedna poszkodowana to po tylu latach prześladowania każda normalna osoba dała by sobie dawno spokój i zniknęła stąd jak inne dziewczyny które fakt miały stalkerów. Jak pojawia się stalker to w krótkim czasie osoba znika. Sytuacja tutaj jest śmieszna na tyle, że nigdzie nie widać aby jakieś zdjęcia twarzy czy dane Pani fruwały po transmisji, internecie czy forach. Zauważyłam za to na odwrót, że dane mężczyzn, zdjęcia prywatnych rozmów z portalu tutaj i także facebooka widniały na Pani profilach często gęsto. Także coś tu jest nie halo.

zacny_T

Post autor: zacny_T » śr paź 28, 2020 4:54 pm

Kocicaaa_996 pisze:
śr paź 28, 2020 4:45 pm
Moi Kochani, wystarczy trochę logiki. Zadajmy sobie pytanie gdzie jest ten Stalker? Gdyby Pani na prawdę była tak biedna poszkodowana to po tylu latach prześladowania każda normalna osoba dała by sobie dawno spokój i zniknęła stąd jak inne dziewczyny które fakt miały stalkerów. Jak pojawia się stalker to w krótkim czasie osoba znika. Sytuacja tutaj jest śmieszna na tyle, że nigdzie nie widać aby jakieś zdjęcia twarzy czy dane Pani fruwały po transmisji, internecie czy forach. Zauważyłam za to na odwrót, że dane mężczyzn, zdjęcia prywatnych rozmów z portalu tutaj i także facebooka widniały na Pani profilach często gęsto. Także coś tu jest nie halo.
To że twoje konto zostało założone przed chwilą żeby napisać ten post też jest dziwne

zafirnowykwit

Post autor: zafirnowykwit » śr paź 28, 2020 5:09 pm

wali ścieme każda chce zetony a w nocy ktoś zwrócił uwage żeby uważała nie pokazała twarzy przypadkiem chyba była pijana, dał dobrą rade to zareagowała żeby się ,,odpierdolił,, xd fakt wulgarna jak ktoś napisal ale lubie takie ulicznice

Kocicaaa_996

Post autor: Kocicaaa_996 » śr paź 28, 2020 5:34 pm

Panie Zacny, napisałam pierwszy post z tego konta nie znaczy, że jestem nowa na Showup. Pisząc kolejny mamy teraz równo po tyle samo :-) i jesteś nowy? Odniosłam się do tematu bo mogę :-) Nie udowodnię tego nie posiadam takich zrzutów ekranu ale myślę, że nie tylko ja miałam okazję zobaczyć zdjęcia prywatnych rozmów i dane mężczyzn na profilu transmitującej :-) także może ktoś potwierdzi widzów jest dużo, że nie wyssałam tego z palca.

zacny_T

Post autor: zacny_T » śr paź 28, 2020 5:39 pm

Jeżeli nie jesteś nowa na su to tym bardziej dziwi mnie że nagle poczułaś potrzebę zarejestrować się i napisać swój pierwszy post w akurat tym temacie :) Mamy tyle samo postów na forum ale moje konto jest od jakiego s czasu na tym forum.

zafirnowykwit

Post autor: zafirnowykwit » śr paź 28, 2020 6:43 pm

zacny_T pisze:
śr paź 28, 2020 5:39 pm
Jeżeli nie jesteś nowa na su to tym bardziej dziwi mnie że nagle poczułaś potrzebę zarejestrować się i napisać swój pierwszy post w akurat tym temacie :) Mamy tyle samo postów na forum ale moje konto jest od jakiego s czasu na tym forum.
a ty taki głupi czy tylko głupiego strugasz ? rejestracja tutaj pokazuje tylko od chwili kliknięcia przycisku potwierdź logowanie a ty myslisz ze to data zalozenia konta na showupie całym hahahah ja też ten nick się rejestrowałem jakoś rok temu przeglądałem forum ale jak nie miałem potrzeby napisać to nie potwierdzalem logowania z głównej do forum i pokazuje moja rejestracje jako nowa. Niech mnie jakiś moderator sprawdzi najlepiej i jak kłamię to pozwalam na usunięcie konta ;XD
kiepski masz argument do tej baby bo tak samo jak twoje pierwsze posty są akurat w tym temacie a nigdzie wcześniej się nie odzywałeś można powiedzieć hahaha

do arianny nic nie mam tylko zamula mocno ostatnio i ciągle gada nie chce żetonów ale jakoś chetnie wypłaca nie oddaje mu z powrotem ani nie rozdaje innym jak tak naciska że ma w dupie te pieniądze. prawda zawsze leży gdzieś po środku facet nie jest winny po całości napewno. widziałem u niej miała na profilu wpisane 10000 żetonów na nowy wyświetlacz i napiwek zostawiony taki przez kogos czyli pieniądze ciągnać lubi świeta nie jest w tym wszystkim

MistrzMinetki69

Post autor: MistrzMinetki69 » śr paź 28, 2020 6:48 pm

Napewno święta nie jest.nie raz u niej na profilu wisiały screeny z prywatnych rozmów albo jak kolega mówi z tym wyświetlaczem.kiedys była też jakas jazda że dane wstawia ale tego nie widziałem.kase umie ładnie ciągnąć trzeba jej przyznać

zacny_T

Post autor: zacny_T » śr paź 28, 2020 7:39 pm

zafirnowykwit pisze:
śr paź 28, 2020 6:43 pm
zacny_T pisze:
śr paź 28, 2020 5:39 pm
a ty taki głupi czy tylko głupiego strugasz ? rejestracja tutaj pokazuje tylko od chwili kliknięcia przycisku potwierdź logowanie a ty myslisz ze to data zalozenia konta na showupie całym hahahah ja też ten nick się rejestrowałem jakoś rok temu przeglądałem forum ale jak nie miałem potrzeby napisać to nie potwierdzalem logowania z głównej do forum i pokazuje moja rejestracje jako nowa. Niech mnie jakiś moderator sprawdzi najlepiej i jak kłamię to pozwalam na usunięcie konta ;XD
kiepski masz argument do tej baby bo tak samo jak twoje pierwsze posty są akurat w tym temacie a nigdzie wcześniej się nie odzywałeś można powiedzieć hahaha

do arianny nic nie mam tylko zamula mocno ostatnio i ciągle gada nie chce żetonów ale jakoś chetnie wypłaca nie oddaje mu z powrotem ani nie rozdaje innym jak tak naciska że ma w dupie te pieniądze. prawda zawsze leży gdzieś po środku facet nie jest winny po całości napewno. widziałem u niej miała na profilu wpisane 10000 żetonów na nowy wyświetlacz i napiwek zostawiony taki przez kogos czyli pieniądze ciągnać lubi świeta nie jest w tym wszystkim
Umiesz czytać ze zrozumieniem??? Napisałem że skoro ma konto na su od dawna to dziwne że postanowiła akurat przy tym temacie się pierwszy raz odezwać. Zanim nazwiesz kogoś głupkiem zastanów się czy sam z siebie głupka nie robisz.

ODPOWIEDZ